CMKStore Elektrikli Battaniye Çift Kişilik Ce Belgeli Garantili 120x160 cm

324,90 TL
Beden: 160x200
160x200
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
324,90 TL

Ürün Bilgileri

CMKStore Elektrikli Battaniye Çift Kişilik Ce Belgeli Garantili 120x160 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CMK Store Satıcı Ünvanı: CMK İNTERNET PAZARLAMA BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211112111800001 Vergi Kimlik Numarası: 2111121118
    Bu ürün CMK Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün 1 yıl garantilidir. Garanti belgesi onaylanmış olarak yollanacaktır. Yatağı ısıtması, bütün odanın ısıtılması gereğini ortadan kaldırır ve tasarruf sağlar. Sıcağın iyi geldiği sağlık sorunlarında kullanabilirsiniz. Sıcak kum tedavisi amacıyla kullanabilirsiniz. Yatağın neminin giderilmesinde kullanabilirsiniz. Soğuk kış günlerinde sıcak yatağınızda rahat bir uyku uyumanızı sağlamak amacıyla üretilmiş bir üründür. Uygun ölçülerdeki bir yatakta,yatakla çarşaf arasına katlanma ya da kırışma olmayacak şekilde serilmelidir. Fiş takıldıktan sonra anahtar sıcak konumuna getirilirse yatağınız takriben yarım saat içinde, üzerine uzandığınız zaman sıcaklığını hissedebileceğiniz kadar ısınmış olacaktır. Sabaha kadar üzerinde yatılarak kullanılır. Sıcaklığın fazla gelmesi durumunda, anahtar ılık konumuna getirilmelidir. Bu sıcaklık battaniyeniz çalışır durumda iken sabaha kadar güvenle uyuyabileceğiniz seviyededir. Elektrikli battaniye sizin üşümeden ve terlemeden rahat bir gece geçirmeniz için üretildiğinden sıcaklığı yatak şartlarına göre ayarlanmıştır. Açıkta çalıştırılarak veya el ile yoklanarak çalıştığı anlaşılmaz. Pamuk ve yün yataklarda olabilecek çöküntülerde büzüşme, kırışma olmamasına çok dikkat etmek gerekir. Kullanılmadığı zaman fiş prizden çekilmelidir. ÜRÜN EBATLARI Genişlik : 120 cm Uzunluk : 160 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Yün
  • Boyut/Ebat 120 x 160
  • Renk Beyaz
  • Beden Çift Kişilik
Geri Bildirim Ver

Cmkstore Elektrikli Battaniye Çift Kişilik Ce Belgeli Garantili 120X160 Cm

Gece yatmadan önce ya da uyurken yatağınızın sürekli sıcak kalmasını isteyebilirsiniz. CMKStore elektrikli battaniye çift kişilik CE belgeli garantili 120x160 cm CMKELEKBATT01, kaliteli yapısı ile kusursuz uyku deneyimi sunar. Uyurken de kullanarak yatağınızın sürekli sıcak kalmasını sağlayabilirsiniz. 2 kişilik yatağınızda, kolaylıkla serme işlemini yaparak kullanabilirsiniz. Sıcaklık derecesini de kendi tercihlerinize göre belirleyebilirsiniz. Yaklaşık yarım saatlik ısıtmanın ardından yatağınız uygun sıcaklık derecesine ulaşır. İstediğiniz zaman ılık ayarını tercih ederek kullanmaya devam edebilirsiniz. Sıcağın iyi geldiği sağlık sorunlarında da destekleyici kullanım için idealdir. Kullanım kolaylığı ve rahatlığıyla kişilere istediğiniz uyku deneyimini yaşatır. Sıcaklık ayarları yatak yapılarına uygun şekilde üretilir. Olası terleme gibi olumsuz durumlar yaşatmaz. Elektrikli çift kişilik battaniye fiyatlarından ve diğer avantajlardan siz de faydalanabilirsiniz.

  • Uygun sıcaklık ayarı
  • Sıvı geçirmeme özelliği
  • Uzun süreli kullanım

CMKStore Elektrikli Battaniye Özellikleri

CMKStore Elektrikli Battaniye Özellikleri

Elektrikli battaniyenizi uygun sıcaklık derecesine getirerek uzun ve rahat bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz. İdeal sıcaklık ayarları ile yatağınızı istediğiniz derecede tutmanıza imkan verir. CMKStore elektrikli battaniye çift kişilik CE belgeli garantili 120x160 cm, uyku kalitenizi maksimum seviyeye çıkarır. Ekstra enerji harcayarak ısınmaya çalışmanızı önler. Uykuya dalma sürenizi minimuma indirir. Yatağınızı nemden koruyarak rutubet oluşumunu engeller. Bu açıdan da ekstra hijyen sağlar. Yumuşak dokusu ve kademeli sıcaklık ayarı ile istediğiniz konforu yakalayabilirsiniz. Üstü kapalı bir şekilde kullanıldığınızda ısıyı etrafa yaymadan yatağınızı istediğiniz sıcaklıkta tutar. Sıvı geçirmeye karşı korunaklıdır. Çift kişilik elektrikli battaniye; romatizma, bel ağrıları veya soğuk algınlığı gibi durumlarda, tedaviyi destekler. Bu sayede rahatlama sağlar. Fizik tedavisinde önerilen sıcak kum yöntemi için de kullanabilirsiniz. CMKStore elektrikli battaniye çift kişilik CE belgeli garantili 120x160 cm kullananlar arasında yer almak için ürünü sipariş edebilirsiniz.

CMKStore Elektrikli Battaniye Avantajları

CMKStore Elektrikli Battaniye Avantajları

Genel olarak kış aylarında ihtiyaç duyulan elektrikli battaniyeler, soğuk havalarda uyku kalitesini en üst düzeye çıkarır. Soğuk kış günlerinde ihtiyacınız olan sıcaklığı yatağınızda bu ürünle bulabilirsiniz. Vücut sıcaklığınıza uygun derecelerde çalıştırarak konforlu uyku deneyimine başlayabilirsiniz. Sıcaklık ayarını istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. CMKStore elektrikli battaniye çift kişilik 120x160 cm, yatağınıza uygun ölçülerde üretilir. Herhangi bir olumsuzlukla karşı karşıya kalmamak için düzgünce katlamaya özen gösterip üstünde yük bulundurmamanız gerekir. Elektrikli battaniye çift kişilik olarak sevdiklerinizle birlikte kullanımlar için uygundur. 120x160 cm ölçülerindeki elektrikli battaniye olası sıvı dökülmelerine karşı korunaklı yapıdadır. Böylece güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Özellikle kış aylarında kullanım talimatlarına uyulduğunda ihtiyaç duyulan tüm özellikleri ile kişileri memnun etmeyi başarır. CMKStore elektrikli battaniye çift kişilik CE belgeli garantili 120x160 cm fiyatlarını kapsamlı şekilde inceleyebilirsiniz.

CMKStore Elektrikli Çift Kişilik Battaniye Fiyatları

CMKStore Elektrikli Çift Kişilik Battaniye Fiyatları

CMKStore elektrikli battaniye çift kişilik 120x160 cm boyutuyla kişileri memnun eder. Gün içerisinde kapatma gereği duymadan uygun sıcaklık ayarı ile gününüzü kaliteli bir şekilde geçirebilirsiniz. Ekstra ısınma ihtiyaçlarına gerek duymadan gece boyu rahat bir uyku keyfi yaşatır. Elektrikli battaniye çift kişilik CE belgeli garantili 120x160 cm ile üşümeden ve terlemeden son derece konforlu bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz. Ürünü aldıktan sonra yatağınıza sererek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Sıcaklık değerini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Boyutları ve harcadığı güç gibi bazı özellikleri fiyatları etkiler. CMKStore elektrikli battaniye çift kişilik CE belgeli garantili 120x160 cm yorumları ile siz de modelin özellikleri ve müşteri deneyimleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Yorumlar, karar verme sürecinde oldukça etkilidir. Elektrikli battaniye fiyat konusunda da müşterileri memnun eder. Cereyanlı battaniye fiyatları ve avantajları ile ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.