Cold-Mix Cold Mix Inhaler Damla 5 Ml

119,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
196,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cold-Mix Cold Mix Inhaler Damla 5 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sağlıklı Yarınlar Satıcı Ünvanı: MEDİNOVA SAĞLIK ÜRÜNLERİ EĞİTİM DANIŞMANLIK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613070959100012 Vergi Kimlik Numarası: 6130709591
    Bu ürün Sağlıklı Yarınlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cold Mix Inhaler Damla 5 ml Cold Mix İnhaler Damla 5 ml Cold Mix İnhaler Damla 5 ml 809 Üst solunum yolu rahatsızlıkları sırasında ortaya çıkan burun akıntısı ve nefes darlığı gibi durumlarda Cold mix inhaler damla 5 ml bu sorunların giderilmesine yardımcı olur. Basit bir kullanımı olan damla mikropların kırılmasına ve nefesin açılmasına yardımcı olan bir üründür. Cold mix inhaler damla 5 ml içerisinde kanfem ve okaliptus ve ladin yağı içeren ürün mentol, alkol ve reçine içermemektedir. Burun tıkanıklığını giderilmesine yardımcı olan ürün aynı zamanda daha rahat bir şekilde nefes alınmasın destek sağlar. Gün boyu etkisini sürdürdüğü için kullanım olarak idealdir. Kullanmak için yakanızın ya da giysinin kol manşetlerine birkaç damla damlatabilirsiniz. Günde 3 defa birkaç damla yeterli olmaktadır. Uyku esnasında yastığın kenarına damlatmak da iyi bir sonuç verecektir. Cold mix inhaler damla 5 ml ürünü yüze ya da buruna sürülmemelidir. İçilerek kullanılan bir ürün değildir. Yalnızca damlatarak nefesi açması beklenmelidir. Bebek Bilgilendirme Bebeklerimiz ve onların sağlığı, biz ebeveynler için en önemli unsurdur. Doğduğu andan itibaren hemen her konuda büyük titizlik göstererek onların iyi olması için emek veriyoruz. Giyiminden, yemeğine, bakımından sağlığına kadar gerekli olan her detay anneleri fazlasıyla düşündürmektedir.Bebeklerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek, aradıkları ürünlere kolay ve hızlı yoldan ulaşmak anneler için oldukça önemlidir.Buradan yola çıkarak turuncuecza.com olarak biz, annelerin bebekleri için gerek duyduğu bebek bezi, ıslak mendil, cilt bakım, beslenme ve beslenme gereçleri, takviye edici gıda ve banyo gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri tüm ürünlerle hizmet vermekteyiz. Elbette tüm ebeveynler için en önemli nokta aldıkları ürünün orijinalliği ve bebeklerinin sağlığına yararlı ürünler olmasıdır. Bu nedenle turuncuecza.com sitesinde bebek kategorisi içerisinde yer alan bütün ürünlerimiz %100 orijinal ve Sağlık Bakanlığı tarafından da onaylanmış ürünlerdir.Orijinal olmayan ve sağlık bakanlığı tarafından onaylanmayan hiçbir ürün sitemizde satılmamaktadır.Bebeklerimizin sağlığı bizler için de en önemli unsurdur. Bunun yanı sıra, özellikle bebek cilt bakım kategorisinde yer alan ürünlerimiz hipoalerjeniktir. Bebeklerimizin cildi oldukça hassas ve narindir. Bu yüzden cilt bakım ürünleri kullanırken oldukça dikkat edilmesi gerekmektedir.Hipoalerjenik olmayan bakım ürünleri bebeğinizin hassas cildini tahriş edebilir ve alerjik reaksiyon gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 5 ml
Geri Bildirim Ver