Genel Markalar Huawei Watch Gt2 Pro Kordon Kayış Jel Silikon Kordon K11-46

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
129,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Huawei Watch Gt2 Pro Kordon Kayış Jel Silikon Kordon K11-46

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CONOCER Satıcı Ünvanı: CNC ELEKTRONİK AKSESUAR TEKNOLOJİ MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211137062100001 Vergi Kimlik Numarası: 2111370621
    Bu ürün CONOCER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİ 1 Adet 46 mm (22MM) Uyumlu Spor Silikon Kordon Ekran koruyucular ve kılıflar
  • mobil cihaz ekranlarını kırılmaz hale getirmez. Şiddetli darbe sonucu cihazlarda doğabilecek hasarlara karşı sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir. DİKKAT : ÜRÜN SAAT DEĞİLDİR. SADECE KORDONDUR ! İlanda yer alan saatli fotoğraflar, kordonun akıllı saate uygunluğunu göstermek amacıyla kullanılmıştır ÖZELLİKLERİ Yeni Ürün Sağlığa zararlı metaryel içermez Hafif, dayanıklı, esnek, yıkanabilir Hafif ve kompakt yapısı ile cihazınıza taktığınızda herhangi bir rahatsızlık vermez Harika kalıbı sayesinde bire bir uyum Canlı ve parlak renkler ÜRÜN MALZEME YAPISI Yumuşak Silikon malzemeden üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Materyal Silikon
Geri Bildirim Ver

Cimricik Huawei Watch GT2 Pro Kordon Kayış Jel Silikon Kordon K11-46

Her anınıza eşlik eden kol saatleri hem avantajlı kullanımı hem de şık ve beğenilen görünümleriyle müşterilerin hayatında yer alır. Yüzyıllardır insan hayatında olan ve aktif olarak kullanılan kol saatinin önemli materyallerinden biri de saatin kayışıdır. Dayanıklı olması ve vücudunuza tam uyum sağlaması çok önemlidir. Cimricik Huawei Watch GT2 Pro kordon kayış jel silikon kordon K11-46 ürünü bu özelliklere sahiptir. Dayanıklı malzemesi, kolunuza tam uyum sağlayan tasarımı ile ön plana çıkar. Cimricik Huawei Watch GT2 Pro kordon kayış jel silikon kordon K11-46 fiyatı da oldukça uygundur ve bu özelliği fark yaratır. Kaliteli yapısıyla saati darbelere karşı korur ve saatin kullanım süresini uzatır. Ürünün öne çıkan özellikleri ise şunlardır:

  • Dayanıklı malzeme
  • Kolunuza tam uyum sağlayan tasarım
  • Yüksek koruma özelliği

Cimricik Huawei Watch GT2 Pro Kordon Özellikleri

Cimricik Huawei Watch GT2 Pro Kordon Özellikleri

Günlük hayatta zaman kontrolünü kolaylıkla yapabilmenizi sağlayan kol saatlerinin tüm parçalarıyla birlikte dayanıklı malzemeye sahip olması gerekir. Bu model dayanıklı ve cihazı dış etkenlerden rahatlıkla koruyabilen malzemesiyle dikkat çeker. Şık ve özel tasarımıyla bileklerinize tam uyum sağlar. Bu sayede müşteriler ürün kullanımından keyif alır. Darbeleri emen plastik yapısıyla ön plana çıkan bu tasarım, müşterilerin beğenisini toplar. Müşteriler tarafından yapılan Cimricik Huawei Watch GT2 Pro kordon kayış jel silikon kordon K11-46 yorumları oldukça olumludur ve ürünü kullanan müşteriler modelin gösterdiği performanstan memnun kalır. Cimricik Huawei Watch GT2 Pro kordon kayış jel silikon kordon K11-46 kullananlar yaptıkları pozitif geri dönüşlerle diğer müşterilerin modeli tercih etmesinde yardımcı rol oynar. Ürünün kolay bir şekilde temizlenebilir olması da dikkat çeken bir özelliktir. Kir ve lekeleri bünyesinden kolayca söküp atabilir.

Cimricik Huawei Marka Watch GT2 Pro Kordon Avantajları

Cimricik Huawei Marka Watch GT2 Pro Kordon Avantajları

Birçok özelliğe ve avantaja sahip olan Huawei Watch GT2 Pro kordon kayış jel silikon kordon ürünü müşterilerin beğenisini kazanır. Güçlü ve dayanma kuvveti yüksek olan malzemesiyle cihazınızı dış etkenlere karşı savunur, böylece saatinize zarar gelmez. Kir ve lekelerin rahat bir şekilde temizlendiği ürün hijyenik kullanım sunar. Kolunuza tam uyum sağlayan tasarımıyla ön plana çıkan Huawei Watch GT2 Pro kordon modeli şık duruşuyla adından söz ettirir. Ürüne sahip olan müşteriler modelin sunduğu tüm avantajlardan oldukça memnun kalır. Rahatsızlık hissi vermeyen yumuşak silikon yapısıyla harika bir kullanım deneyimi sunar. Soyulma, eskime, kopma, erime gibi durumlara karşı dayanıklıdır. Ürünün sahip olduğu birçok delik sayısı sayesinde tüm bileklere kolay bir şekilde uyum sağlar. Sıkma ve bol olma gibi müşterilerin rahatsız olduğu durumlar yaşanmaz.

Cimricik Huawei Watch GT2 Pro Jel Kordon K11-46 Fiyatları

Cimricik Huawei Watch GT2 Pro Jel Kordon K11-46 Fiyatları

Cimricik Huawei Watch GT2 Pro silikon kordon fiyatı ürünün tüm özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Modelin sahip olduğu uygun fiyat müşteriler tarafından hoş karşılanan bir özellik ve büyük bir avantajdır. Her bütçeye uyum sağlayabilen hesaplı fiyatı sayesinde bütçelerde önemli bir değişiklik yaratmaz. Dayanıklı malzemesi, zarif ve tüm kombinlerinize yakışan tasarımı, pratik bir şekilde temizlenebilir, yumuşak ve plastik yapısı, her bileğe uymasını sağlayan birçok kayış deliği ile dikkat çeken Huawei Watch GT2 Pro saat kordonu modeli müşteriler tarafından oldukça beğeni kazanır. Modelin saatinizle olan uyumu oldukça göz kamaştırır ve etrafınızdaki herkesin dikkatini çeker. Zarif ve canlı renk tasarımı ile ürünü, kombinlerinize kolay bir şekilde uydurabilirsiniz. Tüm bu özelliklere ve avantajlara sahip bu ürünü Trendyol aracılığıyla kolayca temin edebilirsiniz.