10
Endüstriyel Temizleme kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Connoisseurs Altın Temizleme Ve Parlatma Sıvısı

419 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.000 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Connoisseurs Altın Temizleme Ve Parlatma Sıvısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Crafttools Satıcı Ünvanı: ARGENTUM MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074050175300013 Vergi Kimlik Numarası: 0740501753
    Bu ürün Crafttools tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mücevher, pırlanta ve değerli taşların temizlenmesi ve bakımı için daldırma banyosu yapılabilen temizleme suyudur.
  • İncilerinizi, hassas takılarınızı ve yarı değerli taşlarınızı temizleyebileceğiniz ve parlatabileceğiniz özel formül.
  • Plastik kavanozun içinde 236 ml temizleme sıvısı mevcuttur.
  • Takılarınızı paket içerisinde gelen süzgeç ile 10 saniye bekletilerek ilk günkü ışıltısına kavuşturabilirsiniz.
  • Amerikan malı olan ürünümüz en son damlasına kadar parlatma özelliğine sahiptir.
  • Kesinlikle su veya farklı bir sıvı eklemeyin,
  • 'Mardatoi' güvencesi ile kargo ücretsiz olarak adresinize teslim edilir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Süresi Garantisiz
Geri Bildirim Ver

Connoisseurs Altın Temizleme Ve Parlatma Sıvısı 2020015G

Altınlar, insanlık tarihi kadar eski olan değerli taşlardan bir tanesidir. Genel olarak takı ve aksesuar malzemesi olarak kullanılan altınlar kolyelerden küpelere, bilekliklerden farklı aksesuarlarda da kullanılabilirken altın sarısı pek çok farklı aksesuar ve ürün de kullanılabilmektedir. Doğal bir taş olması nedeniyle zamanlar kir ve darbelere maruz kalan altınlar parlaklıklarını kaybedebilmektedir. Temizlik işlemleri özellikle aksesuar ve takılarda uygulanması gereken yöntemlerden birisi olurken çok sayıda farklı altın temizleme ve parlatma sıvısı bulunabilir. Markalar arasında önemli bir yere sahip olan Connoisseurs pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Altın temizleme dikkatli yapılması gereken işlemler arasında yer almaktadır. Altının çizilmemesi ve deforme olmaması için yavaş ve dikkatli yapılması gereken işlem için tercih edilen Connoisseurs altın parlatma sıvısı kısa sürede altını ilk günkü haline getirebilmesi nedeniyle müşteriler tarafından tercih edilirken fiyatları nedeniyle de tercih edilebilmektedir.

  • Altın temizleme
  • Parlatma sıvısı
  • Uygun fiyat

Altın Tarihçe ve Kullanım Alanları

Altın Tarihçe ve Kullanım Alanları

Tarih öncesi dönemlerde pek çok farklı alanda kullanılan altın günümüzde genel olarak takı ve aksesuar olarak kullanılmaktadır. Tarihi milattan öncesi dönemlere ulaşan altın özellikle eski Mısır uygarlıklarında çok sayıda alanda kullanılabilmektedir. Hayatın içerisinde önemli bir yere sahip olan altın zamanla gerek çıkarma gerekse işleme maliyetlerinin artması nedeniyle fiyatlandırma konusunda değişmeye başlamıştır. Altın kolye ve diğer aksesuar ürünlerinin sıklıkla tercih edilmesi ve uzun yıllar deforme olmadan kullanılabilmesi için bakımının yapılması gerekir. Altınlar yıllarca kullanılabilmelerine karşın belirli aralıklarla bakımlarının yapılması daha uzun süre ürünlerden performans alınmasını sağlar. Altın temizleme suyu içerisinde bulundurduğu özel formülleri sayesinde altının ilk günkü parlaklığı ve temizliğinde olmasına olanak sağlamaktadır. Connoisseurs altın temizleme ve parlatma sıvısı 2020015G markası tarafından imal edilen altın temizleme sıvısı aynı zamanda içerisinde bulunan cilalar sayesinde altının parlaklığını da arttırması nedeniyle tercih edilmektedir.

Connoisseurs Altın Temizleme ve Parlatma Sıvısı

Connoisseurs Altın Temizleme ve Parlatma Sıvısı

Altın temizleme sıvısı içerisinde altının temizlenmesine ve daha parlak görünmesine olanak sağlayan özel sıvılara sahiptir. Genel olarak müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen sıvılar marka tarafından özel olarak imal edilen bezler ile temizlendiklerinde daha yüksek performans vermektedir. Altınlar, belirli yıllarda temizlenmesi durumunda çok daha uzun yıllar kullanılabilen ve deforme olmayan değerli taşlardır. Connoisseurs altın temizleme ve parlatma sıvısı aksesuar kullananlar tarafından sıklıkla tercih edilen markalar arasında yer almaktadır. Genel olarak yapılan üretimlerde kısa sürede altının eski haline getirilmesi amaçlanırken aynı zamanda içerisinde bulunan cila ile altının parlaklığını kaybetmesi engellenmektedir. Altın takı, aksesuar veya diğer altından imal edilen ürünleri kullanan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen markalardan birisi olan Connoisseurs gerek kalitesi gerekse kullanım kolaylığı ile dikkat çeker. Raf ömrü son derece uzun olan ürün uzun yıllar tüm altın parçalar için kullanılabilmektedir.

Connoisseurs Altın Temizleme ve Parlatma Sıvısı Yorum

Connoisseurs Altın Temizleme ve Parlatma Sıvısı Yorum

Connoisseurs altın temizleme ve parlatma sıvısı yorum bilgilerine göz atabilirsiniz. Yapılan yorumlar genel olarak ürünün altınlar üzerindeki etkileri ile ilgili ilgilidir. Uygulama ile altının parlaklığına kavuşması ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Ürün ile ilgili yapılan yorumlar olumlu ve yüksek değerlendirme notlarına sahiptir. Ürünün yorumlarının olumlu olması altın temizleme sıvısı satın almak isteyen diğer müşteriler tarafından referans niteliği taşımaktadır. Connoisseurs altın temizleme ve parlatma sıvısı satın al seçeneklerine de Trendyol üzerinden ulaşılabilmektedir. Connoisseurs Altın Temizleme ve Parlatma Sıvısı indirim ve kampanyaları ile de dikkat çekmektedir. Evinizdeki dekorasyon ürünlerini, altın kaplama aksesuarlarınızı ve takılarınızı yenilemek istediğinizde tercih edebileceğiniz ürünlerin başında gelir.