Colorado Cheddar Peynirli Sos 2800 Gr

599,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
649,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.129 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Colorado Cheddar Peynirli Sos 2800 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kapış Kapış Satıcı Ünvanı: HALİL YAVUZ DAĞITIM HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0455091175400001 Vergi Kimlik Numarası: 4550911754
    Bu ürün Kapış Kapış tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Colorado Cheddar Cheese Sauce ile peynirin lezzetini sosa dönüştürdük. Patates kızartmalarına, hamburgerlere, sandviçlere, nacholara, meksika mutfağı lezzetlerine ve sıcak aperatifler ile kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Doyurucu ve Lezzetli Colorado Cheddar Peynirli Sos 2800 Gr

Colorado Cheddar Peynirli sos, Cheddar peynirinin kendine has tadı ve aromasının birleştirilmesiyle sos haline getirilmiştir. Mutfaklarda da işlevsel form özelliğinden dolayı yer almaktadır. Colorado Cheddar sos, çok farklı alanlarda kullanılmakta olup kendine has tadı ve aroması ile ürünün geniş kapsamlı kullanılmasını sağlamaktadır. Cheddar peynirinin eşsiz sunumu ile mutfaklarda farklı aromalar arasında bulunmaktadır. Ayrıca sosun makarnada da kullanılabilme özelliği sayesinde dünya mutfakları arasında da yerini almaktadır. Colorado Cheddar peynirli sos 2800 gr, kullanım alanları sayesinde geniş bir yelpazede sunulması, mutfaklarda ve işletmelerde büyük önem taşımaktadır. Hamburger, pizza, makarna, patates kızartması, sandviçler ve sıcak aperatiflerde kullanılan soslar, peynirle birleştirilerek eşsiz bir tat haline getirilir. Çok sevilen lezzetler olarak kullanıldığı yiyecekleri de özel tadıyla farklı tariflerde ve tatlarda yüksek lezzet katmaktadır. Sosun farklı aroması yiyeceklerin üzerinde hoş ve farklı lezzetin odağı olmaktadır.

  • Eşsiz Lezzet
  • İşlevsel Form
  • Yüksek Kalite

Colorado Cheddar Peynirli Sos ile Eşsiz Lezzet

Sosun bu farkı yiyeceklerin lezzetinin artmasını ve tercih edilmesini sağlamaktadır. Dünya mutfaklarında boy gösteren bu 153.01.05255 kodlu ürün, aynı zamanda birçok kişinin mutfağında yerini almaktadır. Misafir sofralarının da vazgeçilmezi haline gelen soslar, eşsiz lezzeti ve aromasıyla damakta hoş bir tat bırakarak ilgi çekmektedir. Davetler ve özel günlerde, lezzetiyle ilgi uyandıran soslar, damakta bıraktığı lezzet ile Colorado Cheddar Peynirli sosun efsane hali ortaya konmaktadır. Lezzet odaklı olan bu sos çocuklarda da lezzet durağı olmaktadır. Pizza ve makarnaların vazgeçilmezleri arasında yer alan bu sos; yiyeceklerle de olan uyumu ürünün daha fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Tercih edilen ürün daha çok kişiler tarafından da kullanılmaktadır. Ayrıca doğru saklanması halinde sosu uzun süre kullanma olanağı sağlamaktadır. Colorado Cheddar peynirli sos 2800 gr kullananlar arasında restoranlar, büfeler, kafeler ve pek çok işletme ile soğuk ve sıcak aperatif içerikleri bulunmaktadır.

Farklı Kullanım Alanları ile Colorado Cheddar Peynirli Sos

Lezzetinden hiçbir şey kaybetmeyen Colorado Cheddar peynirli sos 2800 gr içeriği, yüksek kalite ve tadım ile kullanıcılar tarafından da memnuniyetini sağlamaktadır. Kullanıcılar hem pratik hem lezzetli hem de yiyeceklere olan uyumu sayesinde insanlar arasında tercih edilmektedir. Peynir ve eşsiz tatları açısından sevenleri, lezzet odaklı olması sayesinde farklı lezzetiyle dikkat çekerek Meksika mutfağında da yoğunlukla kullanılmaktadır. Peynirin lezzetini sosa dönüştüren Colorado Cheddar peynirli sos nacholarda da kullanılmaktadır. Peynirin yoğun olarak alınması gereken yiyeceklerde güvenli kullanım oluşturmakta aynı zamanda ürünün üstün lezzeti ile özel yapmaktadır. Fast food yiyeceklerinin de yanında çoğunlukla tercih edilmesi sayesinde yiyeceklerin lezzetini üst seviyelere taşımaktadır. Colorado Cheddar peynirli sos 2800 gr yorumları değişiklik gösterirken pek çok farklı alanda kullanım olanağı oluşturarak geniş bir kitlenin sıklıkla tercih ettiği soslar arasında yer almaktadır. Diğer soslarla uyum sağlayan bu sos aynı zamanda lezzetini de korumaktadır.

Yüksek Kalitesi ile Colorado Cheddar Peynirli Sos

Üstün kalitesi ve birçok yiyeceğe uyum sağlayan formu ile Colorado Cheddar peynirli sos 2800 gr kullanımı oldukça pratiktir. Ürünün bu sayede kalitesi ve özelliğini göz önüne çıkarmakta aynı zamanda markasını da gözler önüne sermektedir. Colorado Cheddar peynirli sos mutfakların, şeflerin ve daha geniş kitleler tarafından kullanma tercihinde bulunulmaktadır. Yüksek kalite ve lezzet onayı alan bununla birlikte pek çok mutfağa eşlik eden soslar, kullanıcı tarafından büyük oranda memnuniyet oluşturmaktadır. Ürünler birbirinden farklı testlerden geçerek piyasaya sürülmekte ve alerjen uyarıları ile gözler önüne serilmektedir. Yüksek içeriği ile sunulan eşsiz soslar, özellikleri ve lezzeti açısından kullanıcılarına keyif vermekte bununla birlikte pratik ambalajlarla kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Pratik kullanımı sayesinde hava almaması, ürünlerin taze tutulması açısından da önemli bir faktör olmaktadır. Colorado Cheddar peynirli sos 2800 gr özellikleri, lezzeti ve eşsiz içeriği açısından pek çok farklı kişinin vazgeçilmez tercihleri arasında bulunmaktadır. Siz de Colorado sos ürünlerine Trendyol üzerinden erişebilir, dilerseniz hemen satın alabilirsiniz.