Cif Krem Amonyaklı Yüzey Temizleyici 750 ml

65 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
Kurumsal Fatura
550 TL'ye 50 TL İndirim
68,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
2.000 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
71,80 TL
Kurumsal Fatura
72,58 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cif Krem Amonyaklı Yüzey Temizleyici 750 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRgross Satıcı Ünvanı: İDEALİST GIDA PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470121403600001 Vergi Kimlik Numarası: 4701214036
    Bu ürün TRgross tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8690637069826
Geri Bildirim Ver

Cif Krem Amonyaklı Yüzey Temizleyici 750 ml

Hijyenik temizliğe giden yolda ise size eşlik eden yüzeylerde kullanılan hijyen ürünleridir. Minimum çabayla maksimum temizlik imkânı sunan Cif Krem amonyaklı yüzey temizleyicisi 750 ml sayesinde her yerde kullanarak hijyeni sağlayabilirsiniz. İçerdiği mikro partiküller sayesinde temizlemesi zor kirleri bile ortadan kaldırır. Mutfak, fırın, banyo, tuvalet ve diğer pek çok alanda kullanabileceğiniz ürün kokusu ile büyüler. Emaye, seramik, plastik, krom ve porselen gibi çeşitli yüzeylerde güvenle kullanım olanağı sunar. Cif Krem amonyaklı temizleyici 750 ml kireç kalıntılarını ortadan kaldırır. Yüzeyleri çizmeden lekelere son veren bu mucizevi krem ürün sayesinde hayallerinizdeki hijyenik ortama kavuşabilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyatı sayesinde evinizin temizliğinde gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Kireç kalıntılarına ve banyo lekelerine çözüm
  • Yüzeyleri koruma
  • Yanmış yağ lekelerini kolay temizleme

Cif Krem Amonyaklı Temizleyici Kullanımı

Cif Krem Amonyaklı Temizleyici Kullanımı

Hijyen ve sağlığa önem verenlerin tercih ettiği Cif Krem amonyaklı yüzey temizleyici 750 ml fiyatları ile her bütçeye uygundur. Mutfak tezgâhları, tuvalet ve banyo başta olmak üzere birçok yerde mikroplar ile savaşır. Mutfağınızda meydana gelen yanmış zorlu yağ lekelerini kolaylıkla temizler. Bu ürün sayesinde banyonuzda oluşan kireç lekelerini temizlerken ferah bir koku bırakabilirsiniz. Çeşitli yüzeylerde kullanımı mümkün olan ürün yüzeyleri çizmez. Klor, boya, fosfat ve paraben içermez ve size maksimum hijyen deneyimi sunar. Ürünü kullandığınız yerler parlak bir görünüm kazanır. İçerdiği milyonlarca mikro partiküller sayesinde azılı lekeleri ve birikmiş kirleri bile kolaylıkla temizler. Kullanılacak alanın genişliğine göre kremin miktarı ayarlanır ve ürün sulandırılmadan bölgeye uygulanır. Tercihe göre mikrofiber bez ya da herhangi bir sünger yardımı ile ürünün uygulandığı yer silinir.

Cif Krem Amonyaklı Yüzey Temizleyici Fiyatları

Cif Krem Amonyaklı Yüzey Temizleyici Fiyatları

Evin her alanını hijyenik tutmak için tercih edebileceğiniz bu ürün ile kullanılan alanları hem temizleyebilir hem de parlak bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Böyle durumlarda mutfaktan banyoya, tuvaletten davlumbaza ve fırına kadar pek çok alanda tercih edebilirsiniz. Avantajlı fiyatıyla Cif Krem amonyaklı yüzey temizleyici 750 ml 16229 derinlemesine temizlik sunar. Uygun fiyatı sayesinde zahmetsiz hijyen sunar. Fiyatı belirlenirken göz önüne alınan kriterlerden biri de etkili olmasıdır. Bunun yanı sıra klor, boya, fosfat ve paraben gibi maddeler içermemesi de fiyat için belirleyici unsurların başında gelir. Ürünün zorlu kirler ve inatçı lekelere karşı gösterdiği etkili sonuç minimum çaba ile maksimum hijyen sunduğunu gösterir. Yanmış yağ izlerini ortadan kaldırır, banyonuzda birikmiş lekeleri ve kireç kalıntılarını derinlemesine temizler ve bu esnada yüzeyleri çizmez.

Cif Krem Amonyaklı Yüzey Temizleyici 750 ml Yorumları

Cif Krem Amonyaklı Yüzey Temizleyici 750 ml Yorumları

Fazla çaba harcamadan etkili bir temizlik sunan ürün pratik olması sebebiyle müşteriler tarafından çokça tercih edilir. İçerdiği mikro partiküller sayesinde inatçı lekeler ile savaşır ve size steril bir ortamda yaşama imkanı sunar. Ocak ve fırın temizliğinde kullanıldığı takdirde oluşan yağ lekelerini ortadan kaldırır. Çeşitli yüzeylerde kullanımı mümkün olan ürün parlaklık verir. Kireç kalıntılarını eşsiz bir titizlik ile yok eder. Kullanılacak alanın büyüklüğüne göre sulandırılmamış haliyle bölgeye bir miktar uygulanır sonrasında ise bir bez veya sünger yardımı ile silinir. Geriye ise gözle görülür bir parlaklık ve temizliğin kokusu kalır. Sizler de hemen şimdi Trendyol’un kampanya ve fırsatlar ile dolu avantajlı dünyasını ziyaret ederek bu ürün hakkında inceleme yapabilirsiniz. Sizden önce temizleyiciyi deneyimlemiş kişilerin değerlendirmelerine Cif krem amonyaklı temizleyici yorum sayfasından ulaşabilirsiniz.