CODEMASTERS Ps3 Dirt 3 - Orjinal Oyun - Sıfır Jelatin

459 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

CODEMASTERS Ps3 Dirt 3 - Orjinal Oyun - Sıfır Jelatin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GAMEPLAY Satıcı Ünvanı: DOĞAN TOPLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Vergi Kimlik Numarası: 8540492076
    Bu ürün GAMEPLAY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DiRT 3 grafik anlamında araba yarışı türünün en üst düzey oyunlarından biri olacak.
  • Gündüz – Gece, Kar – Buz ve Yağmurlu hava koşullarında yarışma imkanı. Bu özellikleriyle oyun diğer araba yarışlarından farklılaşmaktadır.
  • Oyunda stunt alanlarını kullanarak fanlarınız için gösteriler düzenleyebileceksiniz.
  • Split screen özelliği ile 2 kişi aynı platform üzerinde simultane olarak yarışabilecekler. Birçok yarış oyununda bulunmamasının yanı sıra, saha çalışanlarımız bunun müşteriler tarafından çok sorulan ve yüksek düzeyde önem verilen bir özellik olduğunu

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Yarış
Geri Bildirim Ver

CODEMASTERS Dirt 3 PS3 Oyun ile Zamanını Keyifli Geçir

Teknolojik gelişmeler ve insanların eğlence anlayışlarının değişmeye başlaması başta bilgisayar oyunları olmak üzere konsollarında kullanımlarının artmasına neden olmuştur. Gelişen teknoloji oyunlarında yapılarını ve temalarını etkilerken farklı tarz ve isteklere sahip kullanıcılar için çok sayıda oyun geliştirilerek pazarlanmaktadır. Oyunlar kendi aralarında izometrik ve 3D tasarımlara sahip olabilirken yüksek gerçekliğe sahip olan oyunlarda bulunabilmektedir. Temaları oyunların teknolojileri ve üretimlerinin değişiklik göstermesine neden olabilir. Oyun temaları kullanıcıların tarzlarına göre değişiklik göstermesine karşın genel olarak aksiyon, hayatta kalma, savaş, korku, strateji gibi temel temalara sahiptir. Yarış oyunları arasında önemli bir yere sahip olan Dirt 3 gerek mekanikleri gerekse gerçekçiliği ile dikkat çekmektedir. Bilgisayar ve diğer konsollarda rahatlıkla oynanabilen oyun araba yarışları severler tarafından büyük ilgi görmektedir. Tek kişi olarak oynanabilen oyun aynı zamanda arkadaşlar ile de oynanabilmesi nedeniyle büyük ilgi görmektedir.

  • Araba yarışı
  • Yüksek gerçeklik
  • Uygun fiyat

CODEMASTERS Dirt 3 PS3 Oyun 44 Özellikleri

CODEMASTERS Dirt 3 PS3 Oyun 44 Özellikleri

İngiltere merkezli olan Codemaster markası oyun geliştirme ve dağıtım konusunda son derece köklü ve öncü markalardan bir tanesidir. 1986 yılında kurulan marka İngiltere’nin en eski oyun geliştirme markalarından birisi olurken henüz kurulduğu ilk yıllarda piyasaya sürdüğü oyunlar ile ‘Yılın En İyi Bağımsız Oyun Geliştiricisi’ ödülünü alarak adından söz ettirmiştir. Araba yarışı konusunda uzmanlaşan marka farklı oyun üretimleri ile de dikkat çekerken Dirt 3 PS3 ile yarış severlerin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Yüksek gerçeklik vaat eden oyun kullanıcılar tarafından da büyük ilgi görmüştür. Markanın önde gelen serilerinden birisi olan Dirt serisinin 3. oyunu olan Dirt 3 gerçekliği ve arcade tarzında olması nedeniyle de dikkat çekmektedir. Tek kişilik hikaye modu ile yarış oyunu severleri mutlu eden oyun aynı zamanda Dirt 3 multiplayer olarak da oynanabilmesi nedeniyle pek çok kişi tarafından sevilerek oynanmaktadır.

CODEMASTERS Dirt 3 PS3 Oyun 44 İçeriği

CODEMASTERS Dirt 3 PS3 Oyun 44 İçeriği

Codemasters Dirt 3 PS3 Oyun 44 özellikleri ile önde gelen yarış oyunları arasında yer almaktadır. Genel olarak gerçekçi yapısı ve zorluğu ile bilinen oyun kullanıcıların tercihlerine göre konsollarda oynanabilirken aynı zamanda direksiyon ile de oynanabilmektedir. Codemasters Dirt 3 PS3 Oyun konsollarına özel olarak tanıtılan oyunlar arasında yer almaktadır. Yarış oyunları da kendi aralarında farklı temalara sahip olabilmektedir. Dirt 3 sim arcade temasına sahip olması nedeniyle eğlenceli bir oynanış sunmaktadır. 2015 yılında çıkış yapan Dirt 3 gameplay videoları ile kısa sürede oyun severlerin dikkatini çekerken pek çok alanda da ödüllere aday gösterilen, kalitesi ile dikkat çeken oyunlardan bir tanesidir. Dirt 3 2 player seçenekleri sunması nedeniyle de arkadaşlar ile de keyifli zamanların geçirilmesine olanak sağlamaktadır. Araç sürüş mekaniklerinin zor olması oyunun yarış severler için zorlayıcı olmasına neden olurken gerçekçi temelleri ve simülasyon temalarına uygun olması araç severler tarafından da oyunun oynanmasına neden olmaktadır.

CODEMASTERS Dirt 3 PS3 Oyun 44 Yorumlar ve Fiyatları

CODEMASTERS Dirt 3 PS3 Oyun 44 Yorumlar ve Fiyatları

Dirt 3 yorumlar sayesinde oyunu daha önce kullanan kişilerin görüşlerine ulaşabilirsiniz. Oyun içeriğinde karşılaşılan sahneler, ayrıntılar ve tavsiyeler yorumlar kısmıd a karşınıza çıkabilir. Oyun ile ilgili yapılan yorumlar genel olarak oyunun görsel kalitesi, oynanışı, haritaları, araç seçimleri ile ilgili olurken aynı zamanda oyun deneyimi ile ilgili öznel yorumlarda sıklıkla bulunabilmektedir. Oyunun fiyatları ve performansı bakımından tercih edilen kategoride yer alır. Codemasters Dirt 3 PS3 Oyun satın al seçenekleri sayesinde ürüne hızlı ve kolay sahip olabilirsiniz. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.