Chopard Kadın Wish Edp 75 Ml Parfümü

1.288 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chopard Kadın Wish Edp 75 Ml Parfümü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chopard wish parfüm mükemmel meyveli parfümün fantastik kokusunotalarında mandalinaarmutgülkayısıfrezyaambersandal ağacı ve misk karışımı içerirchopard wish parfüm muhteşem kokusuyla çekiciliği doruk noktalarına taşıyor

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 75 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Chopard 3414208004284 Wish Edp 75 ml Kadın Parfümü

Parfümler, kadınların kombinlerini tamamlayan çeşitli aromaya sahip ürünler olarak bilinir. Chopard Wish EDP 75 ml kadın parfümü, etkileyici bir kokuya sahiptir. Akılda kalan bu güçlü formül, kullanan kişinin diğerleri üstünde unutulmaz bir iz bırakmasına olanak tanır. Tatlı ve zengin bir kokuya sahip bu ürün, 75 ml olarak şişelenir. Pırlanta bir yüzüğe benzeyen şişe tasarımı, kendinizi özel hissetmenizi sağlar. İdeal boyutu sayesinde her yere rahat bir şekilde götürülebilir. Böylece, tazeleme gerektiren durumlarda konfor sağlar. Hem resmi hem de özel günlerde kullanılabilen bir üründür. Söz konusu parfümün şişesi cam materyal kullanılarak üretilir. Bu şişe, zamana meydan okuyan tasarımıyla oldukça estetik bir görünüme sahiptir.

  • 24 saat kalıcı EDP parfüm
  • 75 ml özel tasarım cam şişe
  • Güçlü formüle sahip yoğun koku

Chopard Edp 75 Ml Wish Kadın Parfümün İçeriği Nedir?

Chopard Edp 75 Ml Wish Kadın Parfümün İçeriği Nedir?

Chopard Wish EDP 75 ml kadın parfümünün içeriği oldukça zengin bir yapıya sahiptir. Çiçeksi ve meyveli esansa sahip bu parfüm, kullanan kişinin dişiliğini ön plana çıkarır. Kokunun tüm notaları saf kadınsılığın muhteşem bir yansımasıdır. Tepe, dip ve kalp notası olmak üzere üç ayrı içerik bölümü vardır. Tepe notasında pembe hanımeli, armut, üzüm akasya ve japon mandalinası bulunur. Kalp notası, manolya, paçuli, yasemin, bambu otu ve beyaz şeftali kullanılarak elde edilir. Dip notası ise vanilya, amber, tütsü ve çin baklası esansları kullanılarak oluşturulur. Farklı özler kullanılarak oluşturulan bu güçlü formül, yoğun bir koku yayar. Chopard Wish EDP 75 ml, tüm cilt tipleri için uygun bir üründür. Bahsi geçen parfüm kokusu, günlük olarak kullanılabilir.

Chopard Edp 75 Ml Wish Kadın Parfümü Kimlere Hitap Eder?

Chopard Edp 75 Ml Wish Kadın Parfümü Kimlere Hitap Eder?

Chopard Wish EDP 75 ml kadın parfümü, hemen her yaştan kadına hitap eder. Bahsi geçen ürün özel günlerde kullanılmak için ideal bir kokuya sahiptir. Temiz ten üstüne ya da kıyafete uygulanabilir. Chopard Wish parfümü istenen sıklıkta kullanmanız mümkündür. EDP olarak nitelenen bu parfüm, 24 saatten fazla üstünüzde kalır. Temiz tene uygulandığında daha güçlü bir koku elde edilir. Hassas cilde sahip kişiler güvenle bu ürünü kullanabilir. Giysilerin üstüne sıkıldığında 2 gün boyunca kalıcılık sağlar. Genç yetişkinlik döneminde olan kadınlar, işe ya da okula giderken bu kokuyu tercih edebilir. Zarif kadınlar için ideal bir parfümdür. İmza niteliği taşıyan formülü, kullanan kişinin hafızalara kazınmasına yardım eder. Söz konusu parfüm kadınların girdikleri ortamda dikkat çekmesini hedefler.

Chopard Edp 75 Ml Wish Kadın Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Chopard Edp 75 Ml Wish Kadın Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Chopard Wish EDP 75 ml kadın parfümünün eşsiz bir kokusu bulunur. Bahsi geçen benzersiz formül, farklı kişilik özelliklerini aynı anda yansıtır. Hem meyve hem de çiçek notaları bulunan bu parfüm, zengin bir esansa sahiptir. Chopard Wish EDP 75 ml kadın parfüm, elbise üstüne kullanıldığında daha çekici bir görüntü sunar. Hem iş hem de günlük yaşamda yararlanılan bu parfüm kokusu, kişinin olumlu bir etki yaratmasına olanak tanır. Hemen her mevsim kullanılabilecek bir üründür. Sıcak ya da soğuk ortamlarda aroması değişmez. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Chopard Wish EDP 75 ml kadın parfümü yorumlarına göz atabilirsiniz. Söz konusu ürünü sevdiklerinize hediye alabilirsiniz. Bu parfümü kampanya ve indirimlerden faydalanarak hızlı bir şekilde ve uygun fiyatlarla Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.