Genel Markalar 4'lü Gıda Saklama Torbası(kabuklu Kuru Yemiş-ceviz Vs)

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 4'lü Gıda Saklama Torbası(kabuklu Kuru Yemiş-ceviz Vs)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FAZAY SHOP Satıcı Ünvanı: AYŞE AKSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0350640297
    Bu ürün FAZAY SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN RESİMLERİ GÜNCELLENMİŞTİR. YORUMLARDA DAHA GENİŞ OLAN GÖZENEKLER Sizler için çok amaçlı kullanılacak şekilde sıkı dokuma olarak üretilmiştir. ÜRÜN AYNIDIR SADECE GÖZENEKLERİ SIKILAŞTIRILARAK ÇOK AMAÇLI HALE GETİRİLMİŞTİR. Sıkı gözenekli torbalarımız ile kabuklu kuruyemiş, patates, sebze ve meyvelerinizi, bakliyat tarzı ince ebatlı ürünlerinizi de saklayabilirsiniz. Kullanım alanları oldukça fazla olup, bebek kıyafetlerini saklamaktan, taşımaktan tutun düzenleyici olarak ihtiyacınıza göre kullanılabilmektedir. Pamuk ipliğinden örülmüş, doğal üründür. Ürünlerinizi buz dolaplarında ya da dolap dışında güvenle saklayabilirsiniz Makinada 30 derecede ya da elde yıkama yapıp sürekli kullanabilirsiniz. Sizler için en sağlıklı seçeneği sunuyoruz. Sağlıklı günler dileriz. Set içerisinde s,m,l ve xl boylarında toplam 4 adet torba mevcuttur . Ebatları 1 adet(small) 27x23 1 adet(medium) 27x29 1 adet(large) 27x35 1 adet(x-Large) 27x41

Ürün Özellikleri

  • Ebat Orta
Geri Bildirim Ver