Clinique Yağsız Günlük Güneş Koruyucusu - Super City Block Sheer Spf 40 40 ml 020714247362

1.390 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Clinique Yağsız Günlük Güneş Koruyucusu - Super City Block Sheer Spf 40 40 ml 020714247362

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tez Kozmetik Satıcı Ünvanı: HAKAN ZAFER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3601919917600014 Vergi Kimlik Numarası: 9960212299
    Bu ürün Tez Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hafif formüllü ve yüksek performanslı güneş koruyucusudur
  • UVA/UVB korumasının yanında cildi çevresel zararlara karşı da korur
  • En hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur
  • Tek başına veya makyaj bazı olarak kullanılabilir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 40 - 45
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renksiz
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Clinique Yağsız Günlük Güneş Koruyucusu ile Tam Koruma

Yaz kış fark etmeksizin kullanılması gereken ürünlerden sadece bir tanesi olan yağsız günlük güneş koruyucusu sayesinde güneşin zararlı ışınlarından korunmak mümkün olmaktadır. Ürün içeriği olarak en önemli özelliklerden bir tanesi olan yağsız olmasıdır. Özellikle ten ile olan uyumu kullanıcı yorumlarında belirtilmektedir. Hemen emilebilen cilt dokusunda iyi bir his bırakan yapısı başka bir özelliği olmaktadır. Birçok değerlendirme içeriği ürün özelliği dikkate alınarak olumlu belirtilmiştir. Super City Block Sheer yağsız günlük güneş koruyucusu SPF 40 birçok kullanıcı tarafından tercih edilen güneş kremleri arasındadır. Yoğun güneş ve güneşin zararlı ışınlarında tam olarak koruması mümkündür. En hassas ciltler de dahil olmak üzere her cilt tipi kullanabilir. Güneş koruyucusunu dilerseniz makyaj yapmadan önce baz olarak da tercih edebilirsiniz.

  • Ten Üzerinde Kolay Emilen Yapı
  • Her Mevsim Kullanıma Uygun
  • Şık Tasarım

Yağsız Günlük Güneş Koruyucusu - Super City Block Sheer Spf 40 40 ml Özellikleri

Yağsız günlük güneş koruyucusu sayesinde yaz kış fark etmeksizin yılın her mevsiminde cilt koruması güvenle sağlanmaktadır. Güneş koruyucusu kullanımı UVA/UVB ışınlarından cildi korumak için kullanılmalıdır. Böylelikle ciltte leke ve ben gibi cilde zarar verebilecek etkenlerin engellenmesine yardımcı olur. Güneş koruyucusunu dilerseniz makyaj yapmadan önce baz olarak tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra kişisel bakım rutininize güneş koruyucusunu ekleyerek her gün düzenli olarak kullanabilirsiniz. Günlük kullanımın tavsiye edilmesinin sebeplerinden biri ise cildin çevresel zararlara karşı korunmasıdır. Yüksek performans ortaya koyan transparan görünüme sahip güneş koruyucusu hafif bir formüle sahiptir. Cildinizde ağırlık yapmadan işlevlerini yerine getirir. Hassas ciltler de dahil olmak üzere her farklı cilt tipinin tercih edebileceği bir güneş koruyucusudur.

Yağsız Günlük Güneş Koruyucusu - Super City Block Sheer Spf 40 40 ml İçeriği

Clinique Super City Block Sheer SPF 40 kullananlar arasında oldukça memnun sonuçları belirtilen ürünlerdendir. Yılın her mevsiminde ve tüm mevsim geçişlerinde rahatlıkla koruma faktörüne güvenilerek tercih edilmektedir. Yağsız güneş koruyucusu arayışındaysanız bu ürünle ilgili yorum ve değerlendirmeleri inceleyip sonrasında kararınızı verebilirsiniz. Yağsız günlük güneş koruyucusu - Super City Block Sheer Spf 40 40 ml 020714247362 ürün içeriği açısından hafif bir formüle sahiptir. Transparan oluşu günlük kullanıma ve makyaj bazı olarak tercih etmeye uygundur. Clinique markasının sahip olduğu deneyim ve kalite bu ürünün içeriğine de yansımaktadır. Tüm cilt tiplerine uygun güneş koruyucusu günlük kullanımda etkili sonuçlar vermektedir. Yağsız bir görünüm sunduğu için ciltte fazla parlama olmamaktadır. Clinique yağsız günlük güneş koruyucusu cildinizi zararlı güneş ışınlarından korur.

Yağsız Günlük Güneş Koruyucusu - Super City Block Sheer Spf 40 40 ml Kullanımı

Yağsız güneş koruyucusu sahip olduğu hafif formül ile sizi rahatsız etmeden cildinize etkili bir koruma sağlar. Yüksek performans gösteren transparan yapıdaki krem 40 SPF koruyuculuğa sahiptir. Cildi UVA/UVB gibi zararlı güneş ışınlarından ve çevresel faktörlerden korumaktadır. Güneş koruyucunuzu güneşe çıkmadan 20 dk önce sürmeniz önerilir. Ürünü dilerseniz tek başına dilerseniz makyaj bazı olarak kullanabilmeniz mümkündür. İz bırakmadan cildinize yayılır ve yüksek bir koruma sağlar. Cilt tipiniz ne olursa olsun bu güneş koruyucusunu kullanabilirsiniz. Clinique Super City Block Sheer SPF 40 yorumları ve değerlendirmelerini okuyarak ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Güneş koruyucusu ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılamanıza yardımcı olabilecek potansiyele sahip olan bu ürünü dilerseniz Trendyol’dan hemen sipariş edebilirsiniz.