comedones Vakumlu Yüz Temizleme Cihazı

149,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

comedones Vakumlu Yüz Temizleme Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EYNOR Satıcı Ünvanı: MEHMET DAYIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 2710892786
    Bu ürün EYNOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boyut:16
  • 5 x 4 x 3 cm
  • İşlev:Cilt yumuşatma, yüz germe, gözenek temizleme vb

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Siyah Nokta Önleyici
  • Güç Kaynağı Şarjlı
Geri Bildirim Ver

Comedones Vakumlu Yüz Temizleme Cihazı

Comedones vakumlu yüz temizleme cihazı tüm cilt tipleri ile uyumlu son derece kullanışlı bir kişisel güzellik ürünüdür. Hem kadınlar hem de erkekler tarafından rahatlıkla uygulanabilir. Comedones vakumlu yüz temizleme cihazının kullanımı, şık tasarımı ile oldukça pratiktir. Comedones vakumlu yüz temizleme cihazı ile cilt bakımı lüksünü evinizin hijyen koşullarında yaşayabilirsiniz. Siyah nokta, sivilce, akne ve yağ bezesi temizliğini zahmetsizce yapmanızı sağlar. Düzenli kullanımda cilt problemlerinin yeniden oluşmalarını önler. Kan dolaşımını harekete geçirerek cilde canlılık ve ışıltı verir. Lifting etkisi ile cildinizi toparlar. Kuaförler ve güzellik merkezleri tarafından da tercih edilen bir üründür. Comedones vakumlu yüz temizleme cihazı nasıl kullanılır konusundaki detaylı bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

  • Multifonksiyonel 5 başlık, 3 vakum modu ayarı
  • Tüm cilt tiplerine uygun
  • 2 yıl süreli garanti belgesi

Vakumlu Yüz Temizleme Cihazının Genel Özellikleri Nedir?

Comedones Vakumlu Yüz Temizleme Cihazı

Comedones vakumlu yüz temizleme cihazı gözenek temizleme, yüz germe ve cilt pürüzsüzleştirme işlevlerini bir arada sunan son derece fonksiyonel bir kişisel bakım ürünüdür. Cildinizin farklı alanlarında kullanılmak üzere 5 adet özel antibakteriyel başlığı bulunmaktadır. Farklı amaçlarla uygulama yapmak için başlıklar değişik boylarda ve nitelikte tasarlanmıştır. Vakum görevini yerine getiren ana gövde ihtiyacınız olan vakum gücüne göre 3 farklı modda çalışabilmektedir. Comedones vakumlu yüz temizleme cihazının gövdesi içine entegre durumda yüksek kapasiteli şarj edilebilir pili bulunmaktadır. Ürünle birlikte kutusundan çıkan 5V USB şarj kablosunu kullanarak cihazı adaptör, powerbank ya da bilgisayarınızın portu üzerinden kolayca şarj edebilirsiniz. Comedones vakumlu yüz temizleme bakım cihazı kullanımı güvenli ve cilt dostu bir üründür. Cildinizde herhangi bir yan etkiye ya da tahrişe sebep olmaz.

Vakumlu Yüz Temizleme Cihazı Kullanışlı mıdır?

Comedones Vakumlu Yüz Temizleme Cihazı

Comedones vakumlu yüz temizleme cihazı kullanımı son derece basit bir üründür. Cildinize zarar vermeden zahmetsiz ve hijyenik bir şekilde burun gibi problemli bölgeleri kir ve yağdan arındırmanızı sağlar. Cihazı USB kablosu ile şarj edip uygun başlığı ve çalışma modunu seçtikten sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. En iyi sonucu almak için vakum işlemi öncesi yüzünüzü buhar kullanarak yumuşatmanız önerilir. Duş sonrası henüz gözenekler açık durumdayken de kullanımı uygundur. Cihazı kullanırken uygulamayı yapacağınız bölgeye uygun başlığı seçip cihaza takın. Sonra cihaz gövdesindeki düğmeden vakum gücünü ayarlayıp tek yönlü hareket ile başlık ucunu cildiniz üzerinde hareket ettirin. Hareketi birkaç kez tekrar edin. Ciltte biriken tüm yağ ve kirlerin cihazın plastik başlığı içerisine toplandığını göreceksiniz. Her kullanımdan sonra kirlenen başlığı su ve sabun ile yıkayın.

Vakumlu Yüz Temizleme Cihazı Kaliteli midir?

Comedones Vakumlu Yüz Temizleme Cihazı

Kişisel bakım ihtiyaçlarınız düşünülerek tasarlanmış olan Comedones vakumlu yüz temizleme cihazı üst düzey bir kalite anlayışı ile tasarlanmış ithal bir üründür. Ürünün 2 yıl süreli garanti belgesi bulunmaktadır. Özel gövde tasarımı ile ergonomiyi ve şıklığı bir arada sunmaktadır. Cihaz üzerindeki tek düğme açma kapama ve mod ayarı işlevlerini yerine getirmektedir. Hijyenik kullanım ön planda tutularak tüm başlıkları antibakteriyel özellikte üretilmiştir. Uzun ömürlü şarjlı pili sayesinde kablosuz olarak kullanılabilir. Tam şarj edildikten sonra uzun süre performans kaybı olmadan çalışmaktadır. Cilt hassasiyetinize göre ayarlanabilen vakum gücü ile uygulama yapılan bölgede tam temizlik sağlamaktadır. Yüksek vakum gücüne rağmen cihaz son derece sessiz çalışmaktadır. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan ürün uygulamadan kaynaklı bir zarara yol açmamaktadır. Aksine gözeneklerinizi sıkılaştırıp yeni siyah nokta ve sivilcelerin oluşumunu engellemektedir. Comedones vakumlu yüz temizleme cihazı kullananlar tarafından beğenilmekte ve tavsiye edilmektedir. Bununla ilgili olarak comedones vakumlu yüz temizleme cihazı yorumlarını Trendyol kullanıcı yorumları bölümünden okuyabilirsiniz.