Cooker 2001 Çelik Avcı Termos 500 ml Gri

309 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Cooker 2001 Çelik Avcı Termos 500 ml Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COOKER Satıcı Ünvanı: YILMAZKA KUYUMCULUK DIŞ TİCARET VE ELEKTRİKLİ EV GEREÇLERİ SANAYİ VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0978013163500014 Vergi Kimlik Numarası: 9780131635
    Bu ürün COOKER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cooker Ckr-2001 Çelik Termos 500Ml. * Bardak olarak kullanılabilen kapak. * Sıçratmayan kusursuz dökülme. * Uzun ömürlü buton. * Çift contalı sızdırmaz kapak. * Vakum izolasyonlu çift kat paslanmaz ve kırılmaz çelik gövde. * Kırılmaz alt taban. * Hacim: 500 Ml Ölçüler: Dış Çap: 6,5 cm Toplam Yükseklik:26,5 cm Kullanma talimatı * Ürünü kullanmadan önce sıcak içecek için sıcak , soğuk içecek için soğuk su ile iyice çalkalayınız. * Ürünü kesinlikle ateş üstüne koymayınız. * Ürünü Düşürmeyiniz. * Ürünü sadece elde yıkayınız

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 450-550 ml
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Gri
  • Yalıtım Süresi 12 saat
  • Tip Isı Yalıtımı
Geri Bildirim Ver

Cooker Çelik Termos Paslanmaz Çelik CKR2001 5 Renk 500 ml

Sıcak ve soğuk içeceklerini yanında taşımayı sevenler için termoslar özel olarak üretilir. Dayanıklı yapısı ve geniş iç hacmi ile öne çıkan Cooker çelik termos paslanmaz çelik CKR2001 5 renk 500 ml dilediğiniz her yerde ev ortamında hazırladığınız içecekleri tüketmenizi sağlar. Zarif yapısıyla öne çıkan ürün kolay bir tutuşa sahiptir. Gövde kısmı, kayma yapmadan rahat bir şekilde tutulur. Kullanışlı özellikleriyle öne çıkan ürün, şık görüntüsüyle de dikkat çeker. Ergonomik yapısıyla kolay kullanım sağlar ve istediğiniz her an içeceklerinizin size eşlik etmesine aracılık eder. Dayanıklı yapısı, şık tasarımı ve ergonomik özellikleriyle öne çıkan ürünü satın alarak içeceklerinizi yanınızda taşıyabilirsiniz. İşe ya da okula giderken yanınızda taşıyabilir, bebeğiniz için sıcak su taşıyabilir, açık hava aktivitelerinizde kullanabilirsiniz.

  • Ergonomik gövde tasarımı
  • Pratik kullanım özellikleri
  • Uzun süreli koruma

Kullanışlı Özellikleri ile Cooker 500 ml Çelik Termos

Kullanışlı Özellikleri ile Cooker 500 ml Çelik Termos

Yerli olması nedeniyle öne çıkan ürün, sıcak ve soğuk içecek taşıma ihtiyacını kolay bir hale getirir. 500 ml iç hacme sahip olması nedeniyle dışarıda bulunduğunuz süre boyunca meydana gelebilecek çay, kahve ve soğuk içecek içme ihtiyaçlarınızı karşılar. Soğuk içecekleri 24 saat boyunca korurken sıcak olanları 12 saat muhafaza eder. Sıcaklığın değişmesini engelleyen ve içilebilir bir formda kalmasını sağlayan Cooker çelik termos 500 ml birçok farklı ihtiyaca yanıt verir. Çocuklarınızla dışarıya çıkarken onlar için sıcak veya soğuk su depolayabilirsiniz. Ofiste kahve ihtiyaçlarınızı karşılamak için kullanabilir, pikniğe ve sahile giderken içeceğinizi yanınızda taşıyabilirsiniz. Hafif olması nedeniyle çanta içerisinde ya da elde taşımaya uygundur. Sıcak ve soğuk içeceklerinizi uzun süre boyunca koruyan Cooker çelik termos aracılığıyla ihtiyaçlarınıza hızlı yanıtlar verebilir, verimli bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Portatif Cooker 500 ml Çelik Termos Modelleri

Portatif Cooker 500 ml Çelik Termos Modelleri

Çift kat paslanmaz çelik kullanımıyla tasarlanan ürün, dayanıklı yapıya sahiptir. Paslanma gibi görüntüde ve kullanımda olumsuz durumlara sebep olabilecek oluşumların önüne geçer. Sağlığı tehdit eden paslanma ihtimalini ortadan kaldırarak içeceklerin sağlıklı bir alan içerisinde muhafaza edilmesini sağlar. Çift katlı tasarımıyla ısının dengeli bir şekilde korunmasını sağlar. Dışarıyla hava temasını keser ve taşıma esnasında elinizin yanması gibi durumların önüne geçer. Pratik kullanımı ve dayanıklı yapısıyla Cooker çelik termos paslanmaz çelik CKR2001 5 renk 500 ml kullananlar tarafından beğeni toplar. Modern tasarımıyla şık bir duruşa sahip olan Cooker paslanmaz çelik termos 500 ml portatif bir yapıya sahiptir. Elinizde taşıyabilir, seyahatlerinizde çantanızın içerisine yerleştirebilirsiniz. İçecekle birlikte ağırlaşma yapmadan size eşlik eder. Ergonomik kullanımıyla öne çıkan ürünü satın alarak içeceklerinizi uzun süre boyunca koruyabilirsiniz.

Avantajlı Cooker 500 ml Çelik Termos Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Cooker 500 ml Çelik Termos Fiyatları ve Yorumları

Kamp ve piknik yaparken, uzun yola seyahatlerine çıkarken yanınızda taşıyabileceğiniz ürünle hızlı bir şekilde ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Tercihlerinize göre sıcak veya soğuk içecekleri doldurabilirsiniz. Kapak kısmında küçük bir bardak yer alır. İçeceklerinizi bu bardağa doldurabilirsiniz. Sıkı bir şekilde kapatılan kapak kısmı sızdırma gibi problemlerin önüne geçer. Çift kat paslanmaz çelik tasarıma sahip olan ürün iç bölgenin havayla temasını keser. Bu sayede kahve, çay ve su gibi çeşitli içecekler doldurduğunuz andaki ısı değerini korur. Uzun süre boyunca içilebilir düzeyde koruma sağlayan ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Avantajlı Cooker çelik termos paslanmaz çelik CKR2001 5 renk 500 ml fiyatı üzerinden bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz. Kullanım ve görüntü gibi çeşitli özellikler hakkında Cooker çelik termos paslanmaz çelik CKR2001 5 renk 500 ml yorumları aracılığıyla bilgi edinebilirsiniz.