Dior Kadın Joy Edp 90 Ml Parfüm

5.355 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.380 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.670 TL
Kargo Bedava
6.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.300 TL

Ürün Bilgileri

Dior Kadın Joy Edp 90 Ml Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Perfume Point Satıcı Ünvanı: GÜNERLER KOZMETİK VE TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0433022161600019 Vergi Kimlik Numarası: 4330221616
    Bu ürün Perfume Point tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dior Joy EDP 90 ml Kadın Parfüm Anında coşkulu bir sevinç, çiçekleri biraraya getiren tatlandırılmış Bergamot ve Mandalina ile şekillendiriliyor. Hem esans hem öz formda gül, sarhoş edici Yasemin ile sulu meyveler eşliğinde canlı bir gülümseme oluşturuyor. Anında, lezzetli yumuşak ve sütsü ağaç tarafından sarmalanmış ve sevilmiş hissettirir. Bu sıcak ve kremsi Sandalağacı, Sedir'in hassas dokunuşu ve Paçuli'nin gizemiyle zenginleşiyor. Kokunun derin imzası, miskin hafif, pudramsı nefesi
  • duyusal ve ten tene hissi yaratması

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 90 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dior Kadın Joy EDP 90 ml Parfüm

Dior, etkileyici kokuya sahip olan parfümleri sayesinde öne çıkan markalardan bir tanesidir. Markaya ait pek çok değişik parfüm çeşidi bulunur. Bu çeşitler arasından çiçeksi kokusu sayesinde Dior kadın Joy EDP 90 ml parfüm seçeneği ayrılır. Ürün, eşsiz bir kokuya sahip olan çiçeklerin bir araya getirilmesi sonucunda oluşur. Bu sayede masumiyet ve dişiliği simgeler. Bu özelliği ürünün tercih edilirliğinin olumlu yönde değişmesine kaynaklık eder. Parfüm, 90 ml olarak müşterilere ulaştırılır. İdeal miktar özelliğine sahiptir. Miktar niteliği ürünün müşteri isteklerinin ve ihtiyaçlarının rahat bir şekilde cevaplandırabilmesini yardımcı olur. Ürün, EDP parfüm türünde yer alır. Bu sayede uzun süre kalıcılık sergiler. Gün içerisinde tazelemeye ihtiyaç duyulmayabilir. Siz de Dior Joy EDP 90 ml kadın parfüm seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

  • Etkileyici çiçeksi koku
  • 90 ml miktar
  • EDP türü

Benzersiz Dior Kadın Joy EDP 90 ml Parfüm

Benzersiz Dior Kadın Joy EDP 90 ml Parfüm

Dior kadın parfüm eşsiz notaların bir araya getirilmesi sonucunda oluşur. İçerisinde yer alan bergamot ve mandalina kokuları çiçek notaları ile başarılı bir uyum yakalar. Bu sayede ürünün çeşitleri arasından öne çıkmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Ürün içerisinde yer alan gül, yasemin gibi baharı simgeleyen çiçek esansları ürünün iz bırakan bir kokuya sahip olmasına aracı olur. Bu özelliği sonucunda müşteriler tarafından hediyelik eşya olarak da oldukça fazla talep edilir. Siz de sevdiğiniz kişilere verdiğiniz önem ve kıymeti ortaya koymayı hedefliyorsanız 3348901419093 seçeneğini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Çiçek notalarını tamamlayan meyve esansları ürünün canlandırıcı bir etkiye sahip olmasında büyük katkı payı bulunur. Siz de etki altında bırakan bir kokuya sahip olan ürünü tercih edebilirsiniz.

Etkileyici Dior Kadın Joy EDP 90 ml Parfüm Yorumları

Etkileyici Dior Kadın Joy EDP 90 ml Parfüm Yorumları

Dior kadın Joy EDP 90 ml parfüm yorumları müşteri memnuniyetini ortaya koyar. Ürün, pek çok değişik çiçek notasının başarılı ile bir araya getirme sonucunda oluşur. Aynı zamanda çiçeksi kokuları tamamlayan değişik esansları ile ürünün çeşitleri arasında fark yaratmasına aracı olur. İçerisinde yer alan meyvemsi notalar sayesinde parfüm sıcak kokular arasında kendine yer bulur. Bu özelliklerinin yanı sıra ürün içerisinde miskin hafif; fakat etkileyici aroması ve pudramsı kokuların cezbediciliği ile bezenir. Bu sayede müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Paçuli esansını gizemi ile zenginleştirilen parfüm, koku özelliği sayesinde müşterilerin sıklıkla tercih ettiği seçeneklerden bir tanesi olmayı başarır. Dior kadın Joy EDP 90 ml parfüm kullananlar üründen oldukça memnundur. Siz de değişik çiçek notalarını tamamlayan meyve ve ağaç kokuları ile bezenmiş cezbedici ürünü temin edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Dior Kadın Joy EDP 90 ml Parfüm Fiyatı

Bütçe Dostu Dior Kadın Joy EDP 90 ml Parfüm Fiyatı

Dior kadın Joy EDP 90 ml parfüm fiyatı ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürün, 90 ml olarak müşterilere ulaştırılır. Bu sayede çok sayıda kişinin ihtiyacını karşılanmasına yardımcı olur. Bu özelliklerini yanı sıra ürün, pek çok değişik mevsimde kullanıma uygundur. Bahar, yaz gibi sıcaklığın arttığı dönemlerde oluşan kötü kokuların önüne geçer. Bu niteliği müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Parfüm, ideal kalıcılık düzeyine sahiptir. Kalıcılık oranı müşterilerin beklentisini cevaplandırır. Aynı zamanda gün içerisinde sıklıkla tazelenme gibi müşterileri zahmete sokan çeşitli işlemlere ihtiyaç duyulmaz. Siz de 90 ml ideal miktarda müşterilere ulaştırılan, pek çok değişik mevsimde kullanıma uygun olan ürünü inceleyebilirsiniz. Değerlendirmeleriniz sonucunda hediyelik eşya olarak oldukça fazla talep alan, müşteri memnuniyeti kazanan kalıcılık oranına sahip ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.