CKV CENTER Kedi Bit Pire Kene Damlası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

CKV CENTER Kedi Bit Pire Kene Damlası

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Zofibro Kedi Bit,Pire ve Kene Ense Damlası 2ml Kediler için, Bit,pire, kenelerden uzak tutmaya yardımcı mükemmel etkileşimli ense damlasıdır. içerdiği aktif maddeler Fipronil: fenilpirazol kimyasal ailesine ait geniş spektrumlu bir insektisittir. Fipronil, GABA kapılı klorür kanallarını ve glutamat kapılı klorür kanallarını bloke ederek böcek merkezi sinir sistemini bozar. Bu, kirlenmiş böceklerin sinir ve kaslarının hipereksitasyonuna neden olur Pyriproxyfen :böcek gelişim düzenleyicisi bir insektisittir. Böcek regülatörü etkisini 20-30 gün korur. Larvalar ve nimflerin gelişimi engellenir ve dönem değiştirme sırasında ölürler. * Paket içerisinde 1adet 2 ml hacimli damla bulunmaktadır.* Her pipet tek kullanımlıktır, 8 haftada bir yenilenmesi gerekmektedir. Ürünün Kullanım Şekli
  • * Pipeti düz tutup ucunu çevirerek kırdıktan sonra, kedinizin boynuna ve kulak arkalarına uygulayın.* Açık renkli veye beyaz kedilerde damlayı uyguladığınız yerlerde geçici renk değişimi görülebilmektedir.* Tüylere değil deriye yapmaya dikkat ediniz. Uyarılar
  • * Hasta veya hastalıktan yeni çıkan yavru kedilere uygulamayınız.* 12 haftalıktan küçük yavru kedilere uygulamayınız.* Göz ile temasından kaçınınız.* Temas ederse derhal bol su ile yıkayınız.* Olası bir iritasyon durumunda Veteriner Hekime başvurunuz.* Damlayı uyguladığınız bölgeleri ara ara kontrol ediniz çünkü içeriğinde bulunan maddeler hassas yapıya sahip kedilerde alerjik reaksiyon gösterebilmektedir.* Alerjik reaksiyon durumunda damlayı uyguladığınız bölgeleri şampuan ile yıkayınız.* 25 derecenin altında muhafaza ediniz.* Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayınız.
Geri Bildirim Ver