COLDMER Bebek Izotonik Doğal Deniz Suyu Burun Spreyi -100 Ml- 2 Adet

242 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

COLDMER Bebek Izotonik Doğal Deniz Suyu Burun Spreyi -100 Ml- 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğal Sağlık Satıcı Ünvanı: BMT TEKNOLOJİ VE PROSES GELİŞTİRME LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178024868900014 Vergi Kimlik Numarası: 1780248689
    Bu ürün Doğal Sağlık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Coldmer Bebek İzotonik Doğal Deniz Suyu Burun Spreyi 100 ml - 2 Adet

Bebekler, çeşitli doğal etkenler sebebiyle kolay bir şekilde hastalanabilirler. Bu hastalıkları azaltıp bebeğin rahat bir şekilde nefes almasını sağlamak adına Coldmer bebek izotonik doğal deniz suyu burun spreyi 100 ml, 2 adet seçeneğini inceleyebilirsiniz. Ürün, iki adet olarak müşterilere sunulur. İçerisinde yer alan iki paket nedeniyle uzun süre kullanılabilir. Doğal ve kimyasaldan uzak içeriğe sahiptir. Bu nedenle bebeklerde görülebilecek olan alerjik reaksiyonların görülmesini engeller. Sağlıklı bir şekilde nefes almasına katkı sağlar. Ürün, izotonik çözeltidedir. İçerisinde faydalı mineral, tuz ve eser elemente sahiptir. Bu nedenle bebeklerin burnunun kolay bir şekilde açılmasına yardımcı olur. Kolay ve rahat bir biçimde nefes almalarına olanak tanır. Siz de doğal içeriğe sahip; burun tıkanıklığına çözüm getiren bu seçeneği inceleyebilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • İzotonik çözelti
  • Burun tıkanıklığına çözüm

Kaliteli Coldmer Bebek İzotonik Doğal Deniz Tuzu

Kaliteli Coldmer Bebek İzotonik Doğal Deniz Tuzu

Coldmer bebek burun spreyi, sodyum klorür çözeltisine ideal miktarda seyreltilmiş izotonik doğal deniz suyunun bir araya getirilmesi sonucunda üretilir. Bag on valve teknoloji kapsamında geliştirilen bu seçenek, %100 doğal içeriğe sahiptir. Bag on valve teknolojisi ile paketlenen ürün, çevre dostudur. İnsan sağlığına herhangi bir zararı bulunmaz. İçeriğinde koruyucu madde, itici gaz, kimyasal madde gibi zararlı içeriklere yer verilmez. Ürün içerisinde yer alan deniz tuzu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafınca belirlenen "Deniz Suyu Genel Kalite Kriterleri" yönergesine uygun olarak temin edilir. Coldmer burun spreyi, burun kanallarında karşılaşılan rahatsızlıkların geçirilmesine imkan sunar. Bebeklerin rahat ve konforlu bir şekilde nefes almalarına katkı sağlar. Sağlık sorunlarında karşılaşılan problemlerin azaltılmasına yardımcı olur. Siz de %100 doğal içeriği sebebiyle beğeni toplayan bu sağlıklı seçeneği değerlendirebilirsiniz.

Doğal Coldmer Bebek İzotonik Doğal Deniz Tuzu

Doğal Coldmer Bebek İzotonik Doğal Deniz Tuzu

Coldmer bebek izotonik doğal deniz suyu burun spreyi 100 ml, 2 adet yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler ürünün, kendi ihtiyaçlarını karşılayacak özellikleri bünyesinde barındırdığından bahsederler. Bu seçenek ile bebekler, rahat ve konforlu bir şekilde nefes alabilir. Pek çok kişi ürünün %100 doğal içeriğe sahip olmasından son derece memnundur. Gönül rahatlığı ile ürünü tercih ettiklerini ortaya koyan yorumlar yaparlar. Bu alternatif, bebeklerin sağlığına olumlu yönde katkıda bulunur. Ürün, nitelikleri sebebiyle pek çok kişinin beğenisini kazanır. İzotonik çözeltiye sahip olması çok sayıda kişinin tercihleri arasında yer almasının sebeplerinden biridir. Siz de sağlıklı içeriği ile bebeklerin nefes almasını kolaylaştıran kaliteli bu seçeneğin müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda uzun süre kullanıma uygun olan doğal içeriğe sahip bu alternatifi güven içinde tercih edebilirsiniz.

Cazip Coldmer Bebek İzotonik Doğal Deniz Tuzu

Cazip Coldmer Bebek İzotonik Doğal Deniz Tuzu

Beğeni kazanan bu seçenek, sağlıklı ve doğal içeriğe sahiptir. Bu nedenle pek çok ebeveyn tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilir. Burun spreyi, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Tasarım özelliği ile pratik ve zahmet gerektirmeden kullanılabilir. Bebeklerin sağlıklı ve rahat bir şekilde nefes almalarına katkı sağlar. Burun tıkanıklık sorununun azaltılmasına ya da sona ermesine yardımcı olur. Hastalıklar esnasında yaşanan uyku sorunlarının giderilmesine olanak sağlar. Coldmer bebek izotonik doğal deniz suyu burun spreyi 100 ml 2 adet fiyatı, ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Satış rakamları; burun spreyinin içeriği, tasarımı ve özellikleri gibi nitelikleri kapsamında belirlenir. Siz de özellikleri sebebiyle çok sayıda kişinin beğenisini kazanan donanımlı seçeneği inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda pratik kullanım imkanına sahip doğal yapılı bu modeli Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.