Cif Perfect Power Sprey Kireç Ve Pas Kireç Lekelerini %100 Söker 435 ml 2adet

189 TL
(94,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cif Perfect Power Sprey Kireç Ve Pas Kireç Lekelerini %100 Söker 435 ml 2adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Unilever Satıcı Ünvanı: MNK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622047387500015 Vergi Kimlik Numarası: 6220473875
    Bu ürün Unilever tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 105100022
Geri Bildirim Ver

Cif Perfect Power Kireç & Pas Sprey Temizleyici 435 ml - 2'li Paket

Suyla temas eden yüzeylerde bir süre sonra görülen pas ve kireç izleri büyük bir sorun yaratır. Bu lekeler görsel açıdan kötü bir görünüme sebep olmalarının yanı sıra sağlığa da zarar verir. Yüzeyi oluşturan maddelerin suyla temasıyla reaksiyona girip ortaya çıkan kireç ve pas lekelerinin temizlenmesi de oldukça zordur. Cif Perfect Power sprey kireç ve pas temizleyici ile zor görünen lekeleri bile temizlemek kolaylaşır. Pratik kullanıma uygun Cif Perfect Power sprey kireç lekelerini ovalamaya gerek duymadan kolayca temizlemenizi sağlar. Temizlenmesi imkansız görünen paslı yüzeyleri tek seferde pırıl pırıl yapar. Yüzeyleriniz yeni gibi görünür. Spreyli kolay kullanım şişesi ile ürünü uygulama aşamasında da herhangi bir güç kullanmanıza gerek kalmaz. Böylece lekeli yüzeyleri kolayca temizleyebilirsiniz.

  • Güçlendirilmiş özel formül
  • İkili paket
  • Ekonomik fiyat

Avantajlı Cif Perfect Power Kireç & Pas Sprey 2'li Paket

Avantajlı Cif Perfect Power Kireç & Pas Sprey 2'li Paket

Sürekli olarak suyla temas eden, ıslak veya nemli kalan yüzeylerin temizlenmesi zordur. Temizlenmediği takdirde nemli yüzeyde oluşan bakteriler sağlığı tehdit eder. Banyo başlığı, musluk, lavabo kenarları, duş gibi bölümlerde zamanla oluşan lekeler için Cif Perfect Power sprey kireç ve pas kullananlar tarafından çok fazla önerilen bir temizleyicidir. Ürünü az bir miktarda lekeli yüzeye sıkmanız gerekir. Birkaç dakika bekledikten sonra bir bez yardımı ile silip durulayabilirsiniz. Bekleme süresi uzadıkça pas ve kireç çözücü özellik fazla aktive olur. Bunun sonucunda silme aşamasında minimum efor sarf edersiniz. Yeni ve güçlendirilmiş formülü ile Cif Perfect Power kireç & pas sprey temizleyici 435 ml 2'li paket halinde avantajlı şekilde beğeninize sunulur. Siz de bu avantajlı pakete sahip olabilir, kireçli veya paslı yüzeyleri parlatabilirsiniz.

Pratik Cif Perfect Power Kireç & Pas Sprey 2'li Paket

Pratik Cif Perfect Power Kireç & Pas Sprey 2'li Paket

Ürünün yüksek çözücü özelliğe sahip formülü ile sağladığı ovalamadan temizleme imkanı sayesinde kireç veya pasla kaplanan musluk, duş başlığı gibi yüzeylerinizi çizmeden temizleyebilirsiniz. Yoğunlaştırılmış formül, size az miktarda çok temizlik avantajı sağlar. Cif Perfect Power kireç pas sprey temizleyici 435 ml 2'li paket şeklinde elde edip yedekleyebilirsiniz. Bir şişe bittiğinde, yedekte tuttuğunuz şişe ile temizliğinizi bölmeden devam edebilirsiniz. Serin ve kuru bir yerde saklamanız sayesinde ürünü uzun süre boyunca saklayabilirsiniz. Cif Perfect Power kireç pas sprey temizleyici 435 ml 2'li paket kullananlar tarafından maksimum beğeniye sahip bir ikili pakettir. Kolay durulanma özelliği ile kimyasalları kolayca yüzeylerden arındırabilirsiniz. İçeriğinde kullanılan parfüm ve sabun sayesinde ağır kimyasal kokusu nötrlenir. Ürünün kokusuz olması, temizlik esnasında rahatsızlık hissetmenizi engeller. Böylece keyifli ve pratik bir temizlik deneyimi yaşayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Cif Perfect Power Sprey Kireç

Uygun Fiyatlı Cif Perfect Power Sprey Kireç

Bu ürünün yeni ve güçlendirilen formülü ile bütün yüzeylerdeki kireç ve pas lekelerini tek seferde kolaylıkla silebilirsiniz. Kireç ve pas lekelerine pratik çözüm için ideal bir üründür. Yoğunlaştırılmış ve yüksek etkili Cif Perfect Power kireç & pas sprey temizleyici 435 ml 2'li paket fiyat açısından da size büyük avantaj sağlar. Uygun fiyata satın alabileceğiniz, ihtiyaç halinde açıp kullanabileceğiniz, uzun ömürlü, uygun fiyatlı bu ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz. Cif Perfect Power sprey kireç ve pas yorumları bölümüne girebilir, önceden ürünü deneyimleyen kişilerin yorumlarına göz atıp fikir edinebilirsiniz. Kullanılan yüzeylerin uygulama öncesi ve sonrası fotoğraflarının paylaşıldığı yorumları inceleyebilirsiniz. Bu sayede ürünün yüksek etki ve güvenilirliğinden emin olabilirsiniz. Yüksek kalitesinden ödün vermeyen Cif markasının kireç ve pas temizleyici spreyine uygun fiyat ile sahip olabilirsiniz.