5
Mug kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Contigo Matara Termal Mug 740 ml 1000-0768

1.349,10 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Contigo Matara Termal Mug 740 ml 1000-0768

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Panel Kırtasiye Satıcı Ünvanı: PANEL KIRTASİYECİLİK VE İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721006190600013 Vergi Kimlik Numarası: 7210061906
    Bu ürün Panel Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Termos 30 saate kadar sıcak içeceklerin ve 35 saate kadar soğuk içeceklerin sıcaklığını korur.
  • paslanmaz çelik çift duvar.
  • ek silikon kapaklı somun bir fincan gibi davranır.
  • yumuşak silikon tutacağı vardır.
  • termos bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • yapıldığı malzeme BPA dahil herhangi bir zararlı bileşik içermez.
  • Kapasite:740 ml

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Uzun Süreli Sıcak Kalan Contigo Termal Çelik Termos

Termos; yalıtım materyaliyle kaplanmış, içine konulan sıvıyı sıcak ya da soğuk tutabilen kaplara denir. İç içe geçmiş iki şişeden oluşan termoslarda şişeler arasındaki hava boşaltılır. Bu hava boşaltma işlemi ısı iletimini önemli ölçüde azalttığı için sıvının sıcak ya da soğuk kalmasını sağlar. Çelik termoslar yanında cam termoslar da vardır. Dayanıklılık açısından çelik termoslar daha çok önerilir. Ergonomik tasarımı ile kolay kavranabilir ve taşınabilir yapıdadır. Termosu kullanmadığınız sürece kapağını kapalı tutmanız içerdeki ısıyı daha uzun süre korumaya yardımcı olur. Kolay açılıp kapanması sadece termostaki sıvıyı içerken açıp kapatma işlemini de kolay hale getirir. Termosların hacmi değişkendir. İhtiyacınıza uygun hacimlerde termoslar bulabilirsiniz. Contigo çelik termoslar evde ve seyahatlerinizde yanınızda taşıyabileceğiniz uzun ömürlü kullanıma uygun termoslardır.

  • Uzun Ömürlü Kullanım
  • Isıyı Dışarı Yansıtmaz
  • Sızdırmaya Karşı Dayanıklı Kapak

Contigo Termal Çelik Termos Özellikleri

Contigo Termal Çelik Termos Özellikleri

Contigo 740ml termal çelik termos paslanmaz çeliktendir. Bu sayede uzun süreli bir kullanım ömrü vardır. Çift duvar yalıtımlı olması içine koyulan sıvının uzun süre sıcak ya da soğuk tutulmasını sağlar. Çay, kahve ve diğer tüm içecekler için kullanılabilir. Contigo 740 ml termos sıvıları ortalama 35 saat sıcak tutarken 60 saat de soğuk tutma özelliğine sahiptir. Yaklaşık 700 gram ağırlığındadır. Kolay temizlenebilen bir yüzeye sahiptir. BPA içermez. Çelik gövdesi sayesinde oldukça sağlamdır. Sızdırmaya karşı kapak mekanizması vardır. Kapak mekanizması kolay açılır kapanır özelliktedir. Ağızlığının da kapanmasını sağlayan kapak termosun hijyenik kalmasını sağlar. Siyah renkteki çelik termos minimal ve şık bir görünüme sahiptir.

Seyahatlerinizde Kullanıma Uygun Contigo Termal Mug

Seyahatlerinizde Kullanıma Uygun Contigo Termal Mug

Contigo termos termal mug 740 ml ergonomik bir tasarımı olması sayesinde her alanda kullanılabilir ve her an yanınızda taşıyabilirsiniz. Akma, sızdırma ve dökülme yapmayacağı için çantanıza da rahatlıkla taşıyabilirsiniz. 740ml termal çelik termos kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Termosunuzun içine gazlı, sütlü ya da kuru buz gibi ürünler koymamaya özen göstermelisiniz. Bu ürünler termosun iç basıncını arttırabilir. Bu durum kapak ya da contada hasarlar meydana getirebilir. Her kullanımdan önce termosu temizlemelisiniz. Termosu doldururken tam dolu olmadığından emin olmalısınız. Termos doldurulurken en az 1 cm boşluk bırakılmalı. Böylelikle akma ve dökülme gibi kazalar önlenebilir. Termosu açarken her ihtimale karşı yüzünüzden uzak tutmalısınız.

Uzun Ömürlü Kullanım İsteyenlerin Tercihi Contigo Termal Çelik Termos

Uzun Ömürlü Kullanım İsteyenlerin Tercihi Contigo Termal Çelik Termos

Temizliği ve kullanımı doğru şekilde yapılan çelik termoslar uzun süreli kullanım sağlar. Termosu her kullanım sonrasında yıkayarak temizleyebilirsiniz. Elde yıkama yaparak parçaların daha az yıpranmasını sağlayabilirsiniz. Sizler de 740ml termal çelik termos yorumları inceleyerek kullanıcıların deneyimlerinden yararlanıp alışveriş sürecinize yol çizebilirsiniz. Bu da size sağlıklı bir alışveriş olanağı sağlar. Contigo farklı boyutlarda termosları da satışa sunar. İhtiyacınıza uygun 750 ml çelik termos da alabilirsiniz. Kullanacağınız 750 ml termos hacim olarak daha büyük olduğu için daha fazla sıvıyı termosla saklayabilirsiniz. Çelik termos 750 ml seçeneklerini de inceleyebilirsiniz. Trendyol'da 1000-0768 kodu ile ürünü sipariş edebilirsiniz.