Cire Aseptine D-panthenol Sprey 200 ml

189 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
11 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
11 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
11 saat 37 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Cire Aseptine D-panthenol Sprey 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gökay Kozmetik Satıcı Ünvanı: GÖKAY KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0399091491300001 Vergi Kimlik Numarası: 3990914913
    Bu ürün Gökay Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • D-Panthenol Sprey 200 ml İçeriğinde bulunan Yüksek orandaki Pnthenol sayesinde kuru ve yıpranmış ciltlerin nemlenmesine yardımcı olur
  • İçeriğindeki Aleo Vera ekstresi ile cildi nemlendirirken rahatlık hissi verir
  • E vitamini sayesinde cildin oksidatif strese karşı korunmasına destek olur

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Tip Sprey
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Cire Aseptine D-Panthenol 200 ml Sprey

Kozmetik sektörünün gelişen ve değişen teknoloji ile üretilen birçok ürünü bulunmaktadır. Bu ürünler genel olarak kadınlara hitap etmekte ve bu alanda üretim yoğunlaşmaktadır. Genel olarak krem formunda piyasada birçok yerde ve markada bulabileceğiniz cilt nemlendiricileri, panthenol sprey ile yeniden şekillenmektedir. Bu ürünler farklı özelliklerde ve çeşitlerde olmakla birlikte cilt için üretilen ürünler kadınlar tarafından özel bir ilgi ile seçilmektedir. Yağlı olmayan yapısı ve kullanım kolaylığı sunması ile yalnızca kadınların değil erkeklerin de kullanmaktan keyif alacağı ürünlerden biri d-panthenol sprey nemlendirici olmaktadır. Bu ürünlerde kadınların dikkat ettiği birkaç unsur vardır;

  • Kullanım kolaylığı
  • Hijyenik kullanıma elverişli olması
  • Cilt ile uyumlu ve sağlıklı içeriklerden oluşması

Panthenol Sprey Özellikleri

Panthenol Sprey Özellikleri

Kadınların günlük bakımlarında tercih ettiği farklı özelliklerde birçok ürün bulunmaktadır. Bu ürünler arasında oldukça önemli bir rol oynayan cilt ürünleri nemlendiricilerdir. Yıllardır birçok şekilde ve markada farklı içeriklerde bulunan nemlendiriciler, artık sprey formunda kolay kullanım sunan özellikleri ile üretilmektedir. Cire aseptine d panthenol nedir sorusuna karşılık olarak; cildi en basit hareketle nemlendirme ve canlandırma işini yapan ürün olarak bilmeniz yeterli olacaktır. Yıllardır krem nemlendirici formuna alışkın olanlar, d-panthenol sprey ne işe yarar gibi sorularla karşılaşabilirler. Genel olarak cilde nem vermeye ve canlı görünmesine yardımcı olan d-panthenol sprey, cildi oldukça rahatlatan bir üründür. Cire aseptine d-panthenol sprey formunda bulunan nemlendirici üründe yüksek oranda panthenol bulunmaktadır. Bu madde, cilde yüksek miktarda nem kazandırmakta ve kuru ciltlerle birlikte nemini kaybetmiş ciltlere de nemini geri kazandırmaktadır. Aynı zamanda içeriğinde bulunan e vitamini ile de cildi nemlendirmenin yanında besler ve canlılık kazandırmaya yardımcı olur.

Cire Aseptine D-Panthenol Kullananlar

Cire Aseptine D-Panthenol Kullananlar

Cire aseptine d-panthenol aloe vera spray 200 ml olarak üretilmekte olup cilde kolaylıkla uygulanmakta ve cilt tarafından hızlıca emilmektedir. Panthenol sprey kullanımı oldukça kolay olmakla birlikte, kullanmadan önce iyice çalkalanmalı ve sonrasında cilde uygulanmalıdır. Panthenol sprey kullanımı esnasında şişenin cildinize 5 ile 10 cm arasında mesafe olmasına ve gözlerinizin kapalı dikkat etmeniz gerekir. Swiss formula cire aseptine d panthenol ürününü istediğiniz kadar istediğiniz sıklıkta güvenle kullanabilirsiniz. Cire aseptine d panthenol sprey içeriğinde bulunan aloe vera ile cildi rahatlatır ve yatıştırmaya yardımcı olur. Daha önce krem formunda nemlendirici kullanıp sprey nemlendiriciye aşina olmayanlar, cire aseptine d-panthenol kullananlar ve kullananların oluşturdukları içerikleri takip edebilir gerekli bilgileri kolaylıkla edinebilirler.

D-Panthenol Sprey Fiyatları

D-Panthenol Sprey Fiyatları

D-panthenol sprey, özellikleri itibariyle kadınlar tarafından oldukça ilgi görmekte ve sıklıkla tercih edilmektedir. İçeriğinde bulunan bileşenler ile faydalı ve sağlıklı bir içerik oluşturan nemlendirici sprey parfüm ve paraben de içermemektedir. D-panthenol sprey kullananlar ürün seçiminde diğer kullanıcılara yaptıkları yorumlar ile bilgiler vermekte ve yol göstermektedir. Özellikle farklı cilt yapılarına sahip olanların bu gibi ürünleri kullanırken oldukça dikkatli olması ve ciltlerine uyumlu ürünleri seçmeleri gerekmektedir. Aynı zamanda ürünün nasıl kullanılması gerektiği, ürünün özellikleri, cilde sağladığı faydalar da cire aseptine d panthenol yorum yapan kullanıcılar sayesinde kolaylıkla öğrenilebilmektedir. Farklı özellikler çerçevesinde değişen fiyat aralıklarında bütçenize uygun ürünleri seçmeniz oldukça yararlı olacaktır. Bu bağlamda d-panthenol sprey fiyatları her bütçeye uyum sağlayacak aralıklarda olmakta ve her yerde kolaylıkla bulunabilmektedir. Her mevsimde güvenle kullanabileceğiniz d-panthenol sprey nemlendiriciyi özellikle yaz aylarında çantalardan eksik etmemeye özen göstermeniz faydalı olacaktır. Yağlı olmayan yapısı ve köpük formu ile her cilt tipine uyum sağlamakta ve herhangi bir başka cilt sorununa neden olmamaktadır.