Colorinn Premium Series Pro Silver Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan 500 ml

179 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Colorinn Premium Series Pro Silver Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AC Ahmetcan Satıcı Ünvanı: BARIŞ TUNCAY ÖZBUZCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3257539354600013 Vergi Kimlik Numarası: 6680248383
    Bu ürün AC Ahmetcan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • COLOR-INN Premium Series Pro Silver Turunculaşma Karşıtı Mor Şampuan 500 ML COLOR-INN Premium Series Pro ·Severek kullandığınız COLOR-INN Mor Şampuan Şimdi Premium Olarak, Yeni Tasarımı, Benzersiz Ambalajı ve Güçlendirilmiş Pro-5 Vitamin Formülüyle Sizlerle! ·Saçlarınızdaki Boya Zamanla Güneşten ve Yıkama İşleminden Dolayı Akar, Saçlarınızın Rengi Solar ve Parlaklığını Yitirir. ·COLOR-INN Premium Series Güçlendirilmiş Pro-5 Vitamin Formülüyle Saçlarınızın Parlaklığını ve Canlılığını Kazanmasına Yardımcı Olurken Aynı Zamanda Koparak Dökülmeleri ve Kırılmaları Önler. ·Renk Koruyuculuk Özelliği Sayesinde İstenmeyen Turunculukları Engellemeye, Saç Renginizi Canlı Tutmaya, Saçlarınızın Parlaklığını Artırmaya Yardımcı Olur. ·İlk Kullanımdan İtibaren Saçınızın Daha Parlak, Canlı, Nemli ve Pürüzsüz Olmasını Sağlar. ·İçindeki Bileşenler Sayesinde Saçlarınızı Nazikçe Temizleyen COLOR-INN Premium Series Mor Şampuan, Röfleli, Gölgeli, Platin, Sarı, Gri ve Beyaz Saçların Rengini Korumak İçin Özel Olarak Formüle Edilmiştir. ·Kullanım: Saçlarınızı Normal Şampuanınızla Şampuanladıktan Sonra Silver Şampuanı Saç Diplerinizi Masaj Yaparak Dipten Uca Kadar Uygulayıp 3 - 5 Dakika Beklettikten Sonra Durulayınız. Haftada 1 Kere Kullanılması Yeterlidir. · %100 Orijinal COLOR-INN Ürününün Premium Pro Serisidir.

Ürün Özellikleri

  • Etki Turunculaşma Karşıtı
  • Hacim 510 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver