Clear Cat 10 Lt X 2 Adet Clearcat Marsilya Sabun Kokulu Bentonit Doğal Topaklaşan Kedi Kumu

300,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Clear Cat 10 Lt X 2 Adet Clearcat Marsilya Sabun Kokulu Bentonit Doğal Topaklaşan Kedi Kumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ClearCat Sabunlu Topak Bentonit Kedi Kumu İnce 10 Lt * 2 adet % 100 Doğal İçeriğinde kullanılan ham maddeler kimyasal madde içermemekle birlikte kedinizin sağlığına hiçbir şekilde zarar vermez. Süper Emici Kullanılan bentonitin üstün kaliteli yapısı nedeniyle sıvıyı anında çeker ve hızlıca topaklaşmasını sağlar.? Bentonit Emici kedi kumu, kediler için, ekstra topaklanma özelliğine sahip,ince taneli kedi kumu.Clear Cat Sabunlu Bentonit Emici Kedi Kumu % 100 doğaldır.Clear Cat Sabunlu Topaklanan Doğal Bentonit Kedi Kumu İnce 10 Kg ÖzellikleriCleat Cat Sabunlu Doğal Bentonit Kedi Kumunun en belirgin özelliği Sabunlu Kumunun "Kahverengi" Olmasıdır. Diğer Kumlardan ayıran özellikleriyle göze çarpan Clear Cat Sabunlu Topaklanan Kedi Kumu, uzmanlar tarafında dostlarınız için özenle geliştirilmiş olup hizmetinize sunmuştur.?Topaklanma kabiliyeti yüksek, Sabunlu Sodyum Bentonit kedi kumlarımız %100 doğaldır.? Emiciliği yüksek ve kötü koku oluşumunu önleme özelliğine sahiptir.? Yüksek ısılı işlemlerden geçen Clear Cat kedi kumu mikrop ve bakteri barındırmaz? Alerjen ve sentetik katkı maddesi içermez.? Kullanım koşullarında belirtildiği şekilde uygulandığında uzun ömürlü ve ekonomik bir kullanım sunmaktadır.? Clear Cat Kedi Kumu patiye yapışmaz, böylelikle eve dağılımı söz konusu değildir.Clear Cat Sabunlu Topaklanan Doğal Bentonit Kedi Kumu İnce 10 Kg Kullanım Şekli? Kedi kum kabına 7 cm yüksekliğinde Clear Cat Bentonit Emici kedi kumunu doldurunuz.? Ortalama bir kedi tuvaleti için 5 litre Bentonit Emici Kedi Kumu koymanız yeterli olacaktır.? Günlük olarak katı atık maddeleri ve topaklanmış kumu, bir kürek yardımıyla temizleyiniz ve kedi kumunu karıştırınız.? Eksilen kedi kumu yerine tekrar Diatomit kedi kumu ilave ediniz.? Haftada bir kez kumun tamamını dökerek kum kabını temizleyiniz.Clear Cat Sabunlu Topaklanan Doğal Bentonit Kedi Kumu İnce 10 Kg Uyarıları? Kedi kumunu ve atık topaklarını tuvalete atmayınız.? Çocukların erişemeyeceği bir yerde muhafaza ediniz.? Temiz ve kuru bir yerde muhafaza ediniz.? Kedi kumunu, başka kedi kumu ile karıştırarak kullanmayınız.? Kedi kum kabının mama ve su kabından uzak bir noktada olmasına dikkat ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli İnce Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 20+ L
  • Koku Tipi Sabun Kokulu
Geri Bildirim Ver