ciblanc 3500ml Laboratuar Manyetik Karıştırıcı

2.117,82 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ciblanc 3500ml Laboratuar Manyetik Karıştırıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bestbuystore Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ERDEM SÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1253346860800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810342910
    Bu ürün Bestbuystore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok hafif gövde ağırlığı (350g) ve kompakt tasarımı ile özellikle titrasyon işlemleri için uygundur. 0 ile 3500 rpm arasında elektronik olarak kontrol edilen dönüş hızı en üst düzeyde bile yumuşak Dönümlü, kararlı ve etkin karıştırmayı sağlar. Yüksek performanslı kömürsüz dc motor yumuşak bir başlangıç ve hızlı bir duruş olanağı sağlar. 3500 ml kadar karıştırma işlemleri için idealdir. Kaymayan silikon ayaklar titreşimleri emerek mükemmel stabilite garantisi verir. Cihazla birlikte 1 adet manyetik balık ve adaptör gönderilmektedir. Teknik özellikler: Motor gücü:0.90 w Tabla boyutları:130*130 mm Karıştırma hızı:0-3500 r/min. Ağırlık:350 g Max karıştırma kapasitesi: 3 litre Voltaj: 100240 v50/60 h Tabla: Alüminyum
Geri Bildirim Ver

Ciblanc 3500 ml Laboratuvar Manyetik Karıştırıcı

Laboratuvar ortamlarında hazırlanan karışımların dikkatli bir şekilde karıştırılabilmesi oldukça önemlidir. Bu işlemin uygulanabilmesi adına üretilen birçok malzeme bulunur. Bunlardan biri de manyetik özelliğe sahip olan laboratuvar karıştırıcısı çeşitleridir. Bu ürünler tıp, kimya, tekstil ve gıda gibi farklı sektörlerde kullanılabilir. Özellikle yüksek performansa sahip olan birçok karıştırıcı, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak doğrultuda üretilir. İdeal ebatlarla üretilen çeşitler, yüksek ve düşük miktarlardaki karışımlarınızın karıştırılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda maksimum ısı verdiğinden ideal kıvamı elde edebilmenize de imkan tanır. Güvenilir bir marka olan Ciblanc 3500 ml laboratuvar manyetik karıştırıcı çeşitlerini müşterilerin beğenisine sunar. Dayanıklı malzemelerden imal edilen bu ürün sayesinde uzun süreli bir deneyim elde edebilirsiniz. Kaymaz yapılı silikon ayakları ile ıslak alanlarda dahi karıştırma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

  • Yüksek performans
  • Dayanıklı malzeme kalitesi
  • Kaymaz silikon ayak

Yüksek Performanslı Ciblanc Laboratuvar Karıştırıcı

Yüksek Performanslı Ciblanc Laboratuvar Karıştırıcı

Laboratuvar manyetik karıştırıcı çeşitlerinin yüksek performans sunması oldukça önemlidir. Birbirinden farklı alanlarda kullanım avantajı sunan bu ürünler, kimyasal malzemelerin karıştırılmasına yardımcı olur. Ciblanc markası tarafından imal edilen bu ürün, sabit hız ve yüksek dereceli ısı kademeleri sayesinde ihtiyaçlarınızın mükemmel bir şekilde karşılanmasına yardımcı olur. Ürün, tek fazlı motora sahip olmakla birlikte, hızlı bir çalışma sistemine sahiptir. Isı iletimi oldukça yüksek olduğundan, işlemlerinizin hızlı bir şekilde bitmesine yardımcı olur. Herhangi bir kömüre ihtiyaç duymadan yumuşak bir başlangıca sahip olabilirsiniz. Kararlı ve etkin potansiyelinden faydalanarak hazırladığınız kimyasalların hızlı bir şekilde karışmasını sağlayabilirsiniz. Ürünün performansı hakkında bilgi alabilmek için müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Ciblanc 3500 ml laboratuvar manyetik karıştırıcı yorumları sayesinde aklınıza takılan soruların yanıtına da kolay bir şekilde ulaşabilir, cevapları bulabilirsiniz.

Dayanıklı Ciblanc 3500 ml Manyetik Laboratuvar Karıştırıcı

Dayanıklı Ciblanc 3500 ml Manyetik Laboratuvar Karıştırıcı

Manyetik özelliğe sahip olan karıştırıcıların dayanıklı olması, müşteriler açısından oldukça önemlidir. Özellikle uzun süreli kullanım açısından satın alınan ürünün malzeme kalitesine dikkat etmekte fayda vardır. Ciblanc laboratuvar manyetik karıştırıcı dayanıklı malzemelerden imal edildiğinden kullanım ömrünün süresini artırır. Tabla, alüminyum alaşımlardan üretilir. Herhangi bir çiziğe ve yüksek sıcaklığa karşı oldukça dayanıklıdır. Bununla birlikte alüminyum tabla, ısıl iletkenliğini de maksimum oranda artırır. Oldukça hafif gövdeli olduğundan taşıma sırasında zorluk çekmezsiniz. Bununla birlikte ergonomik dizaynı ile kullanım konforunuzu artırabilirsiniz. Geliştirilmiş ısıtma ayarı ile kimyasalların türüne göre özel ayarlamalarda bulunabilirsiniz. Ciblanc 3500 ml laboratuvar manyetik karıştırıcı kullananlar ürünün dayanıklı yapısından son derece memnun olduklarını belirtirler. Birbirinden farklı alanlarda istedikleri karışım işlemini halledebilirler. Siz de dayanıklı malzemelerden imal edilen bir karıştırıcı arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Ciblanc 3500 ml Manyetik Karıştırıcı Fiyatı

Avantajlı Ciblanc 3500 ml Manyetik Karıştırıcı Fiyatı

Manyetik özellik gösteren karıştırıcılar genellikle Laboratuvar ortamlarında kullanılır. Birçok test işlemleri için oldukça gerekli olan bu ürünlerin kullanım sırasında oluşan ortam şartlarına uyum sağlaması önemlidir. Ciblanc magnetic stirrer homojen sıcaklık dağılımına sahip olan karıştırıcılardan biridir. Dayanıklı yapıya ve maksimum ısıl iletkenliğine sahip olan bu ürün, titreşimleri sayesinde işlemlerinizin kalitesini artırır. 0 ile 3500 RPM kapasitesi ile ideal bir kullanım imkanı sunar. Elektronik bir şekilde kontrol edilebildiğinden ek bir işlem uygulamanız gerekmez. Kaymaz silikon ayakları sayesinde bulunduğunuz koşullara uyum sağlar. Titreşim emici özelliği ile kimyasalları yeterli bir şekilde karıştırır. Bu işlem sırasında dilerseniz ısısını artırabilirsiniz. Ciblanc 3500 ml laboratuvar manyetik karıştırıcı fiyatı müşterilerin bütçesine uygundur. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyebilir ve ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.