Concord C-891 12 Cm Geniş Kasa Soğutucu 7 Kanatlı Fan

177 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Concord C-891 12 Cm Geniş Kasa Soğutucu 7 Kanatlı Fan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: jetucuzal Satıcı Ünvanı: DENİZ MAVUÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2138370246600001 Vergi Kimlik Numarası: 6130454210
    Bu ürün jetucuzal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Concord C-891 12 Cm Geniş Kasa Soğutucu 7 Kanatlı Fan

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Yeri PC
  • HDMI Yok
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Concord C-891 12 Cm Geniş Kasa Soğutucu 7 Kanatlı Fan 4 Pin

Concord, 1978 yılında Heinz-Joachim Kaufmann tarafından New Hampshire eyaletinde kurulan bir teknoloji firmasıdır. Üretimini gerçekleştirdiği Concord C-891 geniş kasa soğutucu modeli kullanım anında düşük ses seviyesi ile sizi rahatsız etmeden çalışma imkanı sunar. Bilgisayar kasasının eski fanını yenileme gereği ya da ek bir modele ihtiyaç duyduğunuzda kolay kuruluma sahip olan bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. PC ortamında zorlu iş yüküyle uğraş verme durumu donanımın fazla ısınmasına sebep olur. İdeal bir şekilde ürünün kurulumunu gerçekleştirdiğinizde kasanın içerisinde bulunan bütün bileşenlerin yeterli düzeyde serin tutulmasını sağlar. Bu sayede bilgisayar ortamında sistem en iyi performansı göstererek verimlilik elde etmenize yardımcı olur. Model, pek çok cihazla uyumlu bir şekilde çalışır. Böylece güven içerisinde tercih edilebilir.

  • Kasa içini serin tutma
  • Dengeli hava akışı
  • Pratik kurulum

Concord C-891 Kasa Soğutma Soğutucu Özellikleri

Concord C-891 Kasa Soğutma Soğutucu Özellikleri

Sürekli elinizin altında olan masaüstü bilgisayarlarınızın uzun vadede ya da ağır iş yüküyle beraber kullanımında bazı materyallerin ısınması kaçınılmaz bir durumdur. Bu durum, gösterilen performansın da giderek düşmesine sebep olur. Concord C-891 12 cm geniş kasa modeli ile bu tip sorunların önüne geçebilirsiniz. Kolay kullanılabilen tasarımıyla diğer bileşenlere alan bırakır. Yüksek performans gösteren bellek ya da anakart ile rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Minimum ses düzeyiyle kaliteli bir hava akımı sağlayarak üstün soğutma sunar. Isı seviyesini de belli bir dengede korur. Bu model, mevcut durumuna bağlı olarak cihazın farklı yerlerine monte edilebilir. Bilgisayar kasası içerisinde arka, ön, kenar ya da üst kısmına takılarak kullanılabilir. Geniş kullanım alanı sunan bu ürünü siz de sunduğu performansla rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kaliteli Concord Kasa Soğutucu 7 Kanatlı Fan

Kaliteli Concord Kasa Soğutucu 7 Kanatlı Fan

Concord geniş kasa soğutucu alan içerisinde bulunan sıcak havanın dışarı aktarılmasını sağlar. Bu ürün modelinin 12 cm boya sahip olması kullanım anındaki ses seviyesinin en aza indirgenmesine yardımcı olur. Genel olarak fanların monte edileceği yer ise kasanın arka kısmıdır. Buna ek olarak uyum sağladığını düşündüğünüz herhangi bir yere de takip kullanabilirsiniz. Eğer kasanızda fan yeri mevcut değil ise yan kapağını bu özelliklere sahip olan Concord fan boyutunda keserek kendi alanınızı oluşturabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında sıcak havaların etkisiyle bilgisayarın dayanamayıp resetlenmesi son derece normaldir. Bu sebeple firmanın sunduğu 7 kanatlı soğutucuyu ek olarak kullanmanız PC performansını artırabilir. Bu sayede tüm işlerinizi rahat bir şekilde halledebilirsiniz. Kaliteli materyaller kullanılarak dizayn edilen bu model, uzun süreli kullanım ömrü sunar.

Avantajlı Concord C-891 12 cm Geniş Kasa Soğutucu Fiyatları

Avantajlı Concord C-891 12 cm Geniş Kasa Soğutucu Fiyatları

Modeli bilgisayar kasasına monte ederken dikkate alınması gereken birkaç nokta vardır. Bunlardan birincisi 12 cm boyuna sahip olan bu ürün için alan yeterliliğidir. Dikkat edilmesi gereken diğer nokta ise hava üfleme yönüdür. Kasanın önüne taktığınız fanın içeri, arkasında bulunan soğutucunun dışarı ya da üst kısma yerleştirilen ürünün yukarı doğru üflemesi gerekir. Bu gibi kurallara dikkat ederek Concord C-891 12 cm geniş kasa soğutucu 7 kanatlı fan 4 pin modelinin kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Sunduğu performansla işinizi kolaylaştıran bu ürün hızlı ve pratik bir şekilde PC üzerinde ilerleme kaydetmenize yardımcı olur. Concord C-891 12 cm geniş kasa soğutucu 7 kanatlı fan 4 pin fiyat bilgisi ürünün özellikleri ve sunduğu alternatifler göz önüne alınarak her bütçeye hitap eder şekilde oluşturulur. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Concord C-891 12 cm geniş kasa soğutucu 7 kanatlı fan 4 pin kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Keyifle kullanabileceğiniz bu çeşide Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Ffiya