Clorethyl Yara Kapatıcı Sprey Yara Bandı

249,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Clorethyl Yara Kapatıcı Sprey Yara Bandı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ByTalika Satıcı Ünvanı: RAMAZAN ÇEVİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2490228413
    Bu ürün ByTalika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yara kapatıcı sprey nedir Temiz, kuru veya cerrahi yüzey yaralarında ikinci bir deri gibi yarayı korur ve iyileşme sürecini hızlandırır. aynı zamanda su geçirmez ve cildin nefes almasını sağlar, sürtünmelere karşı da dayanıklıdır. Uygulandığı yara üzerini ikinci bir deri gibi kapatarak su, toz ve bakteri kapmasını engelleyip aynı zamanda yaranın nefes almasını sağlayarak yaranın daha hızlı iyileşmesini sağlar. Su geçirmeme özelliğinden dolayı banyo bandı olarak da kullanılabilmektedir. Yüzey cerrahi yaraların su ve dış etkenlerden koruma amacıyla kullanılmaktadır. Ameliyat sonrası pansumanlarda kullanıldığında dışarıdan yaranın iyileşmesini geciktirecek veya intihap kapacak durumlardan korumak amacıyla kullanılır. Yaranın su ile temas etmesi sakıncalı durumlarda yarayı kaplayarak su ve diğer sıvılardan korumak amacıyla kullanılır. Diz, dirsek gibi eklem bölgelerinde ki yaralarda sprey formatında olmasından dolayı kullanılmaktadır. En az 10-15 cm mesafeden dengeli bir şekilde uygulanmalıdır. En iyi sonuç için birkaç kez uygulanabilir. 18 aydan küçük çocuklarda kullanılmaz. Plastik intravasküler cihazlarda kullanmayınız. Schutz plus yara kapatıcı sprey formatında olduğundan diğer spreyler de olduğu gibi 50 c yi aşan sıcaklara maruz bırakmayın, delmeyin ve ateşten uzak tutun. Lateks ve sentetik eldivenler ile reaksiyona girebilir.
Geri Bildirim Ver