Clinic Hızlı Saç Uzatma Serumu 100 Ml

395 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,90 TL

Ürün Bilgileri

Clinic Hızlı Saç Uzatma Serumu 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermalog Satıcı Ünvanı: MERYEM EROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3650191982
    Bu ürün Dermalog tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hızlı Saç Uzatma Serumu 100 ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Hacim Verici
  • Form Yağ
Geri Bildirim Ver

Clinic Uzatma Serumu Ürünleri Trendyol'da!

Saç bakımında farklı içerikleriyle dikkat çeken ürünler her geçen gün çeşitlenir. Clinic 100 ml hızlı saç uzatma serumu faydalı bir kişisel bakım ürünüdür. Ürün, saçların daha sağlıklı ve güçlü olmasını sağlar. Clinic saç bakım serumu 100 ml boyutundaki ekonomik ölçüsüyle uzun süreli kullanıma uygun olarak üretilir. Ürünün şişesini muhafaza etmek de oldukça kolaydır. Bu serumu günlük hayatta düzenli olarak kullanabileceğiniz gibi ideal boyutlu yapısı ile seyahatlerinizde de rahatlıkla taşırsınız. Clinic 100 ml hızlı saç uzatma serumunun öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Anti Alerjik
  • Kolay uygulanabilir yağ formu
  • Boyut: 100 ml

Clinic 100 ml Hızlı Saç Uzatma Serumunun İçeriği Nelerden Oluşur?

Clinic 100 ml Hızlı Saç Uzatma Serumunun İçeriği Nelerden Oluşur?

Clinic 100 ml hızlı saç uzatma serumu zengin içeriği ile oldukça etkilidir. Ürünün temelinde iki önemli bitkisel madde bulunur. Bunlardan ilki kırkkilit otudur. Bu bitki saçlardaki kepek ve dökülme sorununu çözmek için kullanılan doğal bir maddedir. Aynı zamanda bu otun, saçların hızlı ve sağlıklı bir şekilde uzamasını sağladığı bilinir. Clinic serumun içerisinde yer alan diğer önemli etken bitkisel madde ise at kuyruğu bitkisidir. Bu faydalı ot ile saç telleri güçlenir, dökülmelere karşı dirençli bir hâl alır. Aynı zamanda saçların daha sağlıklı ve parlak görünmesine yol açar. Zengin ve doğal içerikli Clinic 100 ml hızlı saç uzatma at kuyruğu serumunu kullanarak saçlarınızın doğal yollardan sağlıklı ve bakımlı görünmesini sağlayabilirsiniz.

Clinic 100 ml Hızlı Saç Uzatma Serumunun Faydaları Nelerdir?

Clinic 100 ml Hızlı Saç Uzatma Serumunun Faydaları Nelerdir?

Clinic antialerjik 100 ml hızlı saç uzatma serumu doğal bir içeriğe sahiptir. Ürünün kimyasallardan uzak formülü gönül rahatlığıyla kullanılmasını mümkün kılar. Bitkisel içerikli bu serum saçta ve kafa derisinde pek çok faydalı etki yaratır. Ürünün ilk göze çarpan yönü saçların hızlı uzaması sağlamasıdır. Yıpranmış ve zayıf yapılı tellerin güçlenmesi ve kopmalara karşı dirençli bir yapı kazanmasına yardım eder. Clinic serum aynı zamanda anti alerjik yapısı ile oldukça kullanışlıdır. Hassas cilt türüne sahip kişiler de ürünü kullanabilir. Ancak özel sağlık sorunları olan kişilerin kullanım öncesinde dermatolog tarafından onay alması tavsiye edilir. Dilerseniz Trendyol'da yer alan Clinic 100 ml hızlı saç uzatma serumu yorumlarını inceleyerek kullanıcıların ürün hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Clinic 100 ml Hızlı Saç Uzatma Serumu Nasıl Kullanılmalıdır?

Clinic 100 ml Hızlı Saç Uzatma Serumu Nasıl Kullanılmalıdır?

Clinic 100 ml hızlı saç uzatma serumu oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Ürünün pratik şekilde uygulanabilmesi için özel üretilen şişe ve kapak tasarımı vardır. Clinic serum saçların gövde ve uçlarına nazikçe uygulanır. Kafa derisine doğrudan temas etmemesi önerilir. Bu nedenle kısa saçlı kişilerin kullanırken daha az miktarda yağ ile bakım yapması gerekir. Ürün, temiz saça uygulanır ve durulama gerektirmez. Clinic anti alerjik 100 ml hızlı saç uzatma serumunu duştan sonra uygulayarak istenen sonuca ulaşırsınız. Ürünü, banyo sonrası az miktarlarda olacak şekilde saçlarınıza sürebilirsiniz. Serum doğal içeriği sayesinde sağlık açısından bir tehdit oluşturmaz. Vitamin ve mineral zengini at kuyruğu ve kırkilit otları ile saçınıza kökten uca bir bakım sağlar. Ayrıca ürünün saçlara hacim verme etkisi de mevcuttur. Hafif yapısıyla saçta ağırlık yapmaz. Bu serum düzenli kullanımlarda saç tellerinizin güçlenmesini ve sağlıklı bir şekilde hızlıca uzamasını sağlar. Bu antialerjik ve doğal kişisel bakım ürününü Trendyol güvencesiyle hızla satın alıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.