Dior Poison Edt 50 ml Kadın Parfüm 3348900011632

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.070 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.264 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.456 TL
Kargo Bedava
3.840 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dior Poison Edt 50 ml Kadın Parfüm 3348900011632

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Kozmetik Satıcı Ünvanı: MAVİ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613067185100019 Vergi Kimlik Numarası: 6130671851
    Bu ürün Mavi Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dior Poison EDT 50 ml Kadın Parfüm Poison, boğucu iksir. Bazı kokular efsanevi doğar. Yaratılışından itibaren kışkırtıcı ve gizemli olan Poison, Dior' un artırılmış baştan çıkarmanın nihai kokulu silahıdır. Kokunun olağanüstü simyası, Bal ve Misk' in şehvetli uyumlarıyla zengin, baharatlı, çiçek ve kehribar notaları tarafından yaratılmıştır. Karizmatik ve unutulmaz bir oryantal koku. Poison by Dior, çiçeksi ve baharatlı bir oryantal eau de toilette, unutulmaz olacak kadar karizmatik bir kompozisyona sahip. Dior Poison eau de toilette gibi, bazı parfümler de efsanevi doğar. Başlangıçta küstah ve esrarengiz olan Poison eau de toilette' in oryantal kokusu, Dior' un anlatmaktan hoşlandığı gibi baştan çıkarma efsanesini bünyesinde barındırıyor. Poison' un çiçeksi ve baharatlı oryantal kokusu yaratılışından itibaren bir efsane haline geldi. Büyüleyici kokusu, bal ve misk şehvetli vurguları ile zengin, baharatlı, çiçek ve kehribar notalarından oluşan bir bileşimin meyvesidir. Poison eau de toilette ile Dior, ölümcül ve cüretkar bir baştan çıkarmanın ortaya çıktığı oryantal kokulu bileşenlere güveniyor. Unutulmaz bir varlığı olan, rahatsız edici derecede şehvetli, derinden gizemli bir kompozisyon. Üst notalar : Kişniş / kalp notaları sümbülteber / Alt Notalar: opoponaks Ürün avantajı : Carnal vanilya ve acı badem notaları, yasemin Sambac-Sandalwood akoruyla karışıyor. Yıldız anason ve misk notaları bu manyetik iksiri güçlendirir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver