Clinique Repairwear Anti-gravity Eye Cream - Göz Kremi 15 ml

1.809 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.805 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.905 TL

Ürün Bilgileri

Clinique Repairwear Anti-gravity Eye Cream - Göz Kremi 15 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VENÜS PARFÜMERİ Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN AVNİ YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4570677181600013 Vergi Kimlik Numarası: 9540032029
    Bu ürün VENÜS PARFÜMERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Repairwear serisinin son ürünü Repairwear Anti Gravity Göz Kremi içeriğindeki güçlü bileşenlerle yaşlılık görünümüne karşı korumaya yardımcı olur! Göz çevresine yoğun nem sağlayarak göz çevresi görünümünü azalmasına katkıda bulunur.İnce çizgilerin görünümünü azalmasına, göz çevresini güçlenmesine yardımcı olur.
Geri Bildirim Ver

Clinique Anti Gravity Lift Eye Cream 15 Ml Göz Kremi

Clinique Anti Gravity Lift eye cream 15 ml göz kremi, içeriğindeki güçlü bileşenler sayesinde ciltteki yaşlanma belirtilerine karşı etkilidir. Göz çevresinde oluşan kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur. Kullanılan bölgenin nem ihtiyacını karşılar. Göz çevresinde zaman içinde oluşan ince görünümlü çizgilerin giderilmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Clinique Anti Gravity Lift eye cream 15 ml göz kremi, cildinizin zaman içerisinde kaybettiği sağlığını geri kazanması için idealdir. Göz etrafında bulunan ve cildin yıpranması ile oluşan deformasyona karşı mükemmel etkili bir formüle sahiptir. Yaşlanma ile göz çevresinde oluşan istenmeyen görünümün iyileştirilmesine olanak verir. Çevresel zararların etkisini önemli ölçüde azaltır.

  • Düzenli kullanımının cilt bariyerini destekleyici etkisi vardır.
  • Günde iki kez kullanılması tavsiye edilir.
  • Göz kapaklarında ve altında etkili sonuçlar alınmasına yardımcı olur.

Clinique Anti Gravity Lift Göz Kremi’nin İçeriği Nasıldır?

Clinique Anti Gravity Lift Göz Kremi’nin İçeriği Nasıldır?

Clinique Anti Gravity Lift eye cream 15 ml göz kreminin içeriğinde Micrococcus Luteus enzim özü bulunur. Bu öz, UV hasarına karşı en güçlü koruma sağlayan organizma olarak bilinir. Bu sayede krem UV ışınların sebebiyet verdiği tüm hasarların onarılmasında oldukça etkilidir. Ayrıca krem, içeriğinde bulunan antioksidanlar ile C ve E vitaminleri sayesinde serbest radikallere karşı da yüksek koruma ve direnç sağlar. Clinique Anti Gravity Lift eye cream 15 ml göz kremi, mükemmel formülü sayesinde yeni kırışıklıklara karşı da yüksek koruma etkisine sahiptir. Göz çevresinde bulunan hassas deriyi nemlendirmesi sayesinde yaşlandırıcı etkilerin minimuma inmesine yardımcı olur. 12 hafta sonrasında cilt bariyerini %72 oranda artırdığı klinik testlerle kanıtlanmıştır. Kremi düzenli olarak kullanıp istediğiniz görünüme kısa sürede sahip olabilirsiniz.

Clinique Göz Kremi Hangi Cilt Tipleri İçin Uygundur?

Clinique Göz Kremi Hangi Cilt Tipleri İçin Uygundur?

Clinique Anti Gravity Lift eye cream 15 ml göz kremi, tüm cilt tiplerine uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Etkili formülü, hassas ciltlerin bile zarar görmeden yaşlanma belirtilerine karşı savaşmaları için özel olarak hazırlanır. Göz çevresi bakımında biçilmiş kaftandır. 12 hafta içerisinde; kaz ayaklarının, göz kapaklarının ve altının görünümünü %72 oranında düzelterek istediğiniz canlı görünüme sahip olmanıza yardım eder. Clinique Anti Gravity Lift eye cream 15 ml göz kremi, uygulandığı bölgeyi sürekli olarak nemlendirir. Bu sayede kırışıklıkların ve çizgilerin kısa sürede yok edilmesine yardımcı olur. Ayrıca sağladığı nem sayesinde göz bölgesi çok daha yumuşak ve esnek bir yapıya bürünür. Parmak uçlarınızla nazik hareketler yaparak kremi tüm göz bölgesine dağıtarak uygulayabilirsiniz. Krem, kısa sürede gözle görülür fark yaratır.

Clinique Anti Gravity Lift Göz Kremi’nin Faydaları Nelerdir?

Clinique Anti Gravity Lift Göz Kremi’nin Faydaları Nelerdir?

Clinique Anti Gravity Lift eye cream 15 ml göz kremi, yaşlılık ile ortaya çıkan kırışıklıkların ve çizgilerin giderilmesi için titizlikle hazırlanan bir üründür. Formülü antioksidan özelliklidir. Bu sayede serbest radikallere karşı oldukça etkilidir. Bileşenindeki enzim ve vitaminler sayesinde UV ışınları gibi çevresel etkenlere karşı yüksek koruma sağlar. Düzenli kullanılması kısa sürede gözle görülür fark yaratmasına imkân tanır. Yalnız başına ya da makyaj altında kullanılabilir. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullanımı idealdir. Clinique Repairwear Anti-gravity eye cream kullananlar tarafından oldukça beğenilen ürünlerden biridir. Clinique Anti Gravity Lift eye cream 15 ml göz kremi yorumları da kullanıcıların üründen ne kadar memnun olduklarını gösterir niteliktedir. Ürün sayfasında bulunan yorumları sipariş öncesinde okuyabilirsiniz. Bu sayede ürünün size uygun olup olmadığı hakkında çok daha net bir şekilde karar verebilirsiniz. Clinique Anti Gravity Lift eye cream 15 ml göz kremi hemen Trendyol üzerinden sipariş verilebilir.