Çobanoğlu Açlık Otu 100gr Organik Pazar Farkıyla

45 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  45 TL
%5 indirim
2 x  42,75 TL
85,50 TL
%8 indirim
3 x  41,40 TL
124,20 TL
%10 indirim
4 x  40,50 TL
162 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çobanoğlu Açlık Otu 100gr Organik Pazar Farkıyla

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AEDEN NATURAL Satıcı Ünvanı: FURKAN UFUK HEPGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4610577395
    Bu ürün AEDEN NATURAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Çobanoğlu Organik Pazar Farkıyla Açlık Otu Trendyol'da!

Çobanoğlu 100g açlık otu, pek çok yararlı özelliği bulunan bir üründür. Afrika'da bol bol yetişen bu ot, Türkiye'de de sıkça tüketilir. Özellikle kilo vermeye yardımcı olduğu için diyet listelerinde yer bulur. Bu ürün, 100 g miktarında kullanıcılara sunulur. Çoğunlukla çay formunda tüketilir. Kolay bir şekilde demlendiği için pek çok kişi tarafından yoğun ilgi görür. Açlık otu, yağ yakımını hızlandırmaya önemli ölçüde katkıda bulunur. Doğal bir müshil etkisi gösterdiği için bağırsak problemi yaşayan kişilerin dikkatini çeker. Söz konusu ürün, paketli olarak hazırlanır. Şeffaf paket, kullanım kolaylığı sağlar. Tüketim alışkanlıklarınıza bağlı olarak ideal ölçüyü ayarlamanız mümkündür. Çobanoğlu 100g açlık otunun genel özellikleri şu şekilde sıralanır:

  • Ürün Miktarı: 100 g
  • Çay formunda tüketilir.
  • Şeffaf paket içerisinde sunulur.

Çobanoğlu 100g Açlık Otunun Faydaları Nelerdir?

Çobanoğlu 100g Açlık Otunun Faydaları Nelerdir?

Çobanoğlu 100g açlık otu, pek çok önemli faydasıyla beklentileri fazlasıyla karşılar. Geçmişi Osmanlı dönemine kadar uzanan bu ot, uzun yıllardır tüketilir. Açlık otu, diyet listelerinde yer alan bir bitki olan ön plana çıkar. Metabolizmanın çalışması hızının artırılmasına yardımcı olur. Bu özelliği sayesinde sindirim sistemiyle ilgili sorunlar üzerinde olumlu etki gösterebilir. Özellikle hazımsızlık problemlerinde vücudu rahatlatma konusunda etki gösteri. Söz konusu ürün, yağ yakım sürecinin hızlandırılmasına da yardımcı olur. Böylece kilo verme noktasında daha etkili sonuçlar almanıza destek sağlar. Buna ek olarak bitkinin, tok tutma özelliği de bulunur. Verdiği tokluk hissi sayesinde gereksiz gıda tüketimine engel olur. Bahsi geçen ürün, boşaltım sisteminin rahatlatılmasına da destek sunar. Bağırsak florasının düzenlenmesinde vücuda yardım eder.

Çobanoğlu 100g Açlık Otu Nasıl Tüketilir?

Çobanoğlu 100g açlık otu, pratik tüketim şekliyle dikkat çeker. İlgili ürün, çoğunlukla çay formunda tüketilir. Açlık otu çayının hazırlanışı son derece kolaydır. Demleme işlemi için ihtiyacınız olan tek şey 1 su bardağı içme suyudur. Demleme işlemi için önce suyu kaynatmanız gerekir. Kaynamış su içerisine 10 adet açlık otunu aktardıktan sonra 5-6 dakika demlenmeye bırakın. Demlediğiniz çayı süzdükten sonra rahatça içebilirsiniz. Açlık otu tüketimi sırasında french press, cezve veya çaydanlık gibi ekipmanlar kullanmanız mümkündür. Her gıda da olduğu gibi Çobanoğlu açlık otu tüketimi sırasında da aşırıya kaçmamak son derece önemlidir. İdeal ölçüyü vücudunuzun ihtiyaçlarına göre kendiniz de belirleyebilirsiniz. Özel sağlık problemi bulunan kişilerin ise tüketmeden önce hekime danışması tavsiye edilir.

Çobanoğlu 100g Açlık Otunu Kimler Satın Alır?

Çobanoğlu 100g açlık otu, çok amaçlı tüketildiği için geniş kitlelere hitap eder. Bitki çayı içmekten hoşlanan kullanıcıların beğenisini kazanır. Beslenme düzeninde bitki çaylarına yer verenler, bu otla hem faydalı hem de lezzetli karışımlar hazırlayabilir. Açlık otu; sade olarak tüketilebildiği gibi limon, şeker, bal gibi tat katan gıdalarla da içime uygundur. Sıcak ve soğuk çay hazırlamaya elverişli olduğundan farklı damak zevklerine hitap eder. Söz konusu ürün, çoğunlukla kilo vermek isteyenlerin dikkatini çeker. Faydalı bitki, tokluk hissi sunduğu için kilo vermeye çalışırken size yardımcı olur. Ürünü, hazımsızlık sorunu yaşayan kişiler de tercih eder. Bağırsakları rahatlatmaya yardımcı olduğundan özellikle kabızlık problemi olanlar tarafında da tüketilebilir. Çobanoğlu 100g açlık otu yorumları, ürünü daha önceden satın almış olan kişilerin değerlendirmelerini içerir. Yorumları yakından inceleyerek farklı kişilerin tecrübelerine ulaşmak mümkün olur. Siz de faydalarıyla dikkat çeken bu ürünü satın almak isterseniz, online alışverişin adresi Trendyol'dan sipariş oluşturma işlemlerini kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.