CLEAN-TECH Beyaz Iphone Orjinal Şarj Aleti Cihazı Adaptör + Usb Kablo 5 5s 6 6s 7 8 Plus X Uyumlu

449 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CLEAN-TECH Beyaz Iphone Orjinal Şarj Aleti Cihazı Adaptör + Usb Kablo 5 5s 6 6s 7 8 Plus X Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CLean-Tech Satıcı Ünvanı: HATUN ALTUNDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0671038987
    Bu ürün CLean-Tech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kapalı Kutu - Bandrollü - Yeşil Güvenlik Etiketli Paket İçeriği: 5V 1 Amper Adaptör + 1 Metre Lightning Şarj Kablosu + Kullanım Kılavuzu

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Clean-Tech Beyaz iPhone Orjinal Şarj Aleti Cihazı Adaptör + USB Kablo 5 5S 6 6S 7 8 Plus X Uyumlu

Telefonların sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam etmesi için belirli aralıklarla şarj edilmesi gerekir. Şarj sırasında kullanılan kablolar ve adaptörler telefonlar üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Apple markalı ürünler ile uyumlu bir şekilde çalışan Clean-Tech beyaz iPhone orjinal şarj aleti cihazı adaptör + USB kablo 5 5S 6 6S 7 8 Plus X uyumlu ürün, iPhone telefonları başarılı bir şekilde şarj eder. Aynı anda birden fazla modele uyum sağlayan ürün, şarj aleti ihtiyaçlarını ekonomik ve pratik bir şekilde karşılamanıza yardımcı olur. Kaliteli materyallerin kullanımı ile üretilen model, uzun süreli kullanıma uygun bir yapıya sahiptir. Kırılma ve kablolarda kopma gibi problemlerin yaşanmasının önüne geçer. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürün ile telefonunuzu kısa süre içerisinde şarj edebilirsiniz.

  • Orijinal yapı
  • Estetik tasarım
  • Birçok model ile uyumlu

Clean-Tech iPhone Şarj Aleti ile Güvenli Kullanım

Clean-Tech iPhone Şarj Aleti ile Güvenli Kullanım

Kapalı kutu içerisinde satılan ürün, güvenli donanımı ile dikkat çeker. Apple marka telefonları kısa süre içerisinde şarj eden ürün, yeşil etiketli olma özelliğine sahiptir. Orijinal şarj aleti ile benzer yapıya sahip olan cihaz, telefonunuzu güvenli bir şekilde şarj etmenize yardımcı olur. Uyumlu bir yapıya sahip olan ürün 1 metre kabloya sahiptir. Kablonun uzun olması telefonun kolay bir şekilde kullanılmasına yardımcı olur. 5V1 ampere sahip olan cihaz, telefonun güvenli ve sağlıklı bir şekilde şarj edilmesini sağlar. Kısa süre içerisinde tam dolum yaptığınız telefonunuzu güvenli ve verimli bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Güvenli kullanım etiketine sahip olan model, iPhone cihazların ihtiyaç duyduğu enerji desteğini sağlar. Avantajlı fiyatlar üzerinden satın alacağınız cihaz ile telefonunuzu kısa süre içerisinde şarj edebilir, zamandan ve enerjiden tasarruf edebilirsiniz.

Kullanışlı Yapısı ile Clean-Tech Şarj Aleti

Kullanışlı Yapısı ile Clean-Tech Şarj Aleti

Telefonların şarj edilmesi için kullanılan ürün işlevsel özelliklere sahiptir. Şarj esnasında enerji aktarımını sağlamak için kullanılan kablo, çeşitli ihtiyaçlara yanıt verir. Adaptörden ayırdığınız USB başlığını kullanarak bilgisayara bağlayabileceğiniz kablo, verilerinizi kısa süre içerisinde transfer etmenizi sağlar. 1 metrelik uzunluğa sahip olması ile avantajlı bir kullanım imkanı yaratır. Hafif boyutları ile gün içinde çantada taşınmak adına uygun bir yapıya sahiptir. Pratik kullanımı ve ergonomik boyutları ile ihtiyaç duyduğunuz her an telefonunuza şarj desteği sağlayabilirsiniz. Fonksiyonel özelliklere sahip olan Clean-Tech beyaz iPhone orjinal şarj aleti cihazı adaptör + USB kablo 5 5S 6 6S 7 8 Plus X uyumlu yorumlarıyla da öne çıkar. Yorumları okuyarak ürünün görünümü ve kullanımı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürünü satın alıp kullanmış deneyimli müşterilerin fikirlerini okuyarak nitelikli bir şekilde satın alma işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Clean-Tech iPhone Şarj Aleti

Uygun Fiyatlı Clean-Tech iPhone Şarj Aleti

Birden fazla modele uyum sağlayan cihaz, şarj ihtiyaçlarını ekonomik bir şekilde karşılamanıza yardımcı olur. Adaptörden ayrılabilen USB kablo, şarj desteği ve veri aktarımı gibi çeşitli işlemleri başarılı bir şekilde gerçekleştirir. Güvenli bir şekilde telefonunuzu şarj edebileceğiniz ürün, telefonun bataryasına zarar vermeden sağlıklı bir şekilde dolumun gerçekleştirilmesini sağlar. İşlevsel özellikleri ve orijinal yapısı ile öne çıkan ürün, kablo kalitesi ile tatmin edici niteliklere sahiptir. Avantajlı özellikleri ile dikkat çeken cihazı Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Clean-Tech beyaz iPhone orjinal şarj aleti cihazı adaptör + USB kablo 5 5S 6 6S 7 8 Plus X uyumlu fiyatı ile bütçe dostu bir şekilde ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Avantajlı fiyatlar üzerinden satın aldığınız cihaz ile telefonunuzu kısa süre içerisinde şarj edebilir, sağlıklı bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.