Concord C-13 Kablosuz Rahat Kullanım Optik Fare Ofis Wireless Mouse

124,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  124,99 TL
%5 indirim
5 x  118,74 TL
593,70 TL
%7 indirim
7 x  116,24 TL
813,68 TL
%8 indirim
10 x  114,99 TL
1.149,91 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Concord C-13 Kablosuz Rahat Kullanım Optik Fare Ofis Wireless Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WASHA Satıcı Ünvanı: ANIL YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9540521409
    Bu ürün WASHA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüz concord c-13 marka modeline sahiptir mükemmel bir tasarıma sahip olan bu ürünümüz 2.4 ghz radyo frekansına sahip olmakla birlikte kullanım alanınızı 10 metreye çıkartıyor 1200 dpı hız sayesinde daha hızlı hareket sağlamakta minimal boyutlarda olan nano alıcısı sayesinde sorunsuz kullanım sağlar yumuşak yapısıyla birlikte konforlu dayanıklı hassar bir şekilde üretilmiştir.Tak çalıştır özelliği iler evlerinizde ofislerinizde genel kullanımlarınızda rahatça kullanabilirsiniz /// iyi alışverişler dileriz /// Kutu içeriği/// 1 adet mouse / 1adet nano alıcı /garanti belgesi / faturası ile siz değerli müşterilerimize şekilde ulaştırıyoruz

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Concord C-13 Kablosuz Rahat Kullanım Optik Fare Ofis Wireless Mouse

Mouse, bilgisayarların en önemli parçalarından biridir. Bilgisayarı mouse ile birlikte kullanmak hız ve zaman kazandırır. Kazandığınız hız ve zaman arttıkça da yaptığınız işler keyifli hale gelir. Kullanışlı ve şık bir tasarıma sahip olan Concord C-13 wireless kablosuz mouse kızılötesi sistemle çalışır. İçeriğindeki hızlı hareket algılama sensörleri sayesinde sizlere sorunsuz bir kullanım sunar. Tak ve çalıştır özelliği sayesinde işlemlerinizi konforlu bir şekilde tamamlamanızı sağlar. Concord C-13 kablosuz rahat kullanım optik wireless mouse kullanım alanınızı evinizde, iş yerinizde en üst seviyeye çıkarır. İçerisindeki nano alıcılar sayesinde kullanımı etkili ve kolaydır. Böylelikle kendinizi yormadan işlerinizi hızlıca tamamlamanıza yardımcı olur. Ürün hafif olmasından dolayı her yere götürebilirsiniz. İstediğiniz zaman kolayca çıkarıp bir başka bilgisayarda kullanabilirsiniz.

  • Konforlu ve ergonomik tasarım
  • Hızlı ve pratik kullanım
  • Algılama hızı yüksek

Yenilikçi Concord C-13 Optik Wireless Kablosuz Mouse

Yenilikçi Concord C-13 Optik Wireless Kablosuz Mouse

Concord C-13 kablosuz rahat kullanım optik fare yüksek hız ve performansta işlerinizi hemen halleder. Yapmak istediğiniz işleri algılama sensörleri, hemen algılayıp o yönde hareket eder. Ürün, pille çalışır. Yeni teknolojiyle üretilen parçaları sayesinde uzun süre pil ihtiyacı duymazsınız. Pil ömrü gelişmiş kablosuz teknolojisi özellikleriyle işinizi kolaylaştırır. Bilgisayarınıza bağlantısı kolay bir şekilde gerçekleşir. Bağlantı aparatını bilgisayarınıza taktığınız anda devreye girer. Sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Concord C-13 kablosuz mouse dış etkenlerden etkilenmez. Böylece rahatlıkla her zaman ürünü kullanabilirsiniz. Ürünün hafif ve kompakt bir tasarımı vardır. Eliniz için rahat ve destekleyici zarif bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda her zemine uygun olarak tasarlanıp bütün yüzeylerde rahat bir şekilde hareket eder. Böylelikle mouse hareket ettirmede zorluk yaşanmamış olunur. Kullanışlı gezinme tuşu ve tekerleği sayesinde kontrol avucunuzun içindedir.

Konforlu Concord C-13 Kablosuz Mouse

Konforlu Concord C-13 Kablosuz Mouse

Teknoloji ilerledikçe kabloya olan gereksinim azalır. Kablosuz mouselar kabloların yarattığı kirli görüntüden sizi kurtarır. Aynı zamanda hareket alanını genişletir. Concord kablosuz mouse, iş alanınız için size geniş bir imkan sunar. Yüksek duyarlılık ve hassasiyeti sayesinde imleci rahat hareket ettirilir. Optik sensörleri bu görevi tamamlar. Concord C-13 oldukça ergonomik şekildeki dizaynıyla uzun süren işlerinizde elinizde ve bileğinizde meydana gelebilecek ağrıları ve rahatsızlıkları önleyebilen özel tasarıma sahiptir. Son derece rahat ve hafif bir yapıda olan cihaz kişilere uzun süreli kullanım sağlar. Estetik bir görünüme ve özgün bir tasarıma sahiptir. Uzun batarya ömrüyle göz dolduran bir üründür. Sık şarj etmenize gerek yoktur. Sunum gibi uzaktan kontrol gerektiren uygulamalarda dahi kesintisiz fayda sağlar. Oyun oynarken de size kullanım kolaylığı ve maksimum hassasiyet verir.

Concord C-13 Kablosuz Mouse Fiyatı

Concord C-13 Kablosuz Mouse Fiyatı

Concord C-13 kablosuz mouse fiyatı batarya durumu, lazer alıcının hassasiyeti, alıcıya olan maksimum uzaklığı, boyut ve işletim sistemi uygunluğuna göre şekil alır. Ürünün satışa sunulduğu rakam, farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Tam anlamıyla bir fiyat performans ürünüdür. Profesyonel bir görünüm ve üst düzey çözünürlük kalitesi sağlamak için DPI değeri son derece önemlidir. Mouse DPI değeri ise duyarlılık ve hassasiyeti ölçmek için kullanılır. Concord marka C-13 kablosuz farenin yüksek DPI değeri karar vermenizde yardımcı olur. Çözünürlük yükseldikçe üründen alacağınız kalite de yükselir. Concord C-13 kablosuz mouse yorum ve tavsiyelerini inceleyerek bu model hakkında detaylı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla beğeni toplayan bu ürünü kolayca ve hızlıca satın alabilirsiniz. İşlemlerinizi hızlı ve konforlu biçimde halletmenin keyfini yaşayabilirsiniz.