Clinique Moisture Surge™ Intense72 Saat Nem Koruma Teknolojili Nemlendirici 15 ml 192333042786 79628

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Clinique Moisture Surge™ Intense72 Saat Nem Koruma Teknolojili Nemlendirici 15 ml 192333042786 79628

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CLINIQUE Satıcı Ünvanı: ELCA KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331047250300019 Vergi Kimlik Numarası: 3310472503
    Bu ürün CLINIQUE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yoğun nem için yeni bir başlangıç! Güçlendirilmiş yeni kremsi jel formülüyle anında yoğun nem etkisi hem de 72 saat boyunca. Cilt bariyerini güçlendiren özel lipid teknolojisi ve yatıştırıcı cica bitkisi özü ile yeni moisture surge ıntense 72 saat nem koruma teknolojili nemlendirici. Içten dışa iyilik! Hem cildine hem de doğaya iyi gelecek sürdürülebilir ambalajlı temiz içerikli clinique formülünü keşfet. Şimdi sürdürülebilir ambalajlarında: Tüm boyutları geri dönüştürülebilir camdan üretilmektedir. Nedir? Lipid yenileme teknolojili, yatıştırıcı krem-Jel formüllü yeni nemlendiricimiz, cilde nem konforunu tekrar sağlarken, 72 saat boyunca cilde nemi çeker ve ardından hapseder. Cildin nem bariyerini güçlendiren antioksidan korumasıyla cildi çevresel faktörlere karşı korur ve yaşlanmaya etken olan belirtileri engeller. Formülündeki cica bitki özü sayesinde kuru ve hassas cildi anında yatıştırır ve rahatlatır. Cilt daha canlı, dolgun ve pürüzsüz gözükür. Cildi nemlendirir, sakinleştirir ve korur. 15ml.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver