ÇİZGİ MEDİKAL Haki Yeşili Likralı Dr Greys Modeli Cerrahi Takım

749,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: L
L
M
S
XL
XS
XXS
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ÇİZGİ MEDİKAL Haki Yeşili Likralı Dr Greys Modeli Cerrahi Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKÇA MEDİKAL Satıcı Ünvanı: AKÇA TIBBİ CİHAZLAR VE TARIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karaman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0018059074600001 Vergi Kimlik Numarası: 0180590746
    Bu ürün AKÇA MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DİKKAT! KALIPLAR GENİŞ OLDUĞUNDAN SİPARİŞ VERMEDEN ÖNCE LÜTFEN 2.GÖRSELDEKİ BEDEN TABLOSUNU İNCELEYİNİZ YENİ LİKRALI DR.GREYS TAKIM HAKKINDA GENEL BİLGİ En çok tercih edilen cerrahi takımlardan biri olan Likralı Dr. Greys Çizgi Medikal 'in marka tescilli tasarımıdır. Tasarım hem bayan hem de erkekler için özel olarak imal edilmiştir. Likralı Dr.Greys takımlar doktor, hemşire, anestezi teknisyenleri, ebeler ve diğer sağlık personelleri tarafından rahatlıkla kullanılabilmektedir. Likralı Dr.Greys takımı kumaşının ince olması dolayısıyla kapalı birimlerde ve yaz aylarında daha çok tercih edilmektedir. Takımlar XXS, XS, S,M,L,XL ve XXL şeklinde beden seçenekleriyle üretilmektedir. Yeni Likra Dr Greys Modeli Cerrahi Takım (Likralı İnce Kumaş) Hakkında Teknik Bilgi Terletmeyen Pamuklu kumaştan imal edilir. Tek Üstün yaka kısmı V şeklini andırır, kol oyuntusu olmayan, kolu bedenle bir çıkan düşük (japone) kolludur. Üst yaka kısmın arkasında formanın rengiyle uyumlu biye mevcuttur. Üst kısmın kenarlarında yırtmaç vardır. Üst kısmında 2'si etek bölümünde, 1'i de göğüs bölümde olmak üzere 3 adet cebi bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Haki
  • Kullanım Alanı Doktor/Hemşire Kıyafetleri
  • Yaka Tipi V Yaka
Geri Bildirim Ver