Class Üniforma Saks Mavi Likralı Unisex Medikal Hemşire Ve Doktor Üniforması Scrubs Cerrahi Giyim Takım

589,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: L
L
M
S
XL
2XL
XS
XXS
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Class Üniforma Saks Mavi Likralı Unisex Medikal Hemşire Ve Doktor Üniforması Scrubs Cerrahi Giyim Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Class Üniforma Satıcı Ünvanı: SONER ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2390491793
    Bu ürün Class Üniforma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sağlık sektörünün vazgeçilmezleri için şık ve kullanışlı bir seçenek: Likralı Unisex Medikal Hemşire ve Doktor Üniforması Scrubs Cerrahi Giyim Takım! Herkes için uygun olan unisex tasarımıyla bu takım, hem doktorlar hem de hemşireler için mükemmel bir seçenek sunuyor. Rahatlık ve profesyonellik arayanlar için idealdir. Kaliteli likra malzemesi sayesinde, gün boyu rahat bir kullanım sağlar ve hareket özgürlüğü sunar. Uzun saatler boyunca konforlu hissetmenizi sağlayarak, iş performansınızı destekler. Kolay temizlenebilirlik özelliği ile pratik bir kullanım sunar. Hassas dikişleri ve dayanıklı malzemesi, uzun süreli kullanıma olanak tanır. Çeşitli beden seçenekleri ile her vücut tipine uygun bir seçenek sunar. Beden tablosunu inceleyerek sizin için ideal olanı kolayca seçebilirsiniz. Kaliteli, şık ve konforlu bir medikal üniforma arıyorsanız, Likralı Unisex Medikal Hemşire ve Doktor Üniforması Scrubs Cerrahi Giyim Takım tam aradığınız ürün olabilir! Kumaş Türü: Özel olarak ürettirdiğimiz kumaşlarımız likralı, esnek ve konforlu, ayrıca viskoz teknolojisi sayesinde kırışmayan ve terletmeyen bir yapıda tasarlanmıştır. (%60 Poly %35 Viksose %5 Lycra) Beden Ebatları: Hem erkek hem kadın müşterilerimizin kullanabilmesi için unisex kalıpta üretilen üniformalarımız gündelik kıyafetlerinizden farklı beden ebatlarına sahiptir. Bu sebeple beden tablosundan yararlanarak sipariş oluşturmalısınız. Ürün Garantisi: Class Üniforma tarafından üretilne tüm ürünlerde 2 yıl kumaş garantisi ve 15 gün koşulsuz değişim & iade desteği bulunmaktadır. Kumaşlarımızda ve üretimden kaynaklı hataların sorumluluğunu tamamen biz üstleniyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
  • Kullanım Alanı Doktor/Hemşire Kıyafetleri
  • Yaka Tipi V Yaka
Geri Bildirim Ver