CMT 10 Inç Tripot Ayaklı Makyaj Selfie Led Işığı

260 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

CMT 10 Inç Tripot Ayaklı Makyaj Selfie Led Işığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kyrotech Türkiye Satıcı Ünvanı: SENTEZ HIRDAVAT İNŞAAT ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761052480700011 Vergi Kimlik Numarası: 7610524807
    Bu ürün Kyrotech Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Youtuber Makyaj Selfie Led Işığı Özel LED SMD tasarımı, hafif ve taşınabilir. Düşük güç ile çalışır. 50000 saatten fazla LED ömrü. Kumanda üzerinden renk sıcaklığı ayarlanabilir Işık Şİddeti artırılıp düşürülebilir. Ring light dış çapı: 26 cm / 10 inç Paket İçeriği : 1 adet Halka Işık 10 inç 1 adet Telefon tutucu 1 adet Tripod bağlantı başlığı 1 adet TRİPOT

Ürün Özellikleri

  • Tip Sabitleyiciler (Tripod)
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

CMT 10 Inç Tripot Ayaklı Ring Light Makyaj Selfie Led Işığı

Sosyal medyada öz çekim paylaşımları için fenomenlerin kullandıkları ring light makyaj selfie LED ışığı 10 inç tripot ayaklı ürünü kullananların memnuniyetini kazanmayı başarmıştır. Video ve fotoğraf çekimlerinizi profesyonelleştirmek istiyorsanız siz de bu halka ayaklı ışık ürününden bir tane edinmelisiniz. Günümüzde pek çok sosyal medya paylaşımı cep telefonu ile yapılmaktadır. Bu sayede daha seri bir şekilde paylaşımlar yapılabildiğinden profesyonel kameralara göre daha pratik olmaktadır. Daha net ve doğal görünümlü çekimler için pek çok kişi öz çekimlere özel olarak geliştirilmiş ışıkları tercih etmektedir. Cmt 10 inç tripot ayaklı ring light makyaj selfie LED ışığı ürünü size ihtiyacınız olan parlak ve net görüntüleri kazandıracaktır. Makyaj ışığı olarak da kullanılabilen bu ürün ayarlanabilir özelliğe sahiptir. Makyajınızı yaparken cildinizdeki her detayı görebilmek istiyorsanız bu ürün yardımınıza koşacaktır.

  • Değişken Fiyatlı
  • Çok Amaçlı
  • Profesyonel Çekimler

Cmt Ayaklı Ring Light Işığı Pratik Kullanımı

Cmt Ayaklı Ring Light Işığı Pratik Kullanımı

Cmt 10 inç tripot ayaklı ring light makyaj selfie LED ışığı yorumları incelendiğinde kullanıcıların ürünün performansından memnun kaldıkları görülmektedir. Profesyonel fotoğraf çekimlerinde kullanılan stüdyo ışıklarını aratmayan bu ürünün kullanımı çok pratiktir. Hafif bir tasarım olduğu için bir yerden bir yere taşınması oldukça kolaydır. Dilerseniz seyahatlerinizde fotoğraf ışığınızı yanınızda taşıyabilirsiniz. Cmt 10 inç tripot ayaklı ring light makyaj selfie LED ışığı kullanımı hayatınıza pratiklik getirecek. Kumandası sayesinde ışığı dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Açma kapama butonunun bulunduğu kumanda üzerinde ışık rengi değiştirme tuşu bulunmaktadır. Üç renk ışık çeşidi olan ürünün parlaklık düşürme ayarı da bulunmaktadır. Video veya fotoğraf çekimleriniz için ihtiyacınız olan parlaklık ve ışık rengini dilediğiniz gibi ayarlayabilme olanağı sağlar. USB güç girişi ile kumandayı ürüne bağlayarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Cmt 10 inç Tripot Ayaklı Ring Light Özellikleri

Cmt 10 inç Tripot Ayaklı Ring Light Özellikleri

Sosyal medya fenomenlerinin vazgeçilmezi olan halka tripod ışık, cep telefonunuz ile daha kaliteli çekimler yapmanızı sağlıyor. Cmt 10 inç tripot ayaklı ring light makyaj selfie LED ışığı içeriği tripod ayak, kumanda ve telefon tutma aparatına sahiptir. Her model telefon için uygun olan aparat telefonunuzu ister yatay ister dik bir biçimde tutmanızı sağlar. Aparatın kordonu sayesinde telefonunuzun görüş açısını dilediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Bu aparat cep telefonunuzu çizmez ve düşme gibi olasılıkların önüne geçilecek şekilde dizayn edilmiştir. 41258 kodlu bu ürün düşük güç ile çalıştığından dolayı tasarrufa destek verir. 50.000 saatten fazla LED ömrü olan Ring light makyaj selfie LED ışığı 10 inç tripot ayaklı ürünü tripod bağlantı başlığı ile gelmektedir. Renk sıcaklığı ve ışık şiddetini ayarlayabileceğiniz Ring light ile kusursuz makyajlar yapma şansına sahip olursunuz. Özel tasarımlı bu ürün bulunduğu ortama modern bir hava katmaktadır.

Ring Light Makyaj Selfie LED Işığı ile Mükemmel Çekimler

Ring Light Makyaj Selfie LED Işığı ile Mükemmel Çekimler

Makyajınızı yaparken her ayrıntıyı detaylı bir şekilde görmek istiyorsanız halka tripod ayaklı ışık size kusursuz makyaj yapma şansı sunmaktadır. Çok hafif olan bu ürünü parçalarına ayırarak bir sırt çantasında istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Arkadaşınızın evinde selfie çekimleri yapmak istiyorsanız ışığınızı yanınızda götürebilirsiniz. Seyahatlerinizde profesyonel video ve fotoğraf çekimleri yapacaksanız yanınızda Ring light makyaj selfie LED ışığı 10 inç tripot ayaklı ürününü rahatça taşıyabilirsiniz. Farklı fiyatlarla sahip olabileceğiniz bu ışık sayesinde sosyal medya paylaşımlarınızda daha fazla etkileşim elde edebilirsiniz. Cmt 10 inç tripot ayaklı ring light makyaj selfie LED ışığı kullananlar elde ettikleri çekimlerden çok memnun kalıyor. Siz de anlarınızı, paylaşımlarınızı daha net ve güzel bir çekimle paylaşmak istiyorsanız cep telefonunuza gerekli ışığı verecek olan bu ürünü inceleyebilirsiniz. Evinizde aile fotoğrafı çekmek istediğinizde yine ayaklı LED ışığınızı kullanabilirsiniz. Vlog çekimi yapan kişiler bu ürünü sıklıkla kullanmaktadırlar. Mükemmel çekimler için bu ışık sayesinde profesyonel bir kameraya ihtiyacınız kalmayacak. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.