Columbia Minx Slip Iıı Kadın Ayakkabı

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 36
Beden Tablosu
5,5
36
36,5
37
37,5
38
39
39,5
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Columbia Minx Slip Iıı Kadın Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ES COMPANY Satıcı Ünvanı: ELVİDE GÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360457175
    Bu ürün ES COMPANY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Minx Slip III Kadın Ayakkabı

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Alanı Outdoor
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Columbia Minx Slip III Kadın Ayakkabı

Ayakkabı, ayağın yüksek oranda korunmasını sağlayan önemli ürünlerden bir tanesidir. Bu ürünlerin pek çok değişik özelliğe sahip çeşidi bulunur. Columbia Minx mid III seçeneği, özellikleri sayesinde çeşitleri arasında fark yaratır. Tasarım, siyah renk seçeneğine sahiptir. Renk açısından sunduğu avantaj sonucunda pek çok farklı kıyafet ile rahat bir şekilde kombinlenir. Kombin açısından sağladığı kolaylık, ürünün müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanmasına katkı sağlar. Günlük hayatta rahat bir şekilde kullanılan tasarım, çeşitli özel gün ve davetlerde de müşterilerin kombinlerini tamamlar. Çok sayıda kişinin imajına sportif ve modern bir görüntü katar. Siz de bahar ve yaz aylarında oldukça fazla talep edilen, siyah renk seçeneğine sahip Columbia Minx slip III kadın ayakkabı satın alabilirsiniz.

  • Siyah renk seçeneği
  • Kauçuk taban yapısı
  • Rahat hareket imkanı

Kaliteli Columbia Slip III Kadın Ayakkabı

Kaliteli Columbia Slip III Kadın Ayakkabı

Columbia Minx slip III seçeneği, kaliteli materyallerin bir araya getirilmesi sonucunda oluşur. Bu özelliği sayesinde tasarım, uzun süre rahat bir biçimde kullanılır. Tasarım üzerinde fermuar detayına yer verilir. Fermuar ayrıntısı, ürünün rahat bir şekilde giyilip çıkarılabilmesini katkı sağlar. Bu özellikleri ile bot üzerinde yer alan fermuar, oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Kullanım esnasında çıkma ya da bozulma gibi müşteri memnuniyetini olumsuz yönde etkileyen çeşitli durumların görülmesi söz konusu değildir. Model, su geçirmez bir yapıda bulunur. Su geçirmez özelliği sayesinde yağmur ya da kar gibi pek çok hava koşuluna karşı yüksek seviyede koruma sağlar. Bahar ve kış aylarında tercih edilirlik seviyesi oldukça yüksektir. Siz de fermuar özelliği sayesinde rahat bir şekilde giyilip çıkarılabilen, kaliteli bir yapıya sahip olan Columbia Minx slip seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Columbia Slip III Kadın Ayakkabı Yorumları

Columbia Slip III Kadın Ayakkabı Yorumları

Columbia Minx slip III kadın ayakkabı yorum ve beğeni oranları, olumlu yöndedir. Ürün, kauçuk taban yapısına sahiptir. Kauçuk tabanı sonucunda fayans, asfalt ya da çakıl gibi pek çok değişik zeminde kayma ihtimalini azaltır. Sağlam bir şekilde yerin tutulmasını sağlayarak müşterilerin özgür ve konforlu bir biçimde hareket edebilmelerine olanak tanır. Bu özellikleri ile taban yapısında küçük çıkıntılara yer verilir. Bahsi geçen çıkıntılar, ayakkabının kar ya da buz gibi farklı etkenler tarafından kaplanan yüzeyde yüksek oranda performans sergileyebilmesine katkı sağlar. Kayma ya da düşme gibi çeşitli durumların görülmesi söz konusu değildir. Columbia Minx slip III kadın ayakkabı kullananlar, ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de bileğe kadar uzanan boyu ile yüksek seviyede koruma sağlayan, pek çok farklı kombin ile rahat bir şekilde kullanılan ürünü temin edebilirsiniz.

Avantajlı Columbia Minx Kadın Ayakkabı Fiyatı

Avantajlı Columbia Minx Kadın Ayakkabı Fiyatı

Columbia Minx slip III kadın ayakkabı seçeneği, bilek boy bot modelleri arasında yer alır. Ayak bileğinin biraz üstüne çıkan boyu sayesinde hava koşullarına karşı yüksek seviyede koruma sağlar. Bu özellikleriyle beraber ideal boyu, tasarımın pek çok farklı kombin ile rahat bir şekilde kullanılmasına katkı sağlar. Etek, elbise ya da pantolon gibi farklı kıyafetler ile etkileyici bir uyum yakalayan ürün; müşterilerin tarzlarını tamamlar. Günlük hayatta arkadaş buluşmaları veya çeşitli seyahatlerde müşterilere eşlik eder. Ayak yapısını destekleyen tasarımı sonucunda konforlu bir biçimde hareket edebilme olanağı sunar. Columbia Minx slip III kadın ayakkabı fiyat aralığı, müşteri memnuniyetini kazanır. Siz de kauçuk taban yapısı sonucunda pek çok farklı yüzeyde hareket etme imkanı tanıyan, su geçirmez yapıya sahip ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.