Coca-Cola coca cola 2,5 lt

89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
850 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
94,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Coca-Cola coca cola 2,5 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Levent market Satıcı Ünvanı: LEVENT ÖZKÜÇÜKLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5546208026800017 Vergi Kimlik Numarası: 7010214251
    Bu ürün Levent market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • coca cola 2,5 lt

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Kola - 2 - 2,5 lt
Geri Bildirim Ver

Coca Cola 2,5 Litre

Yemeğin yanında, ferahlamak için ya da sadece canınız istediği için gazlı içecek tüketebilirsiniz. Gazlı içecekler arasında sıkça tüketilen ürünlerden biri de koladır. Coca Cola 2.5 lt, sofralarınızın parçası haline gelen bir içecek türüdür. Özellikle yaz günlerinde bolca tüketilen ve sıkça tercih edilen bir üründür. Ramazan sofralarında, sahilde otururken şekerli, kafeinli ve bol buzlu bir içecek tüketmek keyif verir. Ergonomik şişe tasarımı sayesinde kolay bir tutuşa sahiptir. Şişeyi tutarken kaymasını ve düşmesini önlemek için bu şekilde tasarlanır. Kırmızı renk tercih edilerek üretilen Coca-Cola, sofralarınızı renkli bir hale getirir. Geniş aileler rahatça tüketebilsin diye 2.5 litrelik şişeler halinde paketlenir. Sevilerek içilen bu gazlı içeceği satın alarak şık ve lezzetli sofralar hazırlayabilirsiniz.

  • Benzersiz tat
  • Ergonomik şişe tasarımı
  • Geri dönüştürülebilir paket

Uygun ve Avantajlı Coca Cola 2,5 Lt Fiyatı

Uygun ve Avantajlı Coca Cola 2,5 Lt Fiyatı

Evlerde sıkça tüketilen yiyecek ve içeceklerden biri şüphesiz koladır. Çeşitli yemek türlerinin yanında rahatça tüketilebilir. Gazlı ve hafif şekerli yapısı ile ağzınızda hoş bir tat bırakır. Mevsim fark etmeksizin her yerde içebileceğiniz bir içecek türüdür. Misafir ağırlarken değişik yiyecek ve içecekler hazırlanır ve sunulur. İsterseniz tatlının yanında isterseniz ana yemekle birlikte misafirlerinize bu içecekten ikram edebilirsiniz. Her daim yanınızda olan bu gazlı içecek, 2,5 litrelik şişelerine içine doldurularak piyasaya sürülür. Her yemeğe uyum sağlayarak sofralarınıza tat katan Coca Cola 2,5 lt fiyatı, tüm bunlar göz önünde bulundurularak belirlenir. Uygun fiyatı ile bütçe dostu bir üründür. Geniş ailelerin veya arkadaş gruplarının buluştuğu zamanlarda bu ürünü tüketebilirsiniz. Yemeğin yanında içecek olmadan yemeğini yiyemeyen arkadaşlarınıza katılmak için bu içeceği satın alabilirsiniz.

Her An Buzdolabında Sizi Bekleyen 2,5 Lt Coca Cola

Her An Buzdolabında Sizi Bekleyen 2,5 Lt Coca Cola

Buzdolaplarının ayrılmaz parçaları ve her daim elinizin altında bulunan ürünler gazlı içeceklerdir. 2,5 lt Coca Cola, bu listenin başında yer alır. Atıştırmalıkların yanında tüketmek isterseniz size eşlik eder. Sadece içecek olarak tüketmek istemiyorsanız da bu ürünü farklı şekillerde kullanabilirsiniz. Yaz aylarında sıkça tüketilen ürünlerden biri dondurmadır. Hem kola içmek hem de dondurma yemek istiyorsanız, bu ürün ideal tercihtir. Plastik dondurma kaplarına içeceği doldurup dondurarak kolalı dondurma elde edersiniz. Bu sayede hem kola zevkinizden hem de dondurma zevkinizden vazgeçmemiş olursunuz. Buzlu kola tüketirken rahatsız edici şeylerden biri, buzun eriyerek içeceği sulandırmasıdır. Buna çözüm olarak kolanızı buz kalıplarına doldurup kolalı buz kalıpları yapabilirsiniz. İçeceğinizi tüketirken bu kalıpları kullanarak probleminizi çözersiniz. Yaz günlerinde farklı tatlar denemek istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Çevreye Duyarlı Üretimi ile Coca Cola 2,5 Lt Yorumları

Çevreye Duyarlı Üretimi ile Coca Cola 2,5 Lt Yorumları

Plastik şişelerin doğaya zararlı olduğu bilinen bir gerçektir. Geri dönüştürülemeyen plastikler, uzunca bir süre doğada kalarak yaşam alanlarına zarar verir. Bu ürün ise doğaya katkı sağlamak için geri dönüştürülebilir plastik pet şişe kullanarak üretilir. İçeceğinizi bitirdikten sonra şişeyi geri dönüşüm kutularına atarak doğaya katkı sağlamış olursunuz. Elinizdeki şişeleri farklı şekilde değerlendirmek isterseniz de ergonomik tasarımlı kola şişelerini kullanabilirsiniz. Şişenizi temizledikten sonra farklı sıvıları depolamak için kullanabilir, hatta boş şişenin kapağını delip toprağa oturtarak el yapımı bir çiçek suluğu elde edebilirsiniz. Yeniden kullanım için uygun şişelere sahip olan 2,5 lt Coca Cola fiyatı, ürünün çevreye duyarlı üretimine uygun olarak belirlenir. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların 2,5 lt Coca Cola yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Hem lezzetli bir içecek tüketip hem de doğaya yararlı olmak için ürüne Trendyol aracılığıyla göz atabilirsiniz.