Genel Markalar Love Makarna Ve Erişte Makinesi Erşteyp

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
524,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
539,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
569,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Love Makarna Ve Erişte Makinesi Erşteyp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖVGÜ Satıcı Ünvanı: SENA CAN BULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1970690718
    Bu ürün ÖVGÜ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • COOK Love Makarna Ve Erişte Makinesi Geri Bildirim Ver Yüksek kalite krom kaplama çelik Yüksek yoğunluklu karbon çelik rulolar Spagetti için bütünleşik kesiciler 2mm yuvarlak Fetuçini için 6,5 mm düz 150 mm hamur açma gözü Çıkarabilir krank kolu 9 farklı kalınlık ayarı Dayanıklı yapı ve temizleme kolay tasarım Kaymaz titreşime dayanıklı kauçuk ayaklar Makarna yapıcıyı sabitlemek için sağlam kelepçe Lazanya fetuiçi tagoline ve daha fazlasına uygundur Cook With Love Hem erişte hem de düz spagetti yapabilirsiniz.
  • Makarna makinesini masaya özel mengeneyi kullanarak sabitleyin ve silindirlerin deliğine manivelayı yerleştirin.
  • -Erişte açma aleti ilk kullanılacağı zaman aşırı yağı gidermek için kuru bir bezle temizlemek gereklidir.
  • -Silindirlerin temizliği için bunların aralarından daha sonra atılması gereken az miktarda hamur geçirin.
  • -Merdane ve bıçaklar üzerinde sabittir.
  • Makinanın Bakımı
  • Noodle makinesini kullanım sonrası tahta spatula ile hamur kalıntılarını alın.
  • Kullanım esnasında düz silindirler altındaki kazıyıcıları bir parça mutfak kağıdı ile ara sıra temizleyiniz.
  • Makarna Kolay Hamur Açıcı Makineyi kesinlikle suyla veya bulaşık makinesinde yıkamayınız !
  • Makineyi kullanımdan sonra temizlemek için bir fırça ve tahta bir çubuk kullanınız
  • Gerekli olması halinde kesim silindirlerinin uçlarında birkaç damla vazelinyağı damlatınız.
  • Silindirler arasından bıçak veya mutfak bezleri geçirmeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

COOK Love 61820 Makarna ve Erişte Makinesi

Günümüzde birçok kişi evde yapılan yemeklerin daha sağlıklı olduğunu düşünür. Cook Love erişte ve makarna makinesi, ürünü kullanan kişinin hayatını kolaylaştırır. Bahsi geçen ürün, ülkemizde sıklıkla tüketilen hamur işi ürünleri hazırlamak için idealdir. Pratik bir ev eşyası olan bu makine, zaman tasarrufu sağlar. Hamur açma ve kesme konusunda oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir. Farklı makarna türlerini kısa sürede hazırlamaya olanak tanır. Çok fazla emek harcamadan yemek yapmanıza imkân sunar. Ev yapımı makarna ve erişte yapmak için gerekli malzemeler un, tuz, yağ ve yumurta olarak bilinir. Bu makine kullanılarak hem erişte hem de spagetti yapılabilir. Kesilen hamurlar suya atılarak pişirilebilir. Hazırlanan ürünlerin kurutularak kış için saklanması da mümkündür.

  • Krom kaplama ve çelikten oluşan makine
  • Yuvarlak ve düz makarna kesiciler
  • Titremeye dayanıklı kauçuk ayak tabanı

Cook Love Makarna ve Erişte Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Cook Love Makarna ve Erişte Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Cook Love erişte ve makarna makinesi, sahip olduğu özelliklerle kullanan kişilerin beğenisini kazanmayı hedefler. Söz konusu mutfak ürünü, krom kaplama ve çelik malzemeler kullanılarak üretilir. Karbon çelik rulolar ve kesiciler, kullanan kişiye konfor sunar. Pratik ev makinesinin kol kısmı çıkarılabilir. Bu sayede kolay bir şekilde temizlenebilir. Hamur açmak için kullanıldığında 9 farklı kalınlık ayarından birini seçmeniz gerekir. Yuvarlak ve düz olmak üzere iki farklı kesici vardır. Hızlı olmanız gereken durumlarda makinenin kaymayan ayakları size fayda sağlar. Kauçuk ayaklar, titreşime karşı da dayanıklıdır. Cook Love makarna makinesini sabitleyen bir kelepçe de bulunur. Bu makinede yapılabilecek makarna türleri arasında spagetti, fettucini, lazanya ve linguini sayılabilir. Makineyi kullanan kişiler yorulmadan harika hamur kesimleri elde eder.

Cook Love Makarna ve Erişte Makinesi Kullanışlı mıdır?

Cook Love Makarna ve Erişte Makinesi Kullanışlı mıdır?

Cook Love erişte ve makarna makinesi, kullanışlı bir yapıya sahiptir. Bahsi geçen mutfak eşyası kullanılarak hazırlanan gıdalar, hanenin belirli bir süre yemek ihtiyacını karşılar. Kalabalık aile ya da akraba yemeklerini hazırlarken bu ürün size kolaylık sağlar. Makarna makinesini masaya sabitlemek gerekir. Ardından silindirlerin deliğine manivela yerleştirilir. Merdane ve bıçakları makineyle birleşik bu ürün, kolay bir kullanım sunar. Akla gelebilecek hemen her çeşit hamur kesimini yapmak mümkün hâle gelir. Böylece ev yapımı yemeklerin hızlı bir şekilde hazırlanmasına olanak tanır. 2 mm yuvarlak ve 6.5 mm düz kesicileri, hijyenik parçalardır. Bu mutfak eşyası, yoğunluğu sebebiyle ev yemeklerine çok zaman ayıramayan kişiler için ideal bir kullanım sunar. Mutfak kağıdıyla su bile olmadan temizlenebilmesi kullanan kişiye konfor sağlar.

Cook Love Makarna ve Erişte Makinesi Kaliteli midir?

Cook Love erişte ve makarna makinesi, oldukça kaliteli bir üründür. Dayanıklı parçaları uzun süre kullanıma olanak tanır. Bahsi geçen mutfak eşyası, sağlam bir yapıya sahiptir. Çelik ve krom materyalden üretildiği için kararma yapmaz. Bu sayede ilk günkü görüntüsünü korur. Kelepçesi sabitlendiği andan itibaren hareket etmez. Ayrıca makinenin kauçuk ayakları titreşime dayanıklıdır. Kullanım sırasında makinenin düşme riski yoktur. Cool Love erişte makinesi sevdiklerinize sağlıklı ve el yapımı yemekler yedirmenize olanak tanır. Kolay kullanılabilir olması nedeniyle hemen her yaştan kişiye konfor sunar. Çelik dış yüzeyi neme karşı dayanıklıdır. Makine küçük bir alanı kaplar. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Cool Love erişte ve makarna makinesi yorumlarına göz atabilirsiniz. Söz konusu ürünü siz de kullanmak için hızlı bir şekilde ve uygun fiyatlarla Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.