Concord Araç Kiti Çift Usb Bluetoothlu Fm Transmitter (C-607)

350 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Concord Araç Kiti Çift Usb Bluetoothlu Fm Transmitter (C-607)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ProDepo Satıcı Ünvanı: YILMAZ TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0978097489900001 Vergi Kimlik Numarası: 9780974899
    Bu ürün ProDepo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aracınızda bluetooth, aux, USB girişi yok diye üzülmeyin Bluetooth Araç Kiti ile aracınızın çakmaklığna takın teyip üzerinden Bluetooth ile telefonunuza bağlayabilir Flash bellek ile müzik dinleyebilirsiniz. Parçalar arasında geçiş yapabilir, gelen bir aramayı eller serbest özelliği ile reddedip ya da cevaplayabilir, Çağrı bitince tekrar müzik dinlemeye devam edebilirsiniz. Özellikleri: FM verici LED ekran MicroSD Card Desteği Bluetooth /kapatma düğmesi MP3/WMA müzik formatı Cevapla/reddet/arama Bluetooth stereo müzik çalma Çift Usb çıkışı ile telefon ya da tabletinizi şarj edebilirsiniz flash bellek üzerinden müzik dinleyebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver