Connoisseurs Gümüş Temizleme Bezi

313 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Connoisseurs Gümüş Temizleme Bezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Crafttools Satıcı Ünvanı: ARGENTUM MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074050175300013 Vergi Kimlik Numarası: 0740501753
    Bu ürün Crafttools tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gümüş takı veya ürünleri temizlemek için özel dokunmuş kumaştan üretilen temizlik bezi. 2 aşamalı kullanımı ile mükemmel temizlik sağlar. İlk olarak açık renkli bez yardımıyla gümüş takılarınızın kir ve lekerini temizleyin ve ardından koyu renkli bez ile parlatın.
Geri Bildirim Ver

Connoisseurs Gümüş Temizleme Bezi

Gümüş takılar ve eşyalar sık kullanılır ve hayatınızda önemli yer kaplar. Severek kullandığınız bu ürünler iyi temizlenmelidir. Connoisseurs gümüş temizleme bezi bu konuda son derece başarılıdır. Gümüş takılarınızı ve eşyalarınızı leke ve toz kalıntısı bırakmadan temizler. Özel olarak dokunan kumaştan üretilir. Sizlere gümüş takı ve eşya temizliğinde iki aşamalı kullanım sunar. İlk aşama için açık renkli olanı kullanabilirsiniz, onunla takı veya eşyanızın üzerinde oluşan kirleri ve tozları alabilirsiniz. İkinci aşamada ise koyu renkli tarafı kullanabilirsiniz, bu bez ile tozlardan ve kirlerden arınan eşyanızın parlatma işlemini nazikçe yapabilirsiniz. Paket içerisinde bir adet koyu renkli bez, bir adet açık renkli bez bulunur. İki parça ile gümüş eşyanızı veya takınızı nazikçe parlatabilir, kusursuz bir şekilde temizleyebilirsiniz.

  • İki aşamalı kullanım
  • Kirlerden arındırma ve parlatma
  • Gümüşlere özel dokunan kumaş

Connoisseur Gümüş Temizleme Bezi Özellikleri

Connoisseur Gümüş Temizleme Bezi Özellikleri

Connoisseurs bez iki tane ürüne sahiptir. Bir adet açık renkli bez ve bir adet koyu renkli bez bulunur. Gümüş eşya ve takılarınıza özel geliştirilen kumaşı ile etkili kullanım sunar. Açık renkli olan ile takınızın veya eşyanızın üzerinde bulunan tozu ve kiri temizleyebilirsiniz. Koyu renkli olanla ise tozlardan arındırıp kirlerini yok ettiğiniz eşyanızın veya takınızın parlatma işlemini yapabilirsiniz. Ürün kesinlikle iz kalıntısı bırakmaz. Takılarınızın ve eşyalarınızın pırıl pırıl parlamasına yardımcı olur. Bu ürün sadece gümüş içeriğine özel dokunmuş kumaşa sahiptir. Kumaşa emdirilen özel kimyasal içeren kuru bir bezdir. Ürünü her kullandığınızda kimyasal etkisini hemen gösterir. Bu beze kesinlikle su değdirmemeniz gerekir. Sıvı ile temas ederse etkisi yok olur ve bezin üzerinde bulunan kimyasallar ortadan kalkar. Bezin işlevini yitirmemesi için sıvıdan uzak tutmalısınız.

Connoisseurs Gümüş Temizleme Bezi Yorumları

Connoisseurs Gümüş Temizleme Bezi Yorumları

Connoisseurs gümüş temizleme bezi yorumları incelendiğinde müşterilerin %100 memnuniyeti ön plana çıkar. İki aşamalı yapısı ile ışıl ışıl parlayan gümüş eşya ve takılara kavuşturur. Connoisseurs gümüş temizleme bezi kullananlar ürünün uzun bir süre katkı sunduğunu belirtir. Bezin sıvıdan uzak tutulması kullanım ömrünü uzatır. Gümüş takılarınızı ve eşyalarınızı lekelerden, tozlardan arındırıp parlatan bir üründür. Bu sayede aksesuarlarınız ilk günkü gibi görünmeye devam eder. Sadece gümüşler için özel emdirilen kimyasal içerir. Bu sebeple gümüş dışında başka maddeler için kullanılmaması gerekir. Sıvı ile temas ettirilirse ürüne emdirilen özel kimyasal yok olur, ürün işlevini yerine getiremez. Aksesuarları temizleyip parlatamaz. Uzun vadeli kullanıma sahip olan bu ürün temizleme konusunda üstün performans gösterir. Bu ürün tek kullanımlık değildir. Birden fazla kullanım imkanı sağlar. İşlemlerinizi kuru yapmalısınız.

Avantajlı Connoisseurs Gümüş Temizleme Bezi Fiyatları

Avantajlı Connoisseurs Gümüş Temizleme Bezi Fiyatları

Connoisseurs gümüş temizleme bezi fiyatları üstün performans sergileyen yapısı ve özel dokunan kumaşından dolayı değişkenlik gösterir. Uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir, tek kullanımlık bir ürün değildir. Gümüş takı veya eşyanız için özel olarak dokunan kumaşı vardır. Sadece gümüşler için emdirilen kimyasal içerir. İlk kullanımdan itibaren etkisini gösterir. Ürünün açık renkli tarafı ile temizleme işlemi yapılır. Koyu renkli taraf sayesinde ise parlatma işlemini yapabilirsiniz. Asla sıvı ile temas etmemelidir. Sıvı ile temas ederse ürün temizleme ve parlatma işlevlerini yerine getiremez, uzun ömürlü kullanım sunamaz. Sıvı ile temas etmediği takdirde uzun vadeli bir kullanım sunar. İki aşamalı olarak sizlere yardımcı olur. Ürünü kullandıktan sonra aksesuarlarınız ilk günkü görünümüne kavuşur. Sizlerde bu işlevsel bezi Trendyol sayesinde hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.