Cocos Beauty Selülit Karşıtı %100 Doğal At Kılı Fırçası, Selülit Fırçası

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cocos Beauty Selülit Karşıtı %100 Doğal At Kılı Fırçası, Selülit Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: G&M CAPELLA Satıcı Ünvanı: MUSTAFA CANKARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2010318447
    Bu ürün G&M CAPELLA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cocos Beauty %100 Doğal At Kılı Fırçası, özel ham pamuk bez taşıma kesesiyle birlikte gönderilmektedir. Tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur. % 100 doğal at kılından üretilmiştir. Cocos Beauty%100 Doğal At Kılı Fırçası, atın yelesindeki kıllardan özenle seçilip üretilmektedir. Bu işlem yapılırken, kesinlikle ata bir zarar verilmemektedir! Ürünümüz, hiçbir şekilde sentetik kıl içermez. FAYDALARI NELER? Selülitsiz bacaklar hayal değil. Doğal at kılından üretilen Selülit Fırçası ile yapılan kuru vücut fırçalaması, deri altındaki kan dolaşımını hızlandırır, Kuruluktan pullanan ve kıl dönmesi sorunu yaşayan bacaklar için de çok daha parlak ve pürüzsüz bir görünüm sağlar, Selülit sorununu ortadan kaldırmaya ve ölü deriyi temizlemeye yardımcı olur Çok daha parlak ve kusursuz bir görünüm sağlar. Kan dolaşımı hızlandırır, Stres seviyesini düşürür ve bedeninize rahatlama sağlar. NASIL KULLANILMALI? Özellikle temiz ve kuru bölgeye, aşağıdan yukarıya doğru fırçalayarak uygulayınız. Derinize bastırma hızınızı ve bastırma sertliğini cilt tipinize göre ayarlamayı unutmayınız. İşlem görmüş, yanığa maruz kalmış ve yaralı cilde kesinlikle uygulanmamalıdır. NASIL STERİLİZE EDİLİR? Fırçanızı lütfen su ile temas ettirmekten kaçınınız. Kullandıktan sonra nemli bir bezle temizleyip kurumaya bırakabilirsiniz. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
Geri Bildirim Ver