Chicco Youniverse Fix 1 2 3 Oto Koltuğu (9-36 Kg) / Pearl

5.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Chicco Youniverse Fix 1 2 3 Oto Koltuğu (9-36 Kg) / Pearl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FIRSAT BABY Satıcı Ünvanı: FIRSAT BABY TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0322046809300018 Vergi Kimlik Numarası: 3220468093
    Bu ürün FIRSAT BABY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması: YOUniverse Fix ile uzun bir yolculuğa hazır olun! Grup 1/2/3 araba koltuğu bebeğinizin büyümesini 12 yıla kadar takip eder. Bebeğiniz ve sizin için sadık bir yol arkadaşı! Ürün Özellikleri: ? GRUP 1: • Youniverse Fix güvenli, kolay ve hızlı bir kurulum sağlayan Isofix Sisteme sahiptir. Araç emniyet kemerleri kullanımına gerek kalmaz.Güvenli bir sürüş için sadece 3 "tık" yeterli! • Eğer aracınız Isofix Sistem ile uyumlu değilse, oto koltuğunu 3 noktalı emniyet kemeri ile kurabilirsiniz. • Grup 1 için oto koltuğu 3 farklı pozisyona yatırılabilir. ? GRUP 2/3: • Youniverse Fix oto koltuğu, daha sağlam bir kurulum için Isofix Sistem ve Top Tether kullanılarak kurulabilir, 3 nokta emniyet kemeri ile çocuğunuzun güvenliği sağlanır. • Grup 2 ve 3 için oto koltuğu 1. ve 2. pozisyona yatırılabilir. ? YOUniverse Fix'in baş desteği ve emniyet kemerleri çocuğunuzun büyümesini takip ederek basit bir hareketle ayarlanabilir. ? Oto koltuğu Youniverse Fix, yandan gelecek darbeleri azaltmak için özel koruma panellerine sahiptir. ? Youniverse Fix oto koltuğu, bebeğinizi 9 ile 36 kg ağırlığında taşımak için ECE R44 / 04 tarafından onaylanmıştır. • Grup 1 (9-18 kg): Isofix montaj + Top Tether veya 3 noktalı otomobil kemerleri ile kurulum. • Grup 2/3 (15-36 kg): Isofix montaj + Top Tether + 3 noktalı araba kemerleri veya 3 noktalı otomobil kemerleri ile kurulum. Ürün Ağırlığı: 13 Kg Ürün Ölçüleri:Genişlik : 44 cm Yükseklik: 64/81 cm Derinlik 57,5 cm

Ürün Özellikleri

  • Taşıma Kapasitesi 9-36 Kg
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Chicco 00079207840000 Youniverse Fix 1 2 3 9-36 kg Pearl Oto Koltuğu

Bebeğiniz doğduğundan itibaren ihtiyacı olan tüm ekipmanları en iyi şekilde karşılamak istersiniz. Rahat edeceği ve onun için güvenli olan ekipmanlar ile onu büyütür ve mutlu edersiniz. Araba yolculuklarınızda güvenli seyahat etmesi ve sizin de içinizin rahat olması için fonksiyonel bir araç koltuğuna ihtiyacınız vardır. Chicco Youniverse Fix 1/2/3 Oto Koltuğu size uzun yıllar boyunca istediğiniz güveni ve konforu sağlar. Bebeğinizin büyümesi ile birlikte onu takip eder ve 9 – 36 kg arası tüm yaşlarında bebeğiniz ile birlikte seyahat eder. Kolay taşınabilir ve kurulabilir yapısı, emniyet kilidi ve bebeklerin konforu için her şeyi düşünülmüş oluşu ile Chicco Youniverse Fix 1/2/3 9-36 kg Pearl Oto Koltuğu size güvenli yolculuklar sunar.

  • 9-36 kg uyumlu
  • Özel koruma panelleri
  • Isofix sistemi

Chicco Youniverse Oto Koltuğunun Ebatları ve Taşıma Kapasitesi Nedir?

Chicco Youniverse Oto Koltuğunun Ebatları ve Taşıma Kapasitesi Nedir?

Bebeğinizin doğumundan itibaren 12 yaşına kadar birlikte büyüyen Chicco Youniverse Fix 1/2/3 Oto Koltuğu pearl ile uzun yıllar güvenli yolculuklar yapabilirsiniz. 9 – 36 kg arasındaki bebekler için uygun olan yapısı ve genişleyebilir özel sistemi sayesinde bebeğiniz büyüyene kadar yanınızda olur. Hızlı ve kolay kurulum sağlanan yapısı ve araba emniyet kemeri ünitesine kolay bağlanabilir olması ile bebeğiniz ile birlikte güvenli yolculuklar yapabilirsiniz. 44 cm genişliğe, 64/81 cm yüksekliğe ve 57.5 cm derinliğe sahip Chicco Youniverse Fix 1/2/3 9-36 kg Pearl Oto Koltuğu size uzun yıllar boyunca destek olur. Bebeğiniz ile büyüyen özel Isofix yapısı ile 12 yaşına kadar bebeğiniz için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Böylece kullanışlı ve içinizi rahat ettiren güvenli bir ürüne sahip olursunuz.

Chicco Youniverse Fix Oto 1/2/3 Koltuğunu Kimler Almalıdır?

Chicco Youniverse Fix Oto 1/2/3 Koltuğunu Kimler Almalıdır?

9 – 36 kg arasındaki çocuk sahibi her ebeveyn için kullanım kolaylığı sağlayan Chicco Youniverse Fix 1/2/3 Pearl Oto Koltuğu çocuğunuz ile büyüyen yapısı ile sizi memnun eder. Farklı kademelerde ayarlanan yapısı ile farklı ağırlıktaki çocuklar için uygundur. 3 adımlı özel ayarı ile size uzun yıllar kullanım kolaylığı sağlar. Arabanızın arka koltuğuna koyarak bebekleriniz ile güvenle seyahat edebilmenizi sağlayan Chicco Youniverse Fix 1/2/3 9-36 kg Pearl Oto Koltuğu size birçok yönden kolaylık sağlar. Bebeğiniz büyürken genişletebileceğiniz yapısı ile ihtiyacınızı karşılayan ve uzun yıllar sizinle birlikte olan Chicco Youniverse Fix 1/2/3 Oto Koltuğu 9-36 kg Pearl fiyatı bütçenizi sarsmaz. Bebeğinizin ihtiyaçlarını karşılayan ve size güvenli araba yolculukları sağlayan oto koltuğunu uygun fiyatlar ile satın alarak kullanabilirsiniz.

Chicco Youniverse 9 - 36 Kg Fix Oto Koltuğu Güvenli midir?

Chicco Youniverse 9 - 36 Kg Fix Oto Koltuğu Güvenli midir?

Bebeğiniz için her detayı özenle düşünülmüş bir oto koltuğunu güvenle satın alabilirsiniz. Özel Isofix bağlantısı sayesinde çocuğunuz 12 yaşına gelene kadar her araba yolculuğunu güvenle geçirebilirsiniz. Güvenli ve hızlı bir kuruluma sahip olan Isofix sistemi ile araç emniyet kemeri kullanımına gerek kalmadan koltuğunuzun güvenliğini sağlayabilirsiniz. Güvenli bir sürüş için kurulan Isofix sistemini 3 tık ile kolayca hazırlayabilirsiniz. Her üç adımda da bebeğinizin güvenliği için Isofix bağlantı sistemi ve Top Tether sistemi ya da araç içi emniyet kemeri sistemi ile koltuğunuzun güvenli bir şekilde arabanıza bağlayabilir ve bebeğiniz ile içiniz rahat bir şekilde yolculuk yapabilirsiniz. Chicco Youniverse Fix 1/2/3 Oto Koltuğu 9-36 kg Pearl yorumlarına bakarak sizden önce koltuğu almış ve deneyimlemiş ebeveynlerin tavsiyelerini okuyabilirsiniz. Böylece bebeğinize rahat ve güvenli bir araba yolculuğu sunan oto koltuğunu gönül rahatlığı ile satın alarak kullanabilirsiniz.