10
Güncel Genel Konular Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Çizgi Düşler Yayınevi Babamın Battaniyesi - Sara Şahinkanat

110,30 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
110,40 TL
Kurumsal Fatura
116,95 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
119,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Çizgi Düşler Yayınevi Babamın Battaniyesi - Sara Şahinkanat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHİ MAĞAZA Satıcı Ünvanı: MUSTAFA İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4130895369800001 Vergi Kimlik Numarası: 4720223611
    Bu ürün AHİ MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sara şahinkanat’ın kıpır kıpır kaleminden tekrar tekrar okunacak bir hikâye daha.Evde canınız çok mu sıkıldı?Zaman geçmek bilmiyor mu? Olsun.Iki kardeş babalarının battaniyesiyle öyle eğleniyorlar ki, zaman neşeyle akıp gidiyor, şiş göbekler iniyor. Bu battaniye başka battaniyelere benzemiyor, türlü türlü maceraya götürüyor. Babanın müthiş hayal gücüyle canlanan battaniye çocukların rengârenk hayalleriyle bir araya geliyor. Babalar çocuklarıyla böyle vakit geçirirse, maceralar bitmez tükenmez. Çocuklarla hep anneler ilgilenecek değil ya?Babayla yaşanan maceralar bir harika.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Sara Şahinkanat
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Babamın Battaniyesi - Sara Şahinkanat | Çizgi Düşler Yayınevi

Kİtap okumanın birçok faydası vardır. Bilgi birikimini artırmak, zekayı geliştirmek, kelime dağarcığını genişletmek, yaratıcı bir zihne sahip olmak, kolay odaklanmak ve eğlenmek amacıyla yapılan bu aktivite için ortaya farklı türler konulur. Özellikle can sıkıntısına iyi gelen eğlenceli hikayeler, hayal gücünün geliştirilmesinde de büyük rol oynar. İçinizi ısıtacak ve sizi kendi dünyanızdan uzaklaştırıp başka bir hayatı hızlı bir şekilde keşfetmenizi sağlayacak bir hikaye kitabı olan Çizgi Düşler Yayınevi Babamın Battaniyesi Sara Şahinkanat tarafından yazılan ve pek çok insan tarafından beğenilerek okunan bir eserdir. Dikkat çekici resimleri de olan bu kitap, özellikle çocukların ellerinden düşürmek istemeyecekleri bir üründür. Boş vaktinizi değerlendirmek veya yalnızca keyifli bir an yaşamak için tercih edebileceğiniz bir eserdir.

  • Keyifli ve eğlenceli konu
  • Anlaşılır ve akıcı dil
  • Hayal dünyasını geliştiren kurgu

Yüzlerde Tebessüm Oluşturan Bir Hikaye

Yüzlerde Tebessüm Oluşturan Bir Hikaye

Kitap okumak sizi günlük hayatın stresinden uzaklaştırıp çok farklı bir bilinmezliğe doğru yola çıkarır. Bu durum, mutluluğunuzu ve iç huzurunuzu artıran bir etkiye sahiptir. Sorunlardan uzaklaşmak ve tanımadığınız bir insanın hayal dünyasına doğru yolculuk yapmak oldukça rahatlatıcı ve keyifli olur. Üstelik kitap okumanın saymakla bitmeyen birçok faydası vardır. Bunun için eğlenceli konusu ve yüzlerde tebessüme sebep olan olay akışıyla Babamın Battaniyesi kitabı tercih edilebilir. Usta yazar Şahinkaya tarafından ele alınan kitap, seçkin eserlerden biridir. Pek çok insan tarafından sevilerek okunan bu hikaye kitabı sayesinde sıcak bir ailenin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Usta yazarın özenle hazırladığı kitap, tekrar tekrar okumak isteyeceğiniz eserler arasında yer alır. Farklı duyguları deneyimlemek ve gerçek hayatın kaleme dökülmüş versiyonuyla bir ailenin dünyasına yakından bakmak için yazarın ele aldığı bu kitabı okuyabilirsiniz.

Babamın Battaniyesi Kitabının İlgi Çekici Konusu

Babamın Battaniyesi Kitabının İlgi Çekici Konusu

İnsanların ilgi alanları farklıdır. Bu sebeple sevdikleri kitap türleri de birbirinden ayrılır. Sizler de duygu yüklü, anlamlı ve macera dolu bir hikaye kitabı arıyorsanız Babamın Battaniyesi okurları arasına katılabilirsiniz. Uzun yıllardır eserleriyle birçok insanı kalemine hayran bırakan Sara Şahinkaya tarafından ele alınan bu kitap, her yaş grubu için uygundur. Sıradan iki kardeşin hikayesini anlatan eser, canınız sıkıldığında veya yapacak keyifli bir uğraş aradığınızda yardıma koşar. Sara Şahinkanat Babamın Battaniyesi kitabında babalarının battaniyesiyle eğlencenin sınırlarını zorlayan iki çocuğun yaşadıkları ve macera dolu anları eğlenceli bir dille okuyuculara aktarır. Babanın ve çocukların hayal dünyasından yola çıkarak sınırlarını aşan battaniye sayesinde bitmeyen bir eğlence ortaya çıkar. Baba ve çocuk arasındaki iletişimi destekleyen bu kaliteli hikayeyi edinerek vaktinizi keyifli bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Bütçe Dostu Seçeneklere Göz Atma İmkanı

Bütçe Dostu Seçeneklere Göz Atma İmkanı

Birçok ihtiyacınızı hızlı ve güvenli bir şekilde karşlamanıza yardımcı olan Trendyol sayesinde vaktinizi kaliteli bir şekilde geçirebileceğiniz bu kitaba kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Dilerseniz boş vaktinizi sıcak hikayesini okuyarak hoş bir ana çevirmek dilerseniz de sevdiğiniz birine hediye etmek amacıyla kitabı alabilirsiniz. Babamın Battaniyesi Sara Şahinkanat tarafından ele alınan oldukça kaliteli bir eserdir. Bu esere kolay bir şekilde ulaşmak için filtreleme özelliğinden faydalanabilirsiniz. 7’den 70’e herkesin kolayca ulaşması ve okuması amacıyla oldukça uygun fiyatlıdır. Üstelik belli dönemlerde gerçekleştirilen indirimler ve kampanyalar da bulunur. Bunlardan faydalanarak Babamın Battaniyesi kitabına cazip fiyat avantajlarıyla ulaşabilirsiniz. Kitap hakkında yapılan müşteri yorumlarını inceleyerek ayrıntılı fikre sahip olabilirsiniz. Bu sayede doğru ve güvenli bir alışveriş yapma imkanı yakalarsınız. Hızlı ve pratik bir şekilde almak için ürünü favorilerinize ekleyebilir, uygun bir zamanda da siparişinizi oluşturabilirsiniz.