Clear Cat Pudralı Topaklanan Bentonit Kedi Kumu Ince 10 Lt* 2 Adet

278,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Clear Cat Pudralı Topaklanan Bentonit Kedi Kumu Ince 10 Lt* 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Clear Cat Pudralı Topaklanan Bentonit Kedi Kumu İnce 10 Lt* 2 Adet Clear Cat Pudralı Topaklanan Doğal Bentonit Kedi Kumu İnce 10 Kg? % 100 Doğal İçeriğinde kullanılan ham maddeler kimyasal madde içermemekle birlikte kedinizin sağlığına hiçbir şekilde zarar vermez. Süper Emici Kullanılan bentonitin üstün kaliteli yapısı nedeniyle sıvıyı anında çeker ve hızlıca topaklaşmasını sağlar.? Bentonit Emici kedi kumu, kediler için, ekstra topaklanma özelliğine sahip,ince taneli kedi kumu.Clear Cat Pudralı Bentonit Emici Kedi Kumu % 100 doğaldır.Clear Cat Pudralı Topaklanan Doğal Bentonit Kedi Kumu İnce 10 Kg ÖzellikleriCleat Cat Pudralı Doğal Bentonit Kedi Kumunun en belirgin özelliği Pudralı Kumunun "Kahverengi" Olmasıdır. Diğer Kumlardan ayıran özellikleriyle göze çarpan Clear Cat Pudralı Topaklanan Kedi Kumu, uzmanlar tarafında dostlarınız için özenle geliştirilmiş olup hizmetinize sunmuştur.? Topaklanma kabiliyeti yüksek, Pudralı Sodyum Bentonit kedi kumlarımız %100 doğaldır.? Emiciliği yüksek ve kötü koku oluşumunu önleme özelliğine sahiptir.? Yüksek ısılı işlemlerden geçen Clear Cat kedi kumu mikrop ve bakteri barındırmaz? Alerjen ve sentetik katkı maddesi içermez.? Kullanım koşullarında belirtildiği şekilde uygulandığında uzun ömürlü ve ekonomik bir kullanım sunmaktadır.? Clear Cat Kedi Kumu patiye yapışmaz, böylelikle eve dağılımı söz konusu değildir.Clear Cat Pudralı Topaklanan Doğal Bentonit Kedi Kumu İnce 10 Kg Kullanım Şekli? Kedi kum kabına 7 cm yüksekliğinde Clear Cat Bentonit Emici kedi kumunu doldurunuz.? Ortalama bir kedi tuvaleti için 5 litre Bentonit Emici Kedi Kumu koymanız yeterli olacaktır.? Günlük olarak katı atık maddeleri ve topaklanmış kumu, bir kürek yardımıyla temizleyiniz ve kedi kumunu karıştırınız.? Eksilen kedi kumu yerine tekrar Diatomit kedi kumu ilave ediniz.? Haftada bir kez kumun tamamını dökerek kum kabını temizleyiniz.Clear Cat Pudralı Topaklanan Doğal Bentonit Kedi Kumu İnce 10 Kg Uyarıları? Kedi kumunu ve atık topaklarını tuvalete atmayınız.? Çocukların erişemeyeceği bir yerde muhafaza ediniz.? Temiz ve kuru bir yerde muhafaza ediniz.? Kedi kumunu, başka kedi kumu ile karıştırarak kullanmayınız.? Kedi kum kabının mama ve su kabından uzak bir noktada olmasına dikkat ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Kum Türü Topaklaşan
Geri Bildirim Ver

Clear Cat Bebek Pudrası Kokulu Ince Taneli 10 Lt X 2 Adet Kedi Kumu

Evde kedi besleyenlerin düzenli olarak ihtiyaç duyduğu başlıca ürünlerden biri Clear Cat bebek pudrası kokulu kedi kumudur. Clear Cat, bu ihtiyacı doğrudan karşılayabilecek kadar kaliteli bir ürün üreterek piyasaya sürmüştür. Bebek pudrası kokulu olan bu kedi kumu, son derece yüksek bir şekilde verimlilik sağlar. Bir kedi kumundan beklenen her şeyi fazlasıyla veren bu ürün, zengin paket içeriği ile de ihtiyacı uzunca bir süre karşılar. Her biri 10 litrelik iki paket ile gelen kumlar çabuk tükenmez ve kullanıcı, uzun bir süre boyunca yeniden kum almaya gerek duymaz. Yüksek performansı, mükemmel topaklanması ve koku emici özelliği ile Clear Cat kedi kumu, her zaman tercih edilebilecek bir üründür.

  • İnce taneli kedi kumu
  • Bebek pudrası kokulu
  • 2 adet 10 litrelik paket

Clear Cat İnce Taneli Kedi Kumunun Özellikleri Nelerdir?

Clear Cat Bebek Pudrası Kokulu Ince Taneli 10 Lt X 2 Adet Kedi Kumu Fiyat

Clear Cat ince taneli kedi kumu 10 kg’lık uzun ömürlü paketi ile üretilmiştir. Bu ürün ise aynı paketten 2 adet içermektedir. Clear Cat kedi kumunun en önemli özelliklerinden biri ince taneli olmasıdır. İnce taneli olduğu için hem kedi hem de kedi sahibi tarafından son derece basit ve kolay bir şekilde kullanılabilir. Bir kedi kumunda olması gereken en önemli özellik yüksek topaklanma kabiliyetidir. Clear Cat, bu detayı düşünerek kedi kumu üretmektedir. Bu ürünün topaklanma kabiliyeti oldukça yüksektir. Kediler tuvaletini yaptığı anda etrafa saçılmadan ve dağılmadan hızlı bir şekilde topaklanır. Clear Cat kedi kumu, kokusuz Sodyum Bentonit kullanılarak imal edilmiştir. Dolayısıyla %100 doğal olma özelliği de taşır. Doğal olması hem verimini artıran hem de güvenli kullanım sunan bir özelliktir.

Clear Cat İnce Taneli Kedi Kumu Kötü Kokuyu Önler mi?

Clear Cat Bebek Pudrası Kokulu Ince Taneli 10 Lt X 2 Adet Kedi Kumu Fiyat

Clear Cat kedi kumunun ince taneleri sayesinde ev kedileri kendilerini rahat hisseder ve tuvaletlerini yaparken strese girmezler. Tuvaletlerini yaptıktan sonra üzerini rahatlıkla kapatabilirler. Hızlı bir şekilde topaklanan kum, bunu engelleyecek bir duruma sebebiyet vermez. Bununla birlikte Clear Cat, koku önleme konusunda en başarılı kedi kumlarından birini üretebilen bir markadır. Markanın bu modeli bebek pudrası kokuludur. Dolayısıyla kumun bulunduğu ortam her zaman bebek pudrasından gelen aroma ile kokar. Ayrıca kedinin kum ile her temasında ve kumun temizlenmesi sürecinde de bebek pudrası kokusu etrafa yayılır. Emiciliği son derece yüksektir ve bu sayede kedilerin tuvaleti çok fazla ıslak kalmaz. Kum taneler tuvaleti emdiği için kokusu da etrafa yayılmaz. Kumun kötü koku oluşumunu önleme özelliği de bu duruma katkıda bulunur.

Clear Cat İnce Taneli Kedi Kumu Kaliteli midir?

Clear Cat Bebek Pudrası Kokulu Ince Taneli 10 Lt X 2 Adet Kedi Kumu Fiyat

Clear Cat bebek pudrası kokulu ince taneli kedi kumu 10 lt x 2 adet yorum sayfasına göz atıldığında, kumun ne kadar kaliteli ve verimli olduğu göze çarpmaktadır. Kullanıcılar yaptıkları yorumlarda, ürünün yeterli bir performans gösterdiğini ve oldukça uygun bir fiyat ile satıldığını vurgulamaktadır. Ürünün sahip olduğu bazı özellikler de bu kaliteyi destekler niteliktedir. Pet sahiplerinin en çok güvendiği markalar arasında yer alan Clear Cat tarafından üretilen bu ürün, yüksek ısıl işlemlerden geçmiştir. Söz konusu işlem, kumun kedi sağlığını riske atma ihtimalini ortadan kaldırmaktadır. Clear Cat ince taneli kedi kumunun mikrop ve bakteri barındırması söz konusu değildir. Sentetik katkı maddesi ve alerjen içermediği için de gönül rahatlığıyla kullanılabilecek bir üründür. Ürün, kullanım sürecinde de kalitesini net bir şekilde hissettirmektedir. Patiye yapışma gibi bir problem yaratmayan bu kum, ev ortamının kirlenmesine de sebebiyet vermez. Patiye yapışmayan kumlar, evin diğer noktalarına dağılmaz. Kullanma talimatındaki yönergeler takip edilerek kullanıldığında ise ekonomik ve uzun ömürlü bir kullanım sunar.