Concord Cotgl64 64gb Lightning Apple Usb 3.0 Otg Metal Usb Flash Bellek

433 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
540 TL439 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459,50 TL

Ürün Bilgileri

Concord Cotgl64 64gb Lightning Apple Usb 3.0 Otg Metal Usb Flash Bellek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WASHA Satıcı Ünvanı: ANIL YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9540521409
    Bu ürün WASHA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • iPhone iPad iPod için USB Flash Disk Yedekleme Lightning to USB OTG Sürücü Artık iPhone için Yedekleme Kabusu Son buluyor. Concord Flash Bellek ile her yerde anında cep telefonunuzun Belleğini Dolduran Fotoğraflarınızı ve Videolarınızı Yedekleyebilir, Ayrıca Yeni çekeceğiniz Video ve Fotoğraflarınızı Direk Flash Disk içine kaydedebilirsiniz. Flash Diski'i Apple cihazınıza taktığınızda çıkacak olan uygulamayı telefonunuza yükledikten sonra kullanabilirsiniz. Eğer uygulama isteği gelmezse kutu arkasındaki QR kodunu telefonunuza okutarak uygulamaya ulaşabilirsiniz. Flash Diski'i ayrıca bilgisayar için de normal bir Memory Stick gibi kullanabilirsiniz. Memory Stick'i, USB taktığınızda bilgisayarınızdan Flash Disk içindeki dosyalarınıza ulaşabilirsiniz. Ürün Özellikleri: Adı: Concord Flash disk Paslanmaz Çelik Kasa 3.0 Hızlı Speed USB LightningDestek: Windows, MacOS iOS 7-9Renk: GümüşArayüz: 8 pinÖzel dosyalar için güvenli dosya şifreleme(Dosyaları Açın, kopyasını oluşturun, taşıyabilir, silebilir, yeniden adlandırma yapabilirsiniz.)IOS doğrudan cihaz üzerinde tüm verilerinizi yönetinHarici bellek üzerinden video / müzik doğrudan oynatma Kişi listenizi Backup AlınTüm önemli dosya formatları için Doküman görüntüleyiciDropbox desteği Destek : Bilgisayar için, Windows 2000 SP4, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, MacOS X, Mac OS 10.2.8, Mac OS 10.8, Linux Kernel ver 2.4.10 (USB 2.0) ve üzeri Apple cihazları için, iOS 9.2.1 ve üzeri Uyumluluk : Apple iPhone 5 / 5C / 5S / SE / 6 / 6S / 7 / 6 PLUS / 6S PLUS / 7 PLUS / 8 / 8 PLUS Apple iPad mini / Mini 2 / mini 3 / mini 4 Apple iPad 2 / 3 / 4 / Air / Air 2 Apple iPad Pro Apple iPod Touch 5

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Okuma Hızı 101 - 300 MB/s
  • Giriş/Çıkış Portları USB 3.0
  • Yazma Hızı 101 - 300 MB/s
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Concord 64gb Iphone 3,0 Metal Otg Usb Flash Bellek

Concord flash bellek elektronik ortamda depolanan belgelerin güvenli bir şekilde saklanıp tekrardan kullanılmasını sağlar. İhtiyacınız olan belgelerin ve dosyaların silinme riskini bu ürünle minimuma indirebilirsiniz. Tablet, bilgisayar, TV, oyun konsolları ve telefon ile uyumludur. Sahip olduğu 64 GB depolama alanıyla istediğiniz film, video müşteriye ulaşır. Koruyucu bonesiyle çizilme ve kaybolma riskini minimuma indirebilirsiniz. Kullanılmadığı zaman koruyucu bonesinde muhafaza ederek saklayabilirsiniz. Metalden yapılan ürün şık tasarımıyla da dikkat çeker. Concord 64 GB flash bellek sahip olduğu USB 3,0 hızla dosya ne kadar büyük olursa olsun saniyeler içinde istenilen dosyaları depolar. Siz de bilgisayarda ve telefonda yer kaplayan fotoğrafları, belgeleri, videoları bu ürün sayesinde güvenle saklayabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • USB 3,0 arayüz hızı
  • Hasardan koruyan koruyucu bone

Concord 64 GB Flash Bellek Özellikleri

Concord 64 GB Flash Bellek Özellikleri

Concord 64 GB iphone 3,0 metal OTG USB flash bellek iPhone 5 ve üstü cihazlarla uyumludur. Telefona takılan bellek her türlü dosyayı kısa sürede içinde depolayabilir. Bu ürün şık tasarıma sahip olmasının yanında mini boyuttadır. İstenilen her yere taşınabilir. Bu sayede işleminizi zaman ve mekan gerekmeksizin her an yapabilirsiniz. Arabada, evde, çantada koruyucu bonesi ile kolaylıkla muhafaza edilebilir. Ayrıca ürün telvizyonlarla da uyumlu çalışır. Sevdiğiniz video veya filmi flash belleğe aktararak televizyona yansıtabilirsiniz. Önemli dijital verileri saklamanızı da sağlayan bu cihaz bilgisayara bağlanma zorluğunu ortadan kaldırır. Telefonuza bağlayıp saklamak istediğiniz önemli verileri depolayabilirsiniz. İş yaşamında önemli olan ve silinmesi gereken belgeler, bu Flash bellek ile güvence altına alınır. Siz de özel yaşamda veya iş yaşamında saklamak istediğiniz bilgileri, anıları bu ürünle muhafaza edebilirsiniz.

Concord 64 GB Flash Bellek Avantajları

Concord 64 GB Flash Bellek Avantajları

Concord 64 GB iPhone 3,0 metal OTG USB Flash bellek C-OTGL64 yedekleme kablosu gerekmeden, istediğiniz veriyi depolamanızı sağlar. Bilgisayarda, telefonda, tablette hafızayı dolduran fotoğraf, video ve önemli dosyaların hızlıca flash belleğe aktarır. Sahip olduğu yeterli düzeyde depolama alanı sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz. Dayanıklı ve sağlam metal gövdeye sahiptir. Bu da düşmelere bağlı hasar oluşumunu minimuma indirir. Mini ve şık tasarımıyla dikkat çeken bu ürünü yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Boyutunun küçük olması kullanımı kolay ve pratik hale getirir. Evde, okulda, iş yaşamında her an verimi aktarımını sorun yaşamadan yapabilirsiniz. Dilediğiniz her türlü dosyayı bu üründe saklayabilir, ihtiyacınız olduğunda kolayca ulaşabilirsiniz. Concord 64 GB flash bellek otomobillerde de kullanılabilir. Bu sayede yolculuk yaparken, sevdiğiniz müzikleri bu üründen dinleyebilir, sürüşünüzü keyifli ve eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı Concord Flash Bellek

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı Concord Flash Bellek

Veri depolamayı kolay hale getiren bu ürün sıcaklığa ve basınca dayanıklı metal gövdesiyle dikkat çeker. Düşmelere bağlı oluşan çizilme ve ezilmeler minimuma iner. Şık görünüme sahip ürünün kaybolmaması için anahtarlıkla da kullanabilirsiniz. Bu sayede her zaman içindeki verileri kullanabilir veya yeni veri aktarımlarını gerçekleştirebilirsiniz. Kullanmadığınız sürede koruyucu bonesi ile ürünü dış etkenlerden koruyabilirsiniz. USB 3,0 hız ile verilerin anında aktarımını gerçekleştirir. Yüksek performanslı ve hızlı veri aktarımının gerçekleştiği bu ürün hakkında, detaylı bilgi edinmek için ayrıca yorumları da okuyabilirsiniz. Concord flash bellek yorumları daha önce alan müşterilerin deneyimlerini içerir. Teknik özelliğinden, performans hızına ve kapasitesine kadar birçok konuda bilgi edinebilirsiniz. Siz de Trendyol’dan Concord 64 GB Iphone 3,0 metal OTG USB flash bellek fiyatını inceleyebilir, ürüne hızlıca ve kolayca sahip olabilirsiniz.