Cire Aseptine Vazelin Aloe Vera 150ml

55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kurumsal Fatura
59,95 TL
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
59,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
59,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cire Aseptine Vazelin Aloe Vera 150ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BARIŞ GIDA TEM.ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: ZEYNEP BARIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1865220329805198 Vergi Kimlik Numarası: 1420731216
    Bu ürün BARIŞ GIDA TEM.ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cire Aseptine Vazelin Aloe Vera 150ml Yoğun nem verme özelliği ile cilde yumuşak ve parlak bir görünüm kazandırır. Cildi dış etkenlere karşı korur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Form Vazelin
  • SPF Korumasız
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Cire Aseptine 8682276600584 150 ml Aloe Vera Vucüt Kremi

Cire Aseptine vazelin 150 ml aloe vera yıpranan cildinizi yenilemeye yardım eden bir üründür. İçerdiği aloe vera sayesinde, cilde pek çok faydası bulunmaktadır. Hoş bir kokuya sahiptir. Hassas ciltleri bile irite etmeyecek kadar narin bir yapısı vardır. İnce çizgi ve kırışık görünümü azaltmaya yardımcı olur. El, ayak, dudak gibi vücudunuzun kuruyan her yerinde kullanabilirsiniz. Suya karşı dayanıklıdır. Sık sık tazelemeyi gerektirmez. Cire Aseptine vazelin 150 ml aloe vera, giysilerinize değdiği takdirde leke bırakmaz. Ağır bir yapıya sahip olmamasına rağmen en kuru ciltlerde bile etkisini göstermeyi başarır. Cire Aseptine vazelin 150 ml aloe vera yorumlarında da gözlemlenebildiği gibi vadettiği faydaları sağlamayı başarmış bir üründür.

  • Aloe vera özleri içermektedir.
  • E vitamini ile zenginleştirilmiştir.
  • Çatlamış ve kurumuş ciltleri iyileştirir.

Cire Aseptine 150 ml Vazelinin Özellikleri Nelerdir?

Cire Aseptine 150 ml Vazelinin Özellikleri Nelerdir?

Cire Aseptine vazelin 150 ml aloe vera, krem kıvamında bir yapıya sahiptir. Parfümlü bir üründür. Hızlı emilme özelliğine sahiptir. Cildi nemlendirerek yumuşamasını sağlar. Ürünün plastik kavanozunun içerisinde 150 ml ürün bulunmaktadır. Bir kavanoz ürün, sık kullanımda bile uzun süre dayanmaktadır. Cire Aseptine vazelin 150 ml aloe vera, hijyenik ortamda üretilip paketlenmiştir. Kavanozun kapağında, ürünün açılmamış ve el değmemiş olduğunu belirten jelatin bulunmaktadır. Ürünün kargolaması yapılırken, darbelerden korunması amacıyla iyice sarılmaktadır. Gönderilen ürünlerin son kullanma tarihleri önceden kontrol edilir. Cire Aseptine vazelin 150 ml aloe vera fiyatı, vazeline ek olarak sunduğu pek çok zengin içeriği göz önünde bulundurulduğunda, oldukça uygun olan bir üründür.

Cire Aseptine Aloe Vera Vazelin Ne İşe Yarar?

Cire Aseptine vazelin 150 ml aloe vera, kurumuş, çatlamış ve gergin cildinizi rahatlatır. Nemi cildinize hapseder. Cildi dış etkenlere karşı korur. İçeriğinde bulunan aloe vera; cildi nemlendirir, kaşıntıyı giderir, ölü deriyi yeniler ve gözenekleri sıkılaştırır. Bu sayede vazelinin halihazırda bulunan olumlu etkilerine, aloe veranın faydaları da eklenmiş olur. Cire Aseptine vazelin 150 ml aloe vera, özellikle kış aylarında soğuktan zarar gören cildinizi iyileştirmenizi sağlar. Kuru ciltlerin nemlerini geri kazanmasına yardımcı olur. Çatlak sorunu yaşayan kullanıcılar için de uygundur. Vazelin, cildiniz ve dış ortam arasında bir bariyer kurarak, cildin kendini onarması için gerekli koşulları sağlar. İçeriği E vitamini; kırışıklıkları azaltır, cilt tonunu eşitler ve cildin koruyucu bariyerini güçlendirir. Cire Aseptine vazelin aloe vera, ferahlatıcı etkisiyle sürüldüğü andan itibaren etkilerini göstermeye başlar.

Cire Aseptine Aloe Vera Krem Nasıl Kullanılır?

Cire Aseptine vazelin 150 ml aloe vera, cildin üstüne ince bir tabaka halinde uygulandığında bile etkisini göstermeye başlayan bir üründür. Cilde uygulanan ürünün mümkün olduğunca sudan ve temastan uzak tutulması gerekir. Ancak Cire Aseptine vazelinin suya dayanıklılık özelliğinden dolayı, suyla olan ufak temaslar halinde, ürün etkisini kaybetmez. Hem gün içinde hem de gece yatmadan önce kullanıma uygundur. Cire Aseptine vazelin 150 ml aloe vera krem ciltte yağlı his bırakmaz böylece ürünü sürdükten sonra günlük hayatınıza devam etmeniz mümkün olur. Ürünün oda sıcaklığında ve direk güneş ışığından uzakta saklanması gerekir. Cilt tipinize bağlı olarak, yüz dahil olmak üzere tüm vücudunuzda kullanıma uygundur. Özellikle çatlayan dirsek ve topuk gibi kuru bölgelere, kuruluğun şiddetine bağlı olarak, bol miktarda sürerek çatlak görünümden hızlıca kurtulabilirsiniz. Cire Aseptine vazelin 150 ml aloe vera, Trendyol üzerinden rahatlıkla temin edilebilir.