Dior Homme Edt 50 ml Erkek Parfüm

2.873 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.925 TL
Kargo Bedava
3.380 TL

Ürün Bilgileri

Dior Homme Edt 50 ml Erkek Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Perfume Point Satıcı Ünvanı: GÜNERLER KOZMETİK VE TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0433022161600019 Vergi Kimlik Numarası: 4330221616
    Bu ürün Perfume Point tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜRKİYE RESMİ DİSTRİBÜTÖRÜ GARANTİSİYLE YETKİLİ SATIŞ NOKTASI

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dior Homme Edt 50 ml Erkek Parfüm Trendyol'da!

Dior Homme EDT 50 ml erkek parfüm, özel koku içeriği sayesinde dikkat çekici ve kalıcı kullanıma sahip olan bir aksesuardır. Erkekler için özel olarak tasarlanan ve erkek tarzını ve kişiliğini yansıtan bu parfüm, yoğun aramalara sahip olduğu için son derece kalıcı ve ilgi çekici bir koku sağlar. Şık şişe tasarımı sayesinde dekoratif bir unsur olarak da görsellik kazandıran parfüm, uzun süreli kullanım sunar.

  • Hoş koku

  • Kaliteli içerik

  • Yüksek kalıcılık

Dior Homme EDT 50 ml Erkek Parfüm Özellikleri

Dior Homme EDT 50 ml Erkek Parfüm ÖzellikleriDior Homme EDT 50 ml erkek parfüm özellikleri incelendiğinde hoş ve kalıcı kokuya sahip olmasından dolayı uzun süreli kullanım sunması ön plana çıkar. Dior'un özel tasarımı ve eşsiz kokusuyla dikkat çeken bir erkek parfümü olan Dior Homme, markanın imza kokularından birine sahiptir. Benzersiz özelliklere sahip olmasından dolayı yoğun ilgi gören bu parfüm, odunsu çiçeksi bir koku ailesine aittir. Odun, baharat ve çiçek notalarının mükemmel bir birleşimiyle öne çıkar. Zarif ve dikkat çekici şişe tasarımına sahip olan Dior, zarafeti yansıtan minimalist bir tasarıma sahiptir. 50 ml içeriğine sahip boş şişe, ergonomik tasarım sayesinde kolay bir şekilde taşınarak kullanıcılarına maksimum verimlilik sunar. Parfümün üst not yer alan lavanta ve bergamot otu, sakinleştirici ve dinginleştirici bir yapıya sahipken orta noktalarında yer alan iris, kakao ve paçuli gibi özel kokular farklı bir arama ve hissiyat kazandırır.

Dior Homme EDT 50 ml Erkek Parfüm Kullanımı

Dior Homme EDT 50 ml Erkek Parfüm KullanımıHoş aramaları ve kokusu sayesinde etkileyici bir kalıcılığa sahip olan Dior Homme parfüm, gün boyu ferah ve çekici bir koku sunduğu için günlük kullanımlar ve özel anlarda kullanıma uygundur. Farklı amaçlarla kullanabileceğiniz parfüm, günlük olarak kullanmak üzere tasarlanır. Hoş kokusu sayesinde bir çok alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz, rahatsızlık hissettirmeyen içeriği sayesinde cilt dostu bir yapıya sahiptir. Sabahları temiz cilde sıktığınızda gün boyu temiz ve ferah kokmanızı sağlayan parfüm, güne şık ve çekici bir kokunun etkisi ile başlamanız yardımcı olur. Özel etkinlikler, buluşmalar veya romantik akşam yemeklerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz ve maksimum kaliteli yapıya sahip olan parfüm, mükemmel içeriği sayesinde tarzınıza şıklık ve çekicilik katar. Erkekler tarafından beğenilen ve kullanılan parfüm, ister kişisel kullanımlar için isterseniz de hediye önerileri için düşünülebilir.

Dior Homme EDT 50 ml Erkek Parfüm Fiyatı

Dior Homme EDT 50 ml Erkek Parfüm FiyatıKullanıcılarına elegan ve çekici bir hava katan Dior Homme, lüks imzasını taşıyan bir kokuya sahip olduğundan son derece ilgi çekici bir üründür. Gün boyu kalıcı bir etki sunan ve sık sık tazelemeye ihtiyaç duymadan rahat ve konforlu bir kullanıma sahip olan bu parfüm; iris, kakao ve paçuli gibi özel kokulara sahip olduğundan dolayı diğer parfümler arasında çok net bir şekilde ayırt edilir. Şık cam şişe, parfümün kullanıcılar için bir lüks simgesi haline gelmesini sağlar. Parfüm, şıklık, çekicilik ve benzersiz kokusuyla öne çıkarken geniş kullanım alanına sahip olmasından dolayı da farklılık yaratır. Kullanıcılarına günlük hayatta ve özel günlerde özgüvenli ve dikkat çekici olmalarını sağlayan yapısı sayesinde maksimum verimlilik sunar. Dior Homme EDT 50 ml erkek parfüm yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Dior Homme EDT 50 ml erkek parfüm fiyat bilgisine ise Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.