5
Kamp Çakmakları kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Clipper Çakmak Gazı 250 ml

84,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
1.000 TL'ye 70 TL İndirim
Kurumsal Fatura
79,90 TL
Kurumsal Fatura
3.500 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
77,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Clipper Çakmak Gazı 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İNDİRİM CENTER Satıcı Ünvanı: DURSUN CEYHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2070118744
    Bu ürün İNDİRİM CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Clipper Çakmak Gazı 250 Ml
  • Havandarılmış Yerde Saklayınız
  • Ateş Kaynağından Uzak Tutunuz
  • Dolum Sırasında Ateş Yakmayınız*Statik Kıvılcıma Karşı Önlem Alınız
  • Güneş Işığından Koruyunuz
  • 50c Üzeri de Sıcaklıklarda Bırakmayınız
  • Aleve Yanıcı Yüzeylere Püskürtmeyiniz
  • Doldurmak İçin Kutuyu Baş Aşağı Çevirerek Çakmağın Dolum Üzerine Bastırınız Doldurma Esnasında Çakmagı Ateşlemeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Clipper Çakmak Gazı 250 ml

Çakmak gazları genellikle uçucu olan bütan gazından olur. Clipper marka olan çakmak gazlarında ise saf izobütan bulunur. Bu sayede fazla uçucu ve kokulu cinsten değildir. Bunun sayesinde de kullanımı oldukça rahattır. Çakmaklar gündelik hayatta pek çok farklı amaçla çokça kullanılan araçlardır. Sık bir şekilde kullanıldıkları için de kısa sürede içerisinde bulunan yanıcı madde bitebilir. Clipper markalı çakmak gazı ile birlikte eşyalarınızın kullanım süresi uzamış olur. Ürün, muhafaza edilirken kuru bir ortamda olmalıdır. Yanıcı ve patlayıcı maddelerden uzak tutulmalıdır. Direk güneş ışığının deldiği notalarda bulundurulmamalıdır. Mangal ateşi gibi yerlere püskürtülmemelidir. Kullanımı sırasında oldukça dikkat edilmesi gerekir. Küçük yaştaki kişilerin kullanması tavsiye edilmez. Tüm doldurulabilir çakmaklara uygun olan 250 ml Clipper çakmak gazı modelinin özellikleri şunlardır:

  • Saf izobütan gazı
  • 250 ml kapasiteli
  • Dahil evrensel adaptör

Clipper Çakmak Gazı 250 ml Özellikleri

Clipper Çakmak Gazı 250 ml Özellikleri

Clipper çakmak gazı 250 ml kapasitelidir ve oldukça kullanışlıdır. Mutfakta ocağın altını yakarken veya odanızın havasını değiştirmek için çakmak kullanabilirsiniz. Bu tarz zamanlarda bitmiş olabilir ve bu ürün ile dolumunu pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Evrensel başlığı sayesinde bütün çakmaklarla uyumlu bir üründür. Kutuyu baş aşağı pozisyonda tutarak dolduracağınız eşyanın dolum noktasına getirirsiniz. Bu işlem sırasında eşyayı ateşlememeniz önemlidir. Bu durumda bir kaza riski doğabilir. Saf İzobütan gazı ile oluşturulur. Bu gaz da uçma süresi uzun olduğu için uzun süre boyunca kullanılabilir. Ürünün yanıcı maddelerden uzak olması ve bunlara doğru püskürtülmemesi gerekir. 50 derece ve üzerinde olan bir ortamda bulundurulmaz. Bu malzemeye güneş ışığının direkt gelmesi engellenir. Solunması oldukça tehlikeli olan bir üründür. Havalandırılmış bir alanda saklanması gereken ürün tehlikeli olabileceğinden kullanımına oldukça dikkat edilmelidir.

Clipper Çakmak Gazı 250 ml Yorumları ve Avantajları

Clipper Çakmak Gazı 250 ml Yorumları ve Avantajları

Clipper çakmak gazı 250 ml yorumları ile anlaşıldığı üzere oldukça popüler bir üründür. Evrensel aplikatörü sayesinde doldurulabilir bütün çakmaklarda kullanılabilen yapıya sahiptir. Bu sayede size kolaylık sağlar. Ateşleyici eşyaları; mutfakta, odanızda bir tütsü veya mum yakarken ve de mangalda çırayı tutuştururken kullanabilirsiniz. Ateşleyicilerin biten gazlarının dolumunu pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Bu sırada da herhangi bir şekilde kıvılcım oluşmasını engellemeniz gerekir. Aksi takdirde istenmeyen durumlar oluşabilir. Ürünün içerisinde bulunan saf izobütan ile de uzun bir süre kullanabilirsiniz. Bu gazın uçuculuğu azdır. 250 ml kapasiteye sahip olan bir üründür. Clipper marka olan çakmak gazını 50 dereceden fazla olan yerlerde bulundurmamalısınız. Saklanmaması gereken yerlerden biri de direk güneş ışığı gelebilecek yerlerdir. Ürün ile birlikte artık çakmaklarınız bittiğinde yenisini almak zorunda kalmazsınız.

Clipper Çakmak Gazı 250 ml Fiyatı

Clipper Çakmak Gazı 250 ml Fiyatı

Clipper çakmak gazı 250 ml fiyatı belirlenirken özellikleri göz önüne alınır. Sahip olduğu pek çok özellik ve sunduğu avantajlar vardır. Bunlar sayesinde müşteriler arasında oldukça popüler olan bir üründür. Şişenin 250 ml haznesi vardır. İçerisinde bulunan saf izobütan sayesinde de oldukça uzun bir süre kullanımı olur. Gaz düşük basınca sahiptir ve de koku yapmayan cinstendir. Bitmiş olan çakmaklarınızı bununla doldurabilirsiniz. Şişenin ucunda bulunan aplikatörü ile evrensel bir şekilde bütün çakmaklarla uyumludur. Ürünü havalandırılmış ve 50 dereceyi geçmeyen bir sıcaklıkta muhafaza etmelisiniz. Ateşe yaklaştırmanız oldukça sakıncalıdır. Mangalda ateşi harlamak için de kullanılmaz. Clipper marka olan bu ürüne yapılan yorumlar ve değerlendirmeler aracılığıyla üründen duyulan memnuniyeti görebilirsiniz. Uzun süreli kullanıma ve pratik özelliklere sahip olan bu ürüne Trendyol üzerinden elverişli fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz.