Compelling Nutrition Whey Proteın 400g - 20 Servis Beyaz Çikolata

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Compelling Nutrition Whey Proteın 400g - 20 Servis Beyaz Çikolata

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • EN ÇOK TERCİH EDİLEN PROTEİN TAKVİYESİ
  • PROTEİN DUNYAM SPORCU GIDALARI COMPELLING NUTRITION MARKASININ SAHİBİDİR. SİPARİŞLERİNİZ DOĞRUDAN ÜRETİCİ FİRMA TARAFINDAN GÖNDERİLMEKTE VE TAKİP EDİLMEKTEDİR.
  • WHEY PROTEİN BEYAZ ÇİKOLATA NEDİR?
  • Whey Protein Beyaz Çikolata, Amerika’da en çok tercih edilen bir protein tozudur. Besin değeri bakımından çok yüksek olan Whey Protein peynirin altı suyundan elde edilmektedir. Peynir altı suyu güçlü bir protein kaynağıdır. Vücudun protein miktarını karşılamaktadır. Özel filtremelerle birlikte peynir altı suyunda bulunan fazla yağlar arındırılır. Arındırılan suyla Whey Protein elde edilmektedir.
  • NEDEN WHEY PROTEİN?
  • Spor yapan bireylerin en çok tüketmesi gereken şey proteindir. Spor yaptıktan sonra kaslarınızın arası boşalmaktadır. Ve bu boşlukları güçlendirip kas elde etmek için proteine ihtiyaç duymaktasınız. Sağlıklı ve fit bir vücuda kavuşmak, kas elde etmek veya mevcut bulunan kas kütlelerini korumak için proteine başvurmalısınız. İlave şeker içermeyen güçlü bir protein olan Whey Protein her yaşta spor yapan bireylerin tercihi olmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Servis 20
Geri Bildirim Ver