Concord C-892 Rgb 3 Renk Rainbow Gökkuşağı 12cm Kasa Geniş Fan

48,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Concord C-892 Rgb 3 Renk Rainbow Gökkuşağı 12cm Kasa Geniş Fan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: lifeteknoshop Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DİRİER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010490311
    Bu ürün lifeteknoshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm Ürünlerimiz "24 Ay" "2 Yıl "Garantilidir- Özellikler Marka: Concord Model: C-892 Boyut: 120x120x25mm 12cm Fan hızı: 1300RPM Rulman: Hidrolik rulman Güç arayüzü: Molex güç arayüzü. Fan tipi: RGB LED Rengi: Gökkuşağı ışık. Voltaj: 12V DC Güç: 1.8W Hava hacmi: 38CFM(MAX) Gürültü: 20dBA ± 10% Kullanım Ömrü: 50000 saat Paket İçeriği: Fan * 1 Sabitleme vidası * 4 Garanti: 24 Ay Tüm Ürünlerimiz "24 Ay" "2 Yıl "Garantilidir-

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Yeri PC
  • Beden 20
Geri Bildirim Ver

Concord C-892 Rgb 3 Renk Rainbow Gökkuşağı 12cm Kasa Geniş Fan

Concord C-892 modelinin yapımında kullanılan hidrolik rulman, oldukça kullanışlı bir tasarım ortaya koyar. Bu kullanılan malzeme ile kasanın daha hızlı soğuması sağlanır ve işlemcinin zarar görmesi engellenir. Yapısı gereği de oldukça hafif bir üründür. Rahatlıkla yer değişikliği yapabileceğiniz gibi montajı da kolaydır. Bu fan, ergonomik tasarımı sayesinde kompakt bir yapıya sahiptir. Soğutucunun hız kapasitesi 1300 RPM ile işlevsellik sağlar. Molex güç arayüzü, elektrik ve fiber - optik ara bağlantıları ile performans artırıcı bir kaynağa sahiptir. Ayrıca bu modelin RGB LED renkli bir tasarımı vardır. Böylece kırmızı, yeşil ve mavi tonlarını canlı bir şekilde fanın çalışma anında size sunar. Bu özelliği ile kasanıza renk ve modern bir görünüm katar. Ürünün sahip olduğu özellikler oldukça beğeni toplar.

  • Gökkuşağı tonları
  • Hızlı soğutma sistemi
  • Kaliteli tasarım

Renkli Concord C-892 Modeli Özellikleri

Renkli Concord C-892 Modeli Özellikleri

Concord C-892 RGB 3 renk seçeneği ile gözünüze hoş görünür. İç açıcı tasarımı ile oldukça kullanışlıdır. 12 V voltaj gücüne sahip olan bu ürün, boyutu gereği çalışma anında düşük ses seviyesi ile sizi rahatsız etmeden çalışır. Maksimum düzeydeki hava akışı sayesinde kasa içerisinde bulunan havayı devridaim eder. Uzun ömürlü kullanım olanağı sunan bu ürün, kalitesi ile tam not almayı başarır. Kolay montaj özelliği ve paket içindeki vidaları ile kullanacağınız kasadaki uygun alana kendiniz yerleştirebilirsiniz. Bu sayede hava çıkışının bulunduğu alana göre monte edebilirsiniz. 12 cm geniş fan özelliği ile oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir. Her masaüstü bilgisayarların kasasında olması gereken bu ürünü kendiniz satın alabilirsiniz. Böylelikle bilgisayarınızın performansını da artırabilirsiniz. Ayrıca işlemcinin hızlı soğuması için gereken desteği de bu fan ile verebilirsiniz.

Sağlam Yapısıyla Concord Gökkuşağı Geniş Fan

Sağlam Yapısıyla Concord Gökkuşağı Geniş Fan

Concord C-892 RGB 3 renk Rainbow Gökkuşağı 12 cm kasa geniş fan modeli, üzerinde bulunan Hydro Bearing özelliği ile ultra sessiz yapıya sahiptir. Bu ürünün göbek mekanizmasında bulunan metal bileşen, ızgaralı bir şekilde size sunulur. Çalışan bilgisayarınız kullanım anında ya da bekleme süresinde ısınabilir. Dolayısıyla da performans seviyesi yavaşça düşmeye başlar. Bu sebeple kasa içerisinde bulunan fan, sıcaklık seviyesini minimuma indirir. İçerisinde hava akımı oluşturur. Concord firmasının ürettiği fan modeli size bu konuda yardımcı olur. Bir bilgisayarda iki adet fan bulunması işlemcinin hızlı soğumasını sağladığı için ihtiyacınız olan optimum performansa sahip olmanızı sağlar. Bu sebeple mevcut soğutmanızın yetersiz olduğu durumlarda performans düşüklüğü yaşamamanız için Concord C-892 RGB geniş fan tercih edebilirsiniz. Siz de bu model ile ihtiyacınız olan hıza kavuşabilirsiniz.

Avantajlı Concord C-892 RGB 3 Renk Rainbow Fiyatları

Avantajlı Concord C-892 RGB 3 Renk Rainbow Fiyatları

Concord C-892 RGB 3 renk Rainbow Gökkuşağı 12 cm kasa geniş fan fiyat bilgisi ürünün özellikleri ve kalitesi göz önüne alınarak oluşturulur. Shockproof Foot Pad özelliği sayesinde darbeye dayanıklı kurutucu ile oldukça sağlam yapıya sahiptir. Bu ürün, anakart üzerinde kurulan bağlantı ile ısı ölçme özelliğine sahiptir. Kasa içerisinde kullanılan ve gökkuşağı tonlarına sahip olan bu geniş fanın devir ayarı da kolaylıkla yapılabilir. Geliştirilerek üretilen bu modelin sahip olduğu performans artırıcı özelliği ile işlerinizi hızlı ve pratik bir şekilde halledebilirsiniz. Güçlü hava sirkülasyonu oluşturma özelliği sayesinde sıcak havayı kendi içerisinde çevirerek arındırır. Bu sayede soğutma işlemini kısa sürede gerçekleştirir. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Concord C-892 RGB 3 renk Rainbow Gökkuşağı 12 cm kasa geniş fan kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Uzun vadede de bilgisayar kullananların hayatını kolaylaştıran bu modelin özelliklerine ve sunduğu rahatlığı anlatan verilere Trendyol aracılığıyla ulaşabiliriz.