3
Tavan Vantilatörü kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Colours Lari Tavan Vantilatörü Ahşap Kanat

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Colours Lari Tavan Vantilatörü Ahşap Kanat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kapında hemen Satıcı Ünvanı: KÜBRA TIĞCIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8430463412
    Bu ürün kapında hemen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Colours lari tavan vantilatörü ile sıcak gecelerde uykusuzluğa veda edin! Tavan vantilatörleri arasında tercih edeceğiniz vantilatörün ideal serinliği sağlaması için
  • odanızın genişliğine ve vantilatörün kanat sayısına dikkat etmelisiniz. Çapı: 107 cm Kanat sayısı: 4 kanatlı Hız kademesi:3 Serinletme alanı m2: 15-20 m2 Genişlik:107 cm Derinlik: 107 cm Ampul sayısı:1 Ampul maksimum watt : 60 watt Duy tipi: E27 duylu Kumanda: Yok Voltaj:220 volt Renk:Ahşap Rpm değeri dönüş hızı/dk:225 Ampul fiyata dahil değildir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Kanat Sayısı 4
  • Kontrol Tipi Zincirli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Kahverengi
  • Aydınlatma Var
  • Uzunluk / Çap 100-110 cm
Geri Bildirim Ver

Colours Lari Tavan Vantilatörü Ahşap Kanat LARİ

Vantilatörler genel olarak bahar ve yaz aylarında sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Eski bir tarihçeye sahip olan vantilatörler farklı markalar tarafından farklı model ve tasarımlar ile üretilebilmelerine karşın aynı zamanda motor güçleri ile de çeşitlilik sunar. Kullanıcıların isteklerine göre değişiklik gösteren renk seçenekleri kişisel tarz ve isteklere göre değişiklik gösterebilir. Üretim materyalleri arasında plastik sıklıkla tercih edilmesine karşın markalar tarafından ahşap kanatlara sahip modellerde bulunabilir. Ağırlıklı olarak ayaklı ve portatif ürünlerin üretimi yapılmasına karşın duvara monte edilebilen ve tavan vantilatör modelleri de sıklıkla kullanılır. Colours tavan vantilatörü marka tarafından yapılan üretimler arasında dikkat çeken modellerden bir tanesidir. Ahşap kanatlara sahip olan ürün özellikle klasik sever kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Fiyatlandırma konusunda da dikkat çeken Colorus markası tavan vantilatörleri ile tercih edilen markalardan bir tanesidir.

  • Tavana monte edilebilir yapı
  • Ahşap tasarım
  • Güçlü motor

Colours Lari Tavan Vantilatörü Ahşap Tasarım

Colours Lari Tavan Vantilatörü Ahşap Tasarım

Colours markası geniş ürün ağı ile bilinen markalardan bir tanesidir. Tasarım ve özel ürünlere ev sahipliği yapan marka özellikle vantilatör modelleri ve tasarımları ile adından söz ettirmektedir. Genel olarak yapılan üretimlerde özel materyallerde tercih eden marka güçlü motorları ile yaz aylarında serinlemek isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilir. Colours Lari tavan vantilatörü markanın özel üretim ürünlerinden bir tanesidir. Dört kanatlı ve ahşap tasarıma sahip olan ürün aynı zamanda ampul bağlanabilmesi ile alan tasarrufu sağlar. Ampulü içerisinde bulunan özel parçalara bağlı olan ürünün üzerinde bulunan ipler ampulün açılıp kapanmasına yardımcı olur. Lari tavan vantilatörü ahşap ürünler arasında önemli bir yere sahiptir. Klasik severler tarafından sıklıkla tercih edilen tavan vantilatörü müşterilerin isteklerine göre farklı renk seçeneklerinde satışa sunulabilir. Standart ahşap rengi üretimler arasında dikkat çeken renklerden birisi olurken müşterilerin isteklerine göre daha koyu tonlarda üretilerek dekorasyona uyum sağlanabilir.

Colours Lari Tavan Vantilatörü Ahşap Kanat Özellikleri

Colours Lari Tavan Vantilatörü Ahşap Kanat Özellikleri

Colours Lari tavan vantilatörü ahşap kanat özellikleri ile dikkat çeken vantilatörler arasında yer almaktadır. Marka tarafından üretilen modeller arasında dört kanatlı olan vantilatör; ince ahşap kanatlara sahip olması nedeniyle sessiz ve yüksek hava akımı sağlar. Üzerinde bulunan ampulü sayesinde yer ve elektrik tasarrufu da sunan ürün, üzerinde bulunan ipleri ile ampulün açılıp kapanmasına olanak tanır. Serinletme alanı 15-20 metrekare olarak belirtilen tavan vantilatörü 107 santim genişlik, 107 santim derinlik ve 107 santimlik çapa sahiptir. 4 kademesi bulunan ürün kullanıcıların isteklerine göre değişiklik gösteren değerlerde çalıştırılabilir. Markanın özel üretimi olan tavan vantilatörü hali hazırda uygun fiyatlardan satışa sunulmasına karşın Colours Lari tavan vantilatörü ahşap kanat indirim ve kampanyaları ile dikkat çekmektedir.

Colours Lari Tavan Vantilatörü Ahşap Kanat Yorum

Colours Lari Tavan Vantilatörü Ahşap Kanat Yorum

Colours Lari tavan vantilatörü ahşap kanat yorum bilgileri Trendyol üzerinde de bulunabilmektedir. Genel olarak ürünün tasarımı, renk seçenekleri, serinletme sistemi ile ilgili sıklıkla yorum bulunmasına karşın kullanıcı deneyimleri ile değişiklik gösteren yorumlarda yer alabilmektedir. Markanın tavan vantilatörü ile ilgili yorumların genel olarak olumlu olması ürünü satın almak isteyen diğer müşteriler için referans niteliği taşırken fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilir. Colours Lari tavan vantilatörü ahşap kanat satın al seçenekleri ile birkaç kolay adımda ürüne sahip olunabilir. Genel olarak uygun fiyatlardan satışa sunulan Colours Lari tavan vantilatörü ahşap kanat kampanyaları ile de dikkat çeker. Bahar ve yaz aylarında uygulanan indirimler ile ürünün satışı arttırılırken tasarımın şıklığı tavan vantilatörü satın almak isteyenler tarafından tercih edilebilir.