Columbia Erkek Bm4511 Techsun Sandalet 1718451010

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Columbia Erkek Bm4511 Techsun Sandalet 1718451010

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Teknik Özellikler:
  • Techlite™:Hafif Performans.Bu özel olarak formüle edilmiş malzeme darbe emici destek, dayanıklılık ve koruma sağlar, böylece rahatınızı bozmadan mücadelenin sonuna kadar gidebilirsiniz. Techlite™ dışarı ayakkabılarına üstün konfor ve destek kazandırmak amacıyla özel olarak tasarlanmıştır, bu dayanıklı ve darbe emici malzeme, baştan sona kadar sürekli destek ve koruma sağlamak için ideal malzemedir. Kapalı hücreli bileşikle üretildiği için, doğal olarak anti mikrobik, bakimi kolay ve kokuya dayanıklıdır. Techlite™'i yaratmak üzere kullanılan üretim işleminin diğer yastıklama teknolojilerine kıyasla çarpıcı çevresel avantajları vardır. Techlite™ kalıplama işlemi atiği %30'a varan düzeylerde azaltır.Bu hafif bileşik tüm maceralara rahatlık katar.Engebeli araziden sürekli destek sağlamak üzere kalıplanmıştır ve dayanıklıdır.
  • Omni-Grip®:Dış tabanları arazi tipine bakmadan kullanıcılara ihtiyaç duydukları zemine tutunma özelliğini sunar.
  • Farklı Omni-Grip® sınıfları şöyledir: PATİKA: Çok yönlü taban alanlarıyla tırmanmayı mümkün kılarken ileri tutunma alanı hızı arttırır.KIŞ (Kar): Yoğun kar ve buz alanlarında kompakt bir taban alanından, yumuşak ve toz halindeki kar koşullarında açık bir delme alanından faydalanır.YÜRÜYÜŞ: İleri tutunma alanı gevşek durumdaki topraklara tutunur ve çevresel sağlamlık alanı ağırlıkla yapılan yürüyüşlerde daha sağlam adım atılmasını sağlar.SU: Kalıplı “siped” alan (suyun ayakkabı tabanından atılmasına yardımcı olan küçük kesikler dâhil) ıslak yüzeylerde üstün bir yüzeye tutunma performansı verirken çevre kuru yüzey alanı sağlam zeminlere tutunmanızı kolaylaştırır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver